Павел не може да бъде спасен! Остава Господ!

Момченцето има тумор в гръбначния мозък
Обновена: 13 окт 2015 09:10 | 13 окт 2015 09:03,
121
Павел не може да бъде спасен! Остава Господ!
Снимка: Facebook

Няма лечение за 6-годишния Павел от Варна, чиято история трогна цяла България.

Малкото момченце страда от тежка форма на тумор в гръбначния мозък.

За съжаление, резултатите от изследванията в Израел показват, че детето няма как да бъде спасено, дори и с операция.

Във страницата във Facebook "Заедно за Павел" родителите на Павел благодарят за помощта и призовават всички кампании за набиране на пари да бъдат прекратени:

СКЪПИ ХОРА,

От снощи мисля как да поднеса новината и така и не мога да подбера подходящите думи.
Получихме резултата от биопсията – туморът е много агресивен и с най-висока степен на злокачественост (Мултиформен глиобластом IV ст.). Проблемът е първо размерът му и най-вече това, че е абсолютно невъзможно оперативното му отстраняване, тъй като е сраснал със здравата тъкан. Изключително рядко срещан е този вид тумор в гръбначния мозък, а още по-рядко – проявата му у деца.

Онколозите в клиника Шнайдер са категорични, че лечение няма. Прилагането на лъче- и химиотерапия само евентуално леко биха забавили процеса, но не могат да го спрат.
Прибираме се в България... У дома...

МОЛЯ ВСИЧКИ КАМПАНИИ ПО НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ДА СПРАТ!

Благодарим ви от все сърце за всеки дарен лев, хора с прекрасни сърца!
След последния ми отчет са събрани още 55 000 лв, т.е. огромната сума от общо 475 000 лв.!!!
Изразходваните до тук средства за операцията и болничния престой от 17 дни са 35 000 $.
Оттук насетне средствата ще бъдат замразени. В този тежък момент просто нямаме решение за какво и как да бъдат използвани. Моля да ни разберете...

Оттук насетне само Господ има думата! Оставаме в Божиите ръце и въпреки всичко, не спираме да вярваме в нашето чудо!
Молете се за нас!

"Аз няма да умра, но ще живея, И ще разказвам делата Господни" (Псалом 118:17), пишат покрусените родители на Павел.
 
Предстои те да решат как да бъдат ползвани набраните до момента средства.

Екипът на Dnes.bg са съпричастни с усилията на родителите и близките на Павел в борбата им с коварната болест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много жалко!
49
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 61 - истината е, че няма спасение - нищо не могат да направят. Това е един от най-агресивните форми - обикновено засяга мозъка - и в повечето случай дават до година живот...
48
0
 
17
 
! Отговори
ФИКРЕТ СТОРАРО преди 8 години
ДО 60--НЯМА ЕСКУЛАП....ИМЕТО НА ВЕЛИКИЯ ГРЪЦКИ ЛЕКАР Е АСКЛЕПИОС..ТОВА ''ЕСКУЛАП'' Е РИМСКОТО МУ ИМЕ НА ГРЪЦКИЯ МЕДИЦИНСКИ ВЕЛИКАН.
47
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано Бог помогне на детенцето!
46
5
 
35
 
! Отговори
303 преди 8 години
Докторите са за разстрел!!! Не може да кажеш, че няма спанение!Така програмират съзнанието на родителите и детето и ги обричат на отчаяние! Това, че те не могат да извършат операзия , е друг въпрос! Явно разположението и размера на тумора не позволяват хирургическа интервенция. Съветвам родителите да вземат събраните пари и да търсят алтернативи в чужбина- Китай, Русия, Мексико идр. Там има много и различни холистични лекари. Моето лично мнение е-глад и масло от канабис/ има филм за това в нета/
45
3
 
33
 
! Отговори
Странни хора преди 8 години
са лекарите в Израел. А можеха да опапат 500 000 лева, давайки напразни надежди....Светли примери от родните ескулапи колкото щеш.
44
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко е до гени организъми начин на живот: храната, природа, мястото и тн. Хранете децата си с маки даки зрънчовци ,чипсове , безалкохолни, дръжте го на компа или таблета по цял ден.И ще ги докарате до там. А за господ, няма. Това наречено животно е в самите вас. Само жива душа може да помогне другимо.
43
2
 
