Майката, изоставила бебето си: Никой не ме подкрепя

Нямаше къде да живея с детето, разкрива Лидия
Обновена: 19 дек 2015 10:04 | 19 дек 2015 09:57, Анисия Иванова
115
Майката, изоставила бебето си: Никой не ме подкрепя
Снимка: Нова телевизия

Лидия Делева, майката, която изостави 11-месечната си дъщеричка пред жилищна кооперация в Пловдив, заяви, че е била отчаяна. "Нямаше къде да живея с детето. Никой не ме подкрепя”, сподели тя пред Нова телевизия.

33-годишната жена има още две по-големи деца, за които се грижи баба й, с финансовата подкрепа на майка й и на бащите. Бабата обаче бе категорична, че не може да отглежда повече "деца без бащи”.

Още по темата

Свекървата на Лидия, в чийто дом жената живеела доскоро с малката Владислава и нейния баща, също не приемала снаха си и внучката си.

„В онази къща постоянно имаше скандали и побоища. Свекърва ми и девер ми постоянно настояваха мъжа ми да ме изгони заедно с детето”, разказа Лидия.

Преди да се настани във въпросния дом семейството живяло на квартира, но мъжът останал без работа и не можели да си позволяват да покриват разходите си.

Лидия разкри още, че бащата на Владислава все още дори не я припознал.

Майката отрича първоначално появилата се информация, че и друг път е изоставяла дъщеря си.

"Когато Влади беше на един месец, свекърва ми я завела при социалните и казала, че никой от семейството не иска да се грижи за нея. През това време аз бях отишла да видя другите си две деца”, казва Делева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
55
 
! Отговори
Lan преди 8 години
11Майка съм на две деца и редовно контактувам с други майки. ДЕТЕТО е на първо място за всички! Неговите дрехи, неговата храна, неговото образование, дори неговият спорт...всичко и ако остане - за майката. Тъжното е, че от всякъде биваме облъчвани с реклами и пропаганда, дотолкова, че 5 годишни деца реват за таблети...и даже се смята за някак нередно то да ти реве, ти да не му купиш. Побъркан свят!
7
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не раждай четвърто дете , след като не можеш да имаш семейство ( освен баба ти , която ги гледа другите )!
6
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как и личи на дамата, че всяка седмица е с нови мъже. А от мъжете и пък как лъха отговорност. Лика прилика са си, жалко за децата само.
5
11
 
32
 
! Отговори
до 7 преди 8 години
Разликата между роми и българи със всеки ден все повече намалява--------------------------------------------------------- Ромите ли са виновни че българките са егоисти? Скара-бира,почивки,нов таблет и телефон и детето на последно място.Това са фактите.
4
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
bulgarska mu rabota ..
3
1
 
53
 
! Отговори
Х преди 8 години
Как не я подкрепят ,тя има 3 деца две отглежда баба и ,за нея остава само едно да гледа и тя пак иска подкрепа.ОТ ПОДКРЕПА СЕ НУЖДАЕ БАБА И ЗАЩОТО Е ОТГЛЕЖДАЛА СВОИТЕ ДЕЦА,ПОМАГАЛА ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ВНУЦИ И СЕГА ОТГЛЕЖДА И ПРА-ВНУЦИ.Въпросната млада жена е типична кукувица!
2
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разликата между роми и българи със всеки ден все повече намалява.
1
8
 
7
 
! Отговори
Фен преди 8 години
Въпроса сега е тук ! Дали ще обвиняваме държавата, че не си върши работата или ще нападаме така наречената "дама" с много челяд и малко бащи ? Нека темата започне сега !