Звездата от "Алф" Ан Шедийн подкрепи Holiday Heroes

Актрисата стана посланик на благотворителната организация в разгара на Коледа
Обновена: 15 дек 2015 09:17 | 15 дек 2015 09:14,
0
Звездата от "Алф" Ан Шедийн подкрепи Holiday Heroes

„Всички тези позитивни и обнадеждаващи неща, които Holiday Heroes прави за хората в нужда са прекрасни, а всеки може да се включи и да помогне. Защото, ако погледнем какво се случва по света, сред всички тези проблеми и войни това, което можем да направим е да си помагаме едни на други“, каза актрисата Ан Шедийн, която изигра ролята на Кейт Танер в култовят сериал „Алф“. А вече и посланик на Holiday Heroes.

Празничните герои успяха да се срещнат с Ан Шедийн и не само да й разкажат за своята кауза, но и да чуят от нея мнението й за благотворителността, причините да стане част от Holiday Heroes и не на последно място истории зад кулисите на „Алф“.

Специалното интервю, което звездата от „Алф“ даде за българските си фенове и Празничните герои ще бъде публикувано съвсем скоро в сайта на Holiday Heroes. А част от него можете да видите на Facebook страницата на Празничните герои.

Ан Шедийн се включва към огромния отбор на Holiday Heroes по време на Коледа 2015 – седмата кампания на героите.

Този декември те отново искат да достигнат до 5000 семейства в нужда и да занесат в домовете им най-необходимите продукти и храни за посрещане на празниците с пълна празнична трапеза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: АлфHoliday HeroesАн Шедийн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари