Страх, биячи и тъмни очила! Актьорите, които Сидеров "издирва"

Защо депутатът нахлу в НАТФИЗ?
6 ное 2015 12:51,
130
Страх, биячи и тъмни очила! Актьорите, които Сидеров "издирва"
Снимка: Facebook

Анатоли Лазаров и Евгени Будинов са двамата актьори, които търсеха депутатите без имунитет Волен Сидеров и Десислав Чуколов в НАТФИЗ.

"Защо мълчахме? Беше ни страх, изобщо не искахме да даваме интервюта, има си полиция. Дали сме си своите показания в пето РПУ. Ние не сме престъпници, а сме актьори, що-годе известни. В сайта на този човек, когото не искам да споменавам, имаше един клип, в който той ме обижда, нарича ме с грозни имена", възмути се Евгени Будинов пред bTV.

Той сподели, че Сидеров е стигнал и до там, да иска награда, за да го намерят. Но защо е трябвало да го търси в НАТФИЗ, Будинов така и не разбрал.
 
"Чудя се защо цялата държава се занимава с такива глупости, че някакъв нисък човек с бяла коса нахлу в НАТФИЗ", продължи актьора.

В петък вечер Евгени и Анатоли били близо до НАТФИЗ. "Видяхме как едно момче грубо маже и лепи плакати върху афишите на студентите. Ние му направихме забележка, но попаднахме в отвратителна провокация", разказаха актьорите.

Анатоли Лазаров дори твърди, че е ударен от Волен Сидеров. Според Сидеров обаче е станало точно обратното - Лазаров е нападнал екипа на "Атака".

"Как можем да нападнем човек, който ходи със свита", удивиха се двамата актьори.

"Разбрахме, че Сидеров е подал жалба срещу нас, а не срещу човека, който го е ударил наистина", посочи Будинов.

"За първи път ми се случва такова нещо, да дойдат актьори, които са нападнати. И то не от някой друг, а от депутати. Досега сме се сблъсквали само с трудово-правни спорове", обясни зам.-председателят на Съюза на артистите Валентин Танев.

"Пазихме имената им в тайна, защото те са обявени от "шпицкоманда" за издирване. От едни биячи. Каква е тази държава", възмути се Танев. "Вие представяте ли си например Марин льо Пен да влезе в Сорбоната!? Та тя ще загине веднага като политик", коментира още той.

Но сега, за съжаление, двамата актьори са принудени да ходят с шапки и тъмни очила, за да не бъдат разпознати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
2
 
! Отговори
Грип преди 8 години
"Видяхме как едно момче ГРУБО маже и лепи плакати върху афишите на студентите."А не уе,туй да не е асфалта на "Тракия",ГРУБО мажел....ще мажеш ГРУБО другаде,само къде аз кажа.Че съм на ей толкова да изляза от екрана и да ва набия всичките! Пенсионери,учители,полицаии...ДО ТУКА МИ ДОЙДЕ !!! Спрях 18 руски самолета,31 руски проекта...Цвеатанов продължи бе... !!!
78
2
 
4
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
Тоя ненормалник Сидер...там какъв беше е станал за смях на децата у нас даже! Но има и хора, които са инакомислещи и за тях този изпечен хулиган е добър човечец с много добро поведение в обществото ?! И какво му е доброто ?! Има ли кавга някъде,тя е започната от него,има ли спор той го разрешава със силата на юмрука и после се изкарва потърпевш ?! То бива чудеса да стават у нас,ама това е неразбираемо! Може би "хрисимия и добър "човечец се бори за мястов рекордите на Гинес?! Майтап,бе Уили:))))
77
1
 
