Мъж преби дете с пръчка... за едната синя слива

Той счупи пръчката в главата ми, разказва 9-годишният Рачо
Обновена: 30 юли 2015 11:07 | 30 юли 2015 10:00,
212
Мъж преби дете с пръчка... за едната синя слива
Снимка: bTV

Мъж преби с пръчка 9-годишно дете, защото си позволило да си набере сини сливи от улично дърво. Случката се разиграва пред къщата на самотен човек.

Малкият Рачо се прибирал със свои приятели и пред къщата на побойника децата виждат узряла синя слива и ябълка. Решават да си откъснат, но за беда ги вижда Петър Газов.

Самотникът излиза и започва да ги налага с тояга. Другите момчета отнасят по някой удар, но 9-годишният Рачо е пребит.

"Той счупи пръчката в главата ми. Налагаше ме навсякъде. Виках за помощ, но никой не ми помогна. Откъснах само една слива, бях заедно с мой приятел", разказа Рачо пред bTV.

Възрастният мъж, употребил необяснимата агресия, отрече да е налагал с пръчка малкото дете, въпреки че побоят е заснет от случайни минувачи. За самотния мъж повечето съседи предпочитат да не говорят.

Въпреки, че детето е от ромски произход, съседите са потресени от жестокостта.

"Навсякъде го би, по лицето, краката... А детето плаче и се моли да не го бие. А той му вика: Ставай, ще те убия! Ужас беше!", разказва възрастна жена, станала неволен свидетел на случката.

Валери Радев и дъщеря му виждат побоя и веднага сигнализират в полицията. Мъжът не успява да дочака униформените и тръгва да търси изплашеното дете. Намира бащата на Рачо и му предлага да го закара с колата си до Спешното, за да прегледат момчето.

"Заведохме го в болницата, дадоха му успокоително Много е стресиран, една нощ не е спал", казва майката на пребитото дете.

"На момента, ако го бях намерил, щях да го пребия аз. Законът ако не предприеме нещо, аз ще пусна жалба“, разказва бащата на битото дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анонименЕх, дядо Либене....
20
6
 
14
 
! Отговори
LaSombra преди 8 години
Браво бе, герои! Снимате как бият дете, а никой не се намесва. Поведение, достойно за възхвала!
19
7
 
12
 
! Отговори
Коментирайте преди 8 години
Много справедливот се сее тука...Нашите деца- българчета, добре възпитани и облечени, според вас те никога не биха си откъснали плод, така ли? Толкова добре сте ги възпитали? Само си представям физиономиите ви, ако ги пребият с пръчка.... Няма какво да ви виня, тя и статията е ......."Въпреки, че детето е от ромски произход, съседите са потресени от жестокостта."
18
13
 
12
 
! Отговори
Грaждaнин преди 8 години
Кaк не вие срaм бе хорa .A дaли сте въобще хорa или животни сaмо дa не видите веднaгa ще го рaзкъсaте.Aко все още е остaнaло нещо човешко във вaс не зaбрaвяйте че все пaк те сa децa .Aко беше пaднaлa нa земятa и я вземе някой щеше дa го пребие този психопaт.
17
3
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Преди доста години брат ми на 13-14 години се подлъга по едно съседче и са откраднали няколко кайсии от дърво в двор.Познайте какво се случи - съседът каза на баща ми и брат изяде един хубав бой от баща ми и никога повече не му мина през ума да краде, както и да дружи със съседчето, което след години лежа в затвора за кражби.Но това беше по лошото "комунистическо време", когато семействата и възпитанието бяха на значително по-добро ниво.Сега е изпусната работа - няма го родителския контрол.
16
13
 
13
 
! Отговори
Ана преди 8 години
хора, каква е тази агресия, какъв е този негативизъм? кой не е брал някой плод от чуждо дърво, когато е бил дете, това е дребна детска лудория. Да пребиеш едно дете за такова нещо трябва да си изключително комплексиран, но после да защитаваш таковаа деяние трябва да си с изкривена психика. И няма никакво значение, че детето е от ромски произход в този случай. Това ли е най-голямото престъпление в тази държава, че всички викат- заслужи си боя?!? Опитвате се да възпитавате деца с робска психика
15
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е ***, както и коментиращите, които го подкрепят...и не бързайте да се радвате, че е пребил , защото, ако вашето дете си беше скъсало слива от улично дърво, както правят всички деца, и то щеше да е пребито.
14
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако са го обирали човечеца и той си го е изкарал на това момче. Не се знае как стоят нещата.
13
5
 
24
 
! Отговори
Фидел преди 8 години
Докато не се научат че кражбата е престъпление биене до поумняване.Единственото сигурно средство за дресура е боят.
12
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на българският пенсионер. Като няма държава, всеки се спасява поединично от напастта.
11
5
 
24
 
! Отговори
до 13 преди 8 години
Именно, Рачо като порасне ще влиза по къщите и ще корми пенсионерки за по 2лв. Иначе сме много толерантни, да - 100% либерасти.
10
5
 
24
 
! Отговори
Курти преди 8 години
Браво на човека.Ромът ( да не казвам онази думичка с "Ц") трябва да бъде бит регулярно.Това оказва благотворно влияние върху психиката му и манг... извинявам се , ромът спира да мисли за кражби поне няколко часа.
9
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Берем бакър, берем сливи, берем квото намерим.Защото в БГ няма закони, затова си берем.А имаме и защитници по форумите.
8
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес 9 годишния Рачо откъснал една слива, а след 10 години 19 годишния Рачо ще влезе в къщата, ще го ръгне с нож и ще му вземе пенсията.Само бой и отрано.
7
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
може и да е от Оня етнос, който не се споменава тук, но и дървото е било улично. В този случай може би все пак има превишаване на гражданските права
6
21
 
12
 
! Отговори
duhku4e преди 8 години
Точно така слагайте минуси,неграмотници и простаци........не сте излезнали навън,за да видите какво е Човечност и доброта,а само знаете да плюете!
5
22
 
25
 
! Отговори
duhku4e преди 8 години
1 и 2,ВИЕ сте пълни ***,1 сливата е на улицата и 2 никой няма право да пребива дете,защото,то не разбира и му се иска да похапне,което е изконно право на всеки Човек,особенно на дете,на което не трябва нищо да се отказва................***!
4
16
 
24
 
! Отговори
ПСС преди 8 години
В конституцията е записано, че частната собственост е "свещена и неприкосновена". Това, което са направили децата се нарича КРАЖБА. Сигурен съм, че ако бяха поискали, човекът ще им даде. Но такова нещо в България няма как да се случи. Хубаво го е набил. И бащата да е напердашил. Това не може да е държава, просто защото за държавата са нужни ХОРА. А тях ги няма по нашите краища.
3
23
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На крадливите твари, ръцете трябва да се режат не,да се чупят. А щом Босфора тв е замесена, работата е ясна ,липсва само Бунакова .
2
22
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако се съди по името Рачо, до става ясно какъв е и етностът на крадеца.