Чашите вдигнете и наздраве кажете! Честита нова 2016!

Dnes.bg ви желае здраве, вяра и любов през следващите 366 дни
Обновена: 1 яну 2016 10:32 | 1 яну 2016 00:01, Екип на Dnes.bg
105
Чашите вдигнете и наздраве кажете! Честита нова 2016!
Снимка: Reuters

3,2,1... И тази година си замина, и новата дойде! Че и високосна! И ние отново сме тук с чаша шампанско в ръка, изпълнени с надежди, вяра, любов! И с мечти новата 2016-та да бъде здрава, мирна и успешна на всички наши близки и приятели, за цяла България.

В този светъл час екипът на Dnes.bg ви пожелава цяла година да бъдете здрави и обичани, да раздавате усмивки, щастие и любов на близките си хора и да преследвате докрай своите цели, вярвайки в себе си!

А заедно с това, най-важното, ще ви пожелаем още голяма пачка в джоба, фиш пуснете и джакпота спечелете, а после шефа си с усмивка посрещнете, по-високата заплата приемете.

И късметът цяла година да не ви оставя, а махмурлукът бързо да минава. А през лятото куфарите добре стегнете и на чудно място на мързел да се отдадете.

И ако някой ви завижда, пак го почерпете – да не се обижда. А сега чашите напълнете, ръцете си високо вдигнете, най-близките си прегърнете и наздраве си кажете!

За много години!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
4
 
! Отговори
Относно високосната преди 8 години
Има поверие, че през високосните години излиза късметът на старите моми и ергени.Ако във форума има такива, от все сърце им пожелавам през 2016 г. някой да грабне сърцето им и да им сложи брачната халка, пък ако е речено, да заплануват и по едно бебе през тази година!Наслука в полето на любовта и много късмет!
42
0
 
4
 
! Отговори
:) преди 8 години
Мушмуроциииии, събудихте ли се?Честита ви Новата година и да сте живи и здрави, за да има с кого да си лафим тук!Да даде Господ, 2016 година де е по-добра за всички нас!Наздраве!
41
1
 
6
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
Честита Нова Година на Всички българи и в България и в чужбина.Бъдете живи и здрави и през настоящата година. Не се предавайте на болестите и на политиците.Празнувайте и се веселете и през идващите празници- Иванов ден и Йорданов ден.Наздраве на Всички Ви.
40
1
 
4
 
! Отговори
Дженъри преди 8 години
Наэдравиците са неиэменна част от праэничната трапеэа!!! Смята се, че високосните години са неблагоприятни!!! Апропо, поэитивна настройка и НАЭДРАВЕ!!!
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да пишете грамотно. Да не пишете измишльотини. Да пишете без чуждици и жаргони. Да пишете актуално