Жена, продадена от баща си: Не мога да се примиря!

"С това тяло, с тази уста прегръщам и целувам детето си"
17 окт 2015 15:40,
28
Жена, продадена от баща си: Не мога да се примиря!
Пострадалата жена. Снимка: Нова тв

Красимира е на 28 години и е една от многото жертви на трафик на хора. Разказва, че е осиновена, но едва 13-годишна баща ѝ я качил в автобуса за Белгия. Още щом пристигнали, я продал за проститутка.

Изповедта на Краси е вледеняваща. Тя няма представа колко време е изкарала по магистралите в Белгия, но споменът още стряска съня й. Дори не знае града, в който е проституирала. Но ясно помни мига, в който жена я заговорила на български.

"Пита ме къде живея, дали имам семейство, дали има някъде да стоя. Казах, не нямам майка и баща и ме закараха в село Брестовица", спомня си Красимира.

Мечтае да има работа и да може да отгледа дъщеря си, която сега е в приемно семейство. Макар болката и униженията да са останали назад във времето, Красимира казва, че още чувства погнуса от собственото си тяло.
"Не мога да се примиря, че с това тяло, с тази уста прегръщам и целувам детето си", казва през сълзи младата българка от ромски произход пред Нова тв.

Шокиращата изповед на жената идва часове преди Европейския ден за борба с трафика на хора - 18 октомври.

България също се включва в глобалната инциатива "Поход за свободата". Целта е да се насочи вниманието към проблема с трафика на хора. Хиляди хора в целия свят ще кажат "не!" на съвременното робство.

По данни на организаторите 27 милиона души в цял свят са под робство, а едва между 1% и 2% от жертвите на трафика на хора са спасени. Средната възраст на жертвите на съвременното робство е 12 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
5-8 деца преди 8 години
Нормално е да се продадат поне 2- 4 момичета ,след като си направил 7- 8 деца на жена си.Дьржавата дава социални помощи и здравно обслужване.
12
0
 
3
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
не слагайте под един знаменател тези които правят секс по принуда , за пари или за удоволствие .за много от фалшивите моралисти (каквито сте повечето) , щом една жена си ляга с повече от един е най-пропадналата , но е напълно нормално вие да желаете всичко от женски род де-що мърда .
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма лошо - така ги учи ислямската религия. Все пак трябва да се кара БМВ.
10
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TIA E SOBSTVENOST NA BASHTA SI I TOI MOGE DA POSTAPVA S NEIA KAKTO SI ISKA--CETI KURANA.
9
0
 
1
 
! Отговори
До 3 преди 8 години
Като са такива големи по природа пр...ки българските, преведи я тая дума на български, де? *** и к...а също не са български и не стават. На български език казах. Чакам. Да си свършиш ч...ите и да се съсредоточиш.
8
1
 
9
 
! Отговори
До 3 преди 8 години
До АнонименХахахаха,вярвай си,ако това те зарежда.Има и такива хора като теб-простоватички.Тъжно е,но природа,как да го избегнеш.Живея в Западна Европа от седем години.Имам и приятелки българки,супер умни момичета.Жени с класа.Не мога да те зарадвам-не са ***.Учат,работят и са щастливи.Удари една ракия и продължавай да простееш...
7
0
 
45
 
! Отговори
До 2, 3, 6 преди 8 години
Не пишете глупости.Всички знаем, че в средите на един точно определен етнос малолетното момиче, щом влезе в пубертета, става предмет на покупко-продажба. Или я продават за булка, или за жрица на онзи занаят. Не е смешно, тъжно и скандално е и трябва да се сложи край на това.
6
1
 
32
 
! Отговори
До 3 И 6: преди 8 години
Всъщност проституират ВСЯКАКВИ! И Българки и туркини и всякакви други (включително и жени от самата Западна Европа)! Ама в случая не става въпрос ЗА ДОБРОВОЛНА ПРОСТИТУЦИЯ, А ЗА ТРАФИК И НАСИЛСТВЕНО ПРИНУЖДАВАНЕ ДА ПРОСТИТУИРАТ НА НЕВИННИ ДЕЦА МЕЖДУ 10 И 15 ГОДИНИ! Вие *** ли сте или какво, че ПАК ПОЧНАХТЕ С ГЛУПОСТИТЕ, ДОРИ И В ЕДНА ТОЛКОВА СЕРИОЗНА ТЕМА!
5
23
 
4
 
! Отговори
Ацо преди 8 години
Бугаротатарски особености!
4
2
 
45
 
! Отговори
Го4о преди 8 години
На ТОВА - Местан ще каже: Такива са традициите при нашия етнос! И до там...... да им е честито.
3
71
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНе е вярно, на запад проституират само българки. Българката е най-евтината прости.тутка на запад. Масово момичетата, а и дори женени жени българки заминават на запад да проституират защото това там е напълно легално. Още от 14 годишни ги подготвят по модните агенции да обслужват стари богати бизнесмени пълна програма. Българката по пририда е присти.тутка.
2
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доспускат се малцинствени и още как, допускат се и такива от помашките села, те са най-желаните кадри, защото са изпълнителни и научени от малки, обикновено още в семейството, и то в крехка възраст да обслужват мъжки нужди. Именно това, че не го считат за унизително, понеже са ги учили бащите и братята им, прави малцинствените кадри високо ценени.
1
4
 
81
 
! Отговори
Лекар преди 8 години
Водят ми отвреме-навреме да преглеждам едно 13-годишно ци-ане като се разболее, и баба му вика "ууу, докторе, виж ква е хубава, поне 20 хиляди ще и вземем." Тъй че това са културни особености и начин на този етнос да се издържа, за да може таткото да кара БМВ продава 1-2 щерки.