6
 
! Отговори
сс преди 8 години
Сидеров че е откачалка и си търси боя, е едно на ръка, по страшни са тези които вдигат гюрултията, там е мършата, то не бяха телефонни заплахи, есемеси, че даже и нервни кризи докарал на някой, само им вижте физиономиите, на смелите дупетати и дупепатки.
76
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Болене, спри дрогата и алкохола!Трудно е ,но наскоро стана баща,така че си помисли!Ако ли не,бегай да се гръмнеш!
75
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Актьор му кажи и повече не го обиждай! Посредствени същества търсещи бърза известност! Плеймейтките на театралната диаспора!
74
0
 
4
 
! Отговори
до 104 преди 8 години
Много сте зле . Ходили ли сте скоро на психолог и на токсиколог?. Веднага идете на контролен преглед за да можете да посрещнете коледа и нова година.
73
10
 
9
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Невероятно е, че има някакви същества (не мога да ги нареча хора), които са привърженици на този психопат - хулиган!? Някаква домашна птица съвсем скоро изкудкудяка по телевизията, че перхидролното джудже си давало живота заради народа!? Това е истина! Този *** си дава живота в най луксозните хотели в Париж, тровейки се с вина по за 1500 Долара бутилката, или излагайки се на смъртоносното слънце по плажовете на Варадеро! Такова е ежедневието на най-големият ни патриот (съветски).
72
0
 
2
 
! Отговори
MTV преди 8 години
Сигур некой от тия пичове е докачАл на Бийвъс изгората, хахаха
71
7
 
17
 
! Отговори
Столетник преди 8 години
Мафията, управляваща България, иска да протестираме срещу един СИДЕРОВ, който просто вдига шум около себе си, без да вреди на хората. Някой да е ударил?, някой да е излъгал?, някой да е измамил?, някой да е обрал?, някой да е убил? Е, защо е цялата тази тупурдия около него? Или трябват много пари за нов хомот, който да се надене на нещастния български народ!
70
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глупашки физиономии. Милите те! Изплашени дечицата невинни с образи на квартални кръчмарски мутраци, мътни очи и грозни облещени физиономии. А кои са всъщност те? Щото познавам един, дето си размахваше гениталиите по сцената, защото така му се струваше, че ще стане известен, но чудно, не си помня името му. Както и на режисьора му, който се впусна неистово да ругае минолато от преди 25 години, за да си заслужи кокалче, че иначе и неговите "дарби", въпреки "приятелски" хвалби хичне се рентират.
69
1
 
2
 
! Отговори
VALL преди 8 години
До хафъз Коментирай трезвен,все пак трябва нещо да ти разберем!
68
7
 
9
 
! Отговори
М, да ... преди 8 години
"Защо мълчахме? Беше ни страх, изобщо не искахме да даваме интервюта, има си полиция---------------------------------------------------------------------------Беше ни страх! - Bezotgovorni i strahlivi! Palq4ovzi! Klouni! Jalko podobie na hora! Jen4ovzi! Tvar!
67
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бездарни актьорчета търсят лесна слава и място под Слънцето! Лазаров и Будинов , мишки като вас скоро сами ще влязат в капана!
66
8
 
25
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Герберасти и умни и красиви натфизчета да са ви честити новите винетки след изборите - 145 лв
65
4
 
19
 
! Отговори
хаххах преди 8 години
До Анонименстудията на БТВ....мястото за лесни пари изкарани с лъжи !
64
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами,че то този в ляво го държеше и аз си помислих,че е полицай...пак ни лъжкундрите яко
63
7
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Герберчета , ама много боли Боко,а?Не му мина плоският му номер с оставката. И то заради Сидеров ???
62
11
 
17
 
! Отговори
червен чук преди 8 години
Сидеров ще се измъкне от тази воняща (благодарение на мас.медиите) история ,като новородено....Занимавате ни с глупости,лъжете ни,мамите ни...що за журналисти сте Вие !
61
8
 
13
 
! Отговори
пети отряд преди 8 години
Сидеров и Чуколов, чакаме ви.Сега репетираме сценария.
60
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За вас лекции няма ли,че ми обикаляте по студията на бтв?!? Или те лекциите почват към 23h...като сте напълнили чушките?