Абе, моме... бе ерген само допреди ден

Врагът на девствената пловдивска поетеса взе журналистка
29 дек 2015 09:07,
28
Абе, моме... бе ерген само допреди ден
Николай Славов. Снимка: БНР

Подсъдимият по делото за девствената поетеса Николай Славов мина под венчило вчера.

Избраницата на сърцето му е колежката му по перо и дългогодишна журналистка в радио Пловдив Стефка Тотева, която от 10,30 часа на 28 декември е вече Славова.

Двамата скрепиха с официален подпис в Дома на младоженците в Пловдив любовта си, разгоряла се по време на култовото дело, пише "Монитор".

Още по темата

И за Стефка, и за Николай това не е първи граждански брак, защото и двамата имат по два неуспешни. За решителната си стъпка в понеделник казват, че е добре обмислена и всеки един от тях е намерил своята половинка в живота.

Любовта им се разгоряла преди около 9 месеца, въпреки че двамата се познавали много преди това покрай литературните си занимания.

Още през пролетта на тази година, когато течаха делата в районния съд в Пловдив срещу Николай, двамата обявиха, че живеят заедно и намекнаха за предстоящия брак.

Името на Николай Славов нашумя покрай иска за 3000 лева, който заведе колежката му от литературния клуб "Младост" Албена Хинкова. Тя му се обидила на фразата: "Абе, моме, макар че ти не си мома, но това няма никакво значение".

Хинкова веднага му казала, че е девствена, въпреки че тогава била на 39 години. Тя се освидетелствала в съдебна медицина и завела иска.

Делото започна през есента на 2014г. и продължи през цялата 2015г., като в съдебната зала бяха призовавани редица свидетели на сценката. Междувременно по искане на адвоката на подсъдимия на Хинкова й бе направен втори преглед, който установи, че тя със сигурност е девствена.

Въпреки това само преди около месец Николай Славов бе оправдан категорично на първа инстанция. Девствената поетеса, която до броени дни става на 41 години, се закани да обжалва на по-горна инстанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
31
 
! Отговори
Умен преди 7 години
Гнусни, долни страсти, похот, разврат и дребнавост и комплексарщина се вихрят в пловдивските поетични среди. Всички са поети като Пишурката.
14
0
 
32
 
! Отговори
------------------- преди 8 години
Пиеро, 14, абе кой е освидетелствал Фройд, че е бил ментално доразвит, че дори след 100 години след смъртта му ти, продължаваш да си промиваш мозъка с измишльотините на един незадоволен евреин? Да ти имам авторитетите умрели, на които се държиш!
13
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От заглавието помислих, че някоя мома е била ерген само допреди ден. Да ви имам заглавията...
12
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
невероятно безмислено заглавие...
11
0
 
31
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Филебелийски магически реализъм;-)))Махнете ги тези- какво става с оня дето мамил мацки "които не били ***" за секс,после газ с колата,и им гепил вещите....Свобода за него!!!!
10
0
 
34
 
! Отговори
Pier преди 8 години
До Анонимен 15Пич потърси в нета няколкото налични интервюта с "поетесата". Бута масло отвсякъде. После попрочети някои от трудовете на чичко Фройд, човека е посветил голяма част от живота си да изследва ролята на секса при менталното равитие на хората.
9
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До PierПри това да си красива! Затова про.*** и завиждат, а селендурите се отнасят по селендурски към нея. Те са свикнали другояче - там, зад плета, в плевнята или зад стената. И пренасят тези "традиции" в общуването си с културни хора. Жалко за културните. Съгласен ли си Pier-ke? При теб двустранният се.кс е направил пораженията, за които говориш.
8
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен/а 2А ти, като легна да те лишат от девственост, искаше да създаде живот, нали?Или пък ти, "половият атлет", като лиши от девственост оная дашна, целеше да създадеш живот, а?Ега ти лицемерните, подкупени драскачи. Голям организатор е "Момето" на събутилниците да го крепят. Чак обвиняват поетесата, че не ще да създава поколение. А сам "Момето" създал ли е поколение, или тепърва, на 60-так ще го "създава". Е, приятелите са за това, както сега - да помагат. Нали, "МомЕ"!
7
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тоя булката е на 60г защо не я давате?
6
5
 
40
 
! Отговори
Pier преди 8 години
Тая мацка би трябвало да я изследват психолози. От нея чудесно може да се научи какви точно са пораженията върху човешкия мозък в следствие пълната липса на се*кс.
5
6
 
42
 
! Отговори
Алов преди 8 години
По-рано беше гордост да си девица, а сега е позор. Къде отива светът. Содомът чъка на вратата и скоро ще влезне и ще си прибере изчадията в 7 къг на Ада, а поетесата ще отиде в рая.
4
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До пфу!Та точно тоя от снимката има грозна, дебелашка, селташка муцуна! А ти като негов авер по чашка, клеветиш "момата", че е грозна. По-добре виж майка си. А за да се обърне "интелектуалец" към жена с обръщението "МОМЕ" значи, че генетично се е разминал с интелекта. Независимо от решението на съда за 300-те лева, което само доказва мнението на френския посланик. Блазя на "младоженката" с такъв "културен" съпруг, с "аристократично" домашно възпитание и червени като на заяк очи- от що ли?
3
1
 
49
 
! Отговори
75 преди 8 години
До Анонимен 4. Моме, че поетесата не е в ред-не е.Но това,че ти и останалите жени-започвате на 12 г,на 18 г,,сте превъртели стотицата/като брой мъже,а не като брой пъти/, а на 30 нямате място на стените в апартамента,където слагате по една чертичка,след всеки нов-това също не е за хваба.
2
25
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужас и трагедия.Девствеността е най големият порок. Да не изпълниш волята на природата и да не създава живот.По добре да се самоубие тая
1
4
 
49
 
! Отговори
Нерез преди 8 години
Тоя според мен е искал да бръкне под полата на поетесата, но тя не му е пуснала и той се е ядосал. На такава история ми прилича това ...