Джебчии ровят по джобовете ни в автобуси и заведения

Уж бъркат в своите якета, а пребъркват чуждите
29 сеп 2015 21:15,
22
Джебчии ровят по джобовете ни в автобуси и заведения
Снимка: Facebook

Нагли крадци ни обират, докато се храним в ресторант или докато пътуваме за работа в автобуса. Кадрите с техните лица обиколиха социалните мрежи.

Жена, която иска да остане анонимна, става свидетел на опит за кражба в петък - в автобус 72. Крадците са четирима, а жертвата им е пътник.

"Единият човек, когото заснех, който ясно се вижда на снимката, се приближи до него. Ромът застана зад него... Държеше кожено яке, сложи го върху чантата на човека и почна да бърка. Аз ги заснех. Бутнаха ме, казаха, че ще ме намерят, обиждаха ме по всякакъв начин, че ще ми отрежат главата”, разказа потърпевшата пред bTV.

Жената става свидетел и на друга тяхна кражба преди няколко месеца - в същия автобус. Тогава отмъкват 1000 лева, но са задържани от полицията.

Според потребители във Facebook има връзка между кражбата в автобуса и друга кражба, станала в ресторант преди няколко дни.

"Крадците влизат в заведението и сядат на маса. Единият от клиентите се сеща за нещо, започва да си рови в дрехата или поне така изглежда. Всъщност той рови в дрехата на човека зад него", обясни Мила Карамфилова, управител на ресторанта.

След няколко минути крадците напускат заведението - с добра трицифрена печалба.

От още снимки в социалните мрежи става ясно, че кражба в същия стил и по всяка вероятност от същата банда е имало и в ресторант в Русе.

По думите на Карамфилова става въпрос за добре изработена схема - с много удари.

Полицията все още издирва крадците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единият от крадците заснет в автобус 72 - този, който се държи за дръжките с вдигнати ръце (по снимки от други медии) се казва Даниел Софрониев Миладинов, живее на ул. Софроний Врачански в гр. София. Бивш затворник и известен обирджия от много години.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Dp, нищо полезно не казваш, а се давиш у личното си безличие. Но това е специфично за инфантилите виждащи света в черно/бяло. Свободата, а я има изобщо, е далеч недостатъчен реквизит за нормален живот! Искат се още условия и то талива, каквито индивида не може да осигури, а за целта са правят държави! С работещи институции. У нас ефекта от полицията е граничещ с нулев! Държавата не реагира и на обществения натиск. Допусната е прекомерна корупция! Значи има порок в конструкцията. Не става!
7
0
 
8
 
! Отговори
иззи преди 8 години
И да го проснат на площада!
6
0
 
7
 
! Отговори
asia преди 8 години
На место и точка.Другият ще се замисли!А,дали?!
5
0
 
24
 
! Отговори
Хан Крум преди 8 години
Върнете крумовите закони !!! Само така ще се оправим !!!
4
6
 
13
 
! Отговори
dp преди 8 години
Ей винаги ще се намери някой загубеняк да препоръча обезглавяване като лек срещу хрема.Ето тоя преди мене, 6, свободата му е крива и ще се справя с крадците с терор и маршировка за всички.Дали е просто *** или от платените руски агитатори не знам - а и няма значение, все толковатъп си остава постът му.Що се отнася до джебчиите човек просто трябва да внимава и да не им дава шанс, далеч не са всеможещи.Няма да попречи и ако бъдат понабити няколко чат-пат та да не са толкова безстрашни.
3
0
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
znaete li kak xva6tat djep4iite v India s ribarski kuki4ki v djoba ako sakoto ili paltoto e na garba ti nqma kak da izbqga golqm zor 6te mu e
2
10
 
10
 
! Отговори
питанка преди 8 години
Кой *** се качва в автобус с 1000 лева в джоба ? От зор да спестиш 5 кинта за такси, губиш 1000. Баси простия народ.
1
0
 
42
 
! Отговори
Американ преди 8 години
В някои страни тези гги бият на место, а после и в полицията.