Десетки хора искат изоставената Владислава

За 11 месеца момиченцето е изоставено два пъти от майка си
20 дек 2015 11:15,
16
Десетки хора искат изоставената Владислава
Малката Владислава. Кадър: Нова тв

Десетки хора от Пловдив са звънели вчера в дирекция "Социално подпомагане", като са предлагали да се грижат за 11-месечната Владислава, съобщи шефът на службата Надя Танева.

Още по темата

Съдбата на бебето, което в четвъртък бе изоставено от майка си - 33-годишната Лилия Делева, във входа на кооперация в Пловдив разтърси цяла България. В момента момиченцето е в приемно семейство.

"Майката може да вижда дъщеричката си. Не трябва да се прекъсва емоционалната връзка между тях. Докато обаче Делева не се стабилизира, Владислава ще остане в приемното семейство", коментира Танева пред Нова тв.

Социалните щели да й помогнат да си намери работа и да се стабилизира, а от БЧК ще предложат храни за двете по-големи деца на Лилия в село Долна махла. Там момченцата се отглеждат от баба си.

11-месечната Владислава за втори път попада в приемно семейство. През март бебето било настанено при фамилия от Асеновград. Там момиченцето останало 8 месеца, след което майка й си я върнала. Доскоро живеели с бащата на детето Владо Станев на квартира в Пловдив, но се преместили в дома му в село Житница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Истина преди 8 години
Жената ***.
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много трудно е да се намери за осиновяване здраво българче. Чужденците ги "разграбват" и "изнасят" моментално. Предполагам се дават яки рушвети. Виж ромчета има доста.
11
1
 
14
 
! Отговори
Nemeca преди 8 години
A наказание за бащата няма ли, че е изгонил жена си и детето си от дома си?
10
0
 
8
 
! Отговори
Gaz test преди 8 години
Prilicha na publichen iaven targ s iavno naddavane za iavno kupuvane - harakterno za bulgarski iaven darjaven pazar na konfiskuvani kontrabandni stoki.
9
0
 
7
 
! Отговори
65 преди 8 години
Мисля,че най-добре за децата и ,е да отидат в приемни семейства,но без да прекъсват връзката.Особено с момчетата.Ако се стабилизира да и ги върнат и да бъде под наблюдение от социалните.Май говоря небивалици, но е крайно време да се погрижим за такива деца,Щото малко останахме-другите ги знаем кои са.А колко деца растат във скандали ,побоища,пияни бащи.И каквистават-агресивни,пият.пушат трева,а ние се правим че не ги виждаме.Лоши сме хората,или безразлични,или злобни.Все едно.Не се справяме !
8
1
 
17
 
! Отговори
nina преди 8 години
Та въпросната Лидия или е нпрестъпно безотговорна и първосигнална,или ги върши всичките тези неща под въздействието на алкохол/наркотици..И в двата случая,за тези 3 деца няма да е здравословно да бъдат под нейна опека.Горките деца,да е жива и здрава бабата,дето ги гледа...
7
1
 
17
 
! Отговори
nina преди 8 години
Значи въпросната Лидия за 9 години има 3 деца от 3ма бащи,все още не е разведена с първия си мъз,оставя първите 2 деца на баба си да й ги гледа,оставя 3тото бебе на 1 месец пак на бабата,която го носи на социалните и детето прекарва 8 месеца в приемно семейство,Лидия взима детето и след 3 месеца под нейни грижи го зарязва във вход на някакъв блок-двор,където минавала,след което започва да рони сълзи по медиите и единствения проблем на въпросната Лидия е че няма жилище,иначе ще си гледа децата ..
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МАЙКАТА НА ТОВА МОМИЧЕНЦЕ САМО ЗА ПРЕД МЕДИЯТА Я ИСКА А ИНАЧЕ Е БАЯ ДОВОЛНА, ЧЕ НЯКОЙ ДРУГ СЕ ГРИЖИ ЗА НЕЯ БЕЗПЛАТНО ГЛЕДАНЕ :D-------------ЩОМ ДВА ПЪТИ НАПЪЛНО УМИШЛЕНО Я ОСТАВЯ КЪДЕТО И СКИМНЕ ВЪПРОСА Е ПРИКЛЮЧЕН!ЯВНО ПОКАЗВА, ЧЕ И Е БРЕМЕ С КОЕТО НЕ ИСКА ДА СЕ ЗАНИМАВА!
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДЕЦАТА НА ТАЗИ СА ОТ ТРИМА РАЗЛИЧНИ БАЩИ И Е ИНТЕРЕСНО ДАЛИ ТЕЗИ БАЩИ СА СИ ГИ ПРИПОЗНАЛИ!!!НО ТАКА СТАВА СЛЕД ОРГИЯ ВСЕКИ ДЕН С РАЗЛИЧНИ И ПИЯНСКИ ЗАПОЙ :D
4
0
 
34
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Аз съм работила с изоставени деца . Никой психически здрав няма да остави детето си ! И да си го върне обратно , никога няма да постъпва адекватно спрямо децата си . Това се учи с години , а момчетата и вече са големи ... А и тя няма капацитет . Щеше да има ако нямаше 3 деца от 3-*** различни . Само това говори само по себе си за каква ценностна система иде реч .....
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 3Търговците на деца, приятелю, явно не си запознат с действията на някой институци...
2
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да си купят презервативи нещастници
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хора без работа правят деца и захвърлят !