51
 
! Отговори
13441 преди 8 години
Господ ще спаси малкото ангелче
42
0
 
19
 
! Отговори
до 56 преди 8 години
Е хубаво, ама нали се хвалите гаспжд бил такъв бил онакъв. Господ не би казал такива думи те са грешни. Тогава какви са тези негови думи.
41
6
 
28
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 8 години
"Блажен е който повярва без да ме е видял,.... горко томува комуто се явя."
40
2
 
33
 
! Отговори
Православен преди 8 години
Съчувствам на мъката и на изпитанието на родителите на това дете! И на него! Господ ще помогне. Божията Майка - Пресвета Богородица също. А до безбожниците и прелюбодейците: не сте вие, които имате право да коментирате Бога. Не сте създали вие вселената и самите себе си, че да дръзвате да коментирате Твореца! Бог знае кое е по-добре и това, което е най-добре Той ще го направи. Има вечен живот. Този живот е временен и трае макс. 80-90 години.
39
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БИЛКАТА КОТЕШКА СТЪПКА Е ЗА ТУМОРИ И БОРБА С РАКА КАТО ЦЯЛО!!!!БИЛКОВОТО ЦАРСТВО Е МНОГО БОГАТО НО АЗ КАТО ЦЯЛО ЗНАМ ТОВА!!ХОРАТА СА ПИЛИ НАЙ-РАЗЛИЧНИ БИЛКИ И НЕ СА СЕ ОПРАВИЛИ КАТО ЦЯЛО НО КОТЕШКАТА СТЪПКА ОПРЕДЕЛЕНО ИМА ПОТЕНЦИАЛ!1-2 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ Е ДНЕВНАТА ДОЗА ВЪВ 250МЛ ВОДА ВРИ 5 ДО 7 МИНУТИ И СЕ ПИЕ НА ДВА ПЪТИ ПО 100 МЛ ПРЕЗ ДЕНЯ! 1 МЕСЕЦ СЕ ПИЕ ПОСЛЕ СЕ ПОЧИВА ПОЛОВИН МЕСЕЦ И ПАК ТАКА!!!
38
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господ има. Просто явно разбиранията ви за него са неточни.
37
11
 
17
 
! Отговори
жана до художник преди 8 години
Акъл може да се покаже. Господ никой няма как да го докаже че го има. И къде е този ваш господ.
36
5
 
24
 
! Отговори
Православен преди 8 години
Именно сега е важно детенцето да бъде кръстено по православному, миропомазано и причастено, а всичко друго е в Божийте ръце. Над тежко болните светата Православна Църква извършва и тайнството Елеосвещение, при което се четат специални молитви и се извършва помазване с елей за духовно и телесно здраве.Важно е да бъде намерен истински православен свещеник, защото тези от т. нар. "БПЦ" не са такива.Бог да спаси и помилва Павел! Амин!
35
0
 
33
 
! Отговори
Детайл преди 8 години
Друго лошо в случая е, че продължава практиката да се принуждават родители и близки да търсят спонсори за лечение, като използват милосърдието на хората. Нали плащаме здравни осигуровки, къде са парите? Или за заплати в хиледарки има , а за такива случаи няма. Аз като плащач на здарни осигоровки искам пари да се искат и дават от Здравната каса, а не нуждаещите се да просят. Или играта е това, да има пари за чиновниците и за лечение на техни хора, а останалите болни според божията воля.
34
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абсолютно съм съгласна с номер 28! Ракът и повечето ши*ани болести се лекуват, НО ш*баната ***, която уж помага- фармацевтичната мафия е отворила голямата си ненаситна паст и *** ли *** парите на хората.*** мръсни! Пускат изкуствените им направени измислени вируси и троват народа,за да забогатяват на наш гръб!
33
1
 
19
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 8 години
Zashto mi iztrihte komentara dnes??Predpochitate otvratitelnite komentari pred podkrepata za roditelite....ne vi li e sram???
32
4
 
18
 
! Отговори
художника преди 8 години
До ицо джийзасаТи ни питаш, някой видял ли е Господ???-------------------------------------------------------------Аз ще те попитам, АКЪЛ имаш ли бе? Някой видял ли го е? А покажи го!Нооого си ***, да знайш!
31
26
 
16
 
! Отговори
В.Узунов преди 8 години
А ако това момче се казваше например Осман,Шефрет или Шабан например никой нямаше да пише за него. Всевишният си знае работата.А сега зъц-пръц.