"Българската Коледа" помага на недоносените бебета

Концертът - тази вечер в Народен театър "Иван Вазов"
25 дек 2015 19:28, Петя Славова
18
"Българската Коледа" помага на недоносените бебета
Снимка: архив, Булфото

Традиционният концерт "Българската Коледа" събира за пореден път хората в Народния театър "Иван Вазов". Тази година призивът на благотворителната инициатива е „Да помогнем на децата в реанимация".

Всеки, който пожелае да помогне, може да го направи като изпрати sms на номер 1117.

„Пациентите, които обслужваме, имат нужда от специални, интензивни грижи и всъщност колкото по-малко се транспортират, колкото повече се щадят, толкова това е по-добро за тяхното възстановяване", каза д-р Стилияна Томова пред bTV.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обикновено събират по 2-3 милиона, така че като пращате СМС-ите, моля не забравяйте едномилиардния бюджет на МВР......
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бг Коледа= гнили ябълки= гузна съвест=лицемерие= фалирала и ограбена държава.
6
0
 
8
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 8 години
Да помогнем на децата в реанимация, защото псевдо държавниците вместо кувиьози купуваха лимузини. Защото вместо линейни ускорители, строиха палати.И същите тези държавници като видят дебелия, припкат до Германия да се лекуват. А данъкоплатците измират като мухи в болници по "клинична пътека"И между другото онзи с налудничавия поглед ми удържа цяла вноска за Декември, а на вратата на GP-то гордо стои залепена табела, с информацията, че от 10.12 направления НЯМА!!10 лева отделям за бг- коледа
5
2
 
6
 
! Отговори
данък глупост преди 8 години
И мен ме срам брат ми да ми плати здравните задължения с някакви си лихви , щот съм безработен и някакви източили здравната каса , и трябва да покривам дефицита на .......... от друга страна не съм на социални и не използвам държавно жилище , не разбрах как като нямам доходи що ми налагат данъции след няколко месеца пак ще ми спрат псевдо правата ,ми вземете бг гражданството фор фрее........
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тодор Живков не лекуваше по този начин. Той лекуваше безплатно и то напълно.
3
2
 
5
 
! Отговори
Цветанка преди 8 години
Коледа помага най много на недоносените "български"политици - тип "Бай ***"
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Народа трябва да промени сценарият на бълг. Коледа както следва: От трибуната на БТВ да бъде заявено, че народът решава да обяви на публична продан автомобилите, които е закупил на депутатите и приходите от продажба да бъдат дарени на нуждаещите се болници, деца и т.н! На депутатите ще прости публично невъзможността им да наобикалят избирателите си. И все пак който желае да помогне за закупуването на депутатски коли ще бъде предоставен номер за изпращане на СМС!
1
1
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Аз вече "дарих" ... на Масларова, на Христо Бисеров, на Цветан Цветанов, на Цветан Василев и т.н.Ако не ви стигат за нещо, искайте от тях или от съдиите, които ги оправдават и от ВСС, които ги назначават!