80 пациенти в "Арена Армеец"

Спешните екипи остават на място докато е необходимо
Обновена: 26 окт 2015 18:59 | 26 окт 2015 18:50, Веселина Йорданова
26
80 пациенти в "Арена Армеец"
Снимка: БТА

Осемдесет души от чакащите да предадат протоколите от изборния ден в зала "Арена Армеец" са били прегледани от екипите на Спешна помощ, съобщиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването.

Още по темата
Данните са към 17.00 часа. От тях 9 са били са транспортирани до болницата "Св. Анна". В лечебното заведение са били хоспитализирани бременна жена и пациентка със сърдечна недостатъчност. Други две жени са подписали отказ от хоспитализация, а останалите - по преценка на лекарите, не са насочени за хоспитализация.

Дежурните спешни екипи на място са седем - пет на Центъра за спешна медицинска помощ /ЦСМП/-София и по един от Първа и от Четвърта многопрофилна болница за активно лечение.

С решение на директора на ЦСМП-София д-р Георги Гелев заради извънредната ситуация петте екипа на центъра ще останат в района на залата, докато е необходимо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
)))...по-лесно е да построиш метро, отколкото да организираш ... Избори)))) Жалка картина!!!
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ ПЪЛЕН ПРОВАЛ, АБЕ КАК МОЖЕ ДА ОБЯВЯВАТЕ РЕЗУЛТАТИ, КОГАТО 24 ЧАСА СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ, СА ОБРАБОТЕНИ ЕДВА 25 ПРОЦЕНТА ОТ ПРОТОКОЛИТЕ. ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА. ГЛАСУВАЛИ СА 25 ПРОЦЕНТА ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС, ТАКА ЧЕ ТЕЗИ ИЗБОРИ, СА АБСОЛЮТНО НЕЛИГИТИМНИ.
17
0
 
15
 
! Отговори
me преди 8 години
5 екипа на бърза помощ, които няма да са на разположение на софиянци, заради пълната некадърност на ГЕРБ и правителството им да организират нормални избори. Хайде да не се правят, навсякъде из Европа се провеждат избори и местни и парламентарни. Е няма умрели и пометнали сред комисиите. Няма заключени в зали гладни и неспали повече от 24 часа хора. Тая свинщина я има само в България и само на последните 2-3 избори. После Манолова му била виновна - да бе да. Кой организира изборите - тя ли?
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!!!
15
2
 
11
 
! Отговори
модерен бай ганьо преди 8 години
ИЗВИНИ СЕ БЕ!
14
1
 
20
 
! Отговори
Цък преди 8 години
"Въх, леля му млада!!!!То повече жертви отколкото след мач между агитките на Левски и ЦСКА-то бе?????
13
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Затова електронно гласуване! Докога простотии и тъпотии? Докога хора ще умират заради глупости?
12
0
 
30
 
! Отговори
адвокат преди 8 години
Получилите здравна помощ в Арена Армеец да си вземат документ и да съдят виновните за този физически и психически тормоз!
11
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българи, свидетели сме на чудовищна манипулация на вота, в която участват и лакейските телевизии на Мутрата, наречени незнайно защо национални.Не случайно не бяха допуснати други независими телевизии да отразяват изборния ден и изборната нощ.Сервираха ни се някакви измислени проценти на някакви измислени, но верни на партията социолози, раздухаха се, измисли се скандалът с Волен за отвличане на вниманието ...НЯКОЙ НАЯСНО ЛИ Е КАКВО СТАВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА (ако въобще е държава) ?
10
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОСТАВКА на Бъчварова и Дончев. Те са пряко отговорни за провеждането на Изборния процес.Тия призазки за Мая Манолова да ги разправят в кръчмата в Банкя.От една година те са на власт - и почти пълен мандат преди Тиквата да избяга хитро от властта.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
непредадена
8
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само да знаете че бюлетина неопределена до двадесет и четири часа след приключване на изборния ден е невалидена. Алооу хамсиев спиш ли бе? Разтуряй цирка комунизомилиционерогерберастки. Касиране на изборите, лустрация за мишките и наново.
7
1
 
13
 
! Отговори
Petar, NY преди 8 години
Защо со тръгнах от България? Ето затова, защото не играем заедно.
6
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Касиране на изборите и мутрата банкянска да си подава оставката. Разпускане на ЦИК заради опорочаване на референдума с това че са наредили, бюлетина за референдума, да се дават само след поискване, с което се нарушават основни правила на избирателя, а именно да гласува и избира. Комунизомилиционерска ***. Оставка бе пожарникар.
5
1
 
28
 
! Отговори
някой е за съд преди 8 години
Интересно цацаратурата кВо ще рече по тоя случай или понеже няма подаден сигнал ще се прави на ударена.
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
6000 hilqdi choveka stavaite i se mahaite ot tam izborite qha qsno oshte predi 3 meseca .ako izborite promenyaha neshto shtyaha da gi zabranyat
3
5
 
2
 
! Отговори
Винету преди 8 години
Ха-ха-ха, ами не, разбира се. Толкова ли е трудно поне веднъж да бъде обективен? Сигурно, защото си червен ***.
2
8
 
0
 
! Отговори
Хризантема преди 8 години
До 1. На кой? На Сидеров - да. Другите са със смазваща подкрепа на над 1 милион души.
1
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ми е интересно къде са институциите в тази държава - 36+ часов работен ден - мизерни и живото-застрашаващи условия при полагане на труд.... АЛООООО Инспекцията по ТРУДА - СЪД И ГЛОБИ ЗА РАБОТОДАТЕЛИТЕ... демек ЦИК , ОИК и държавата!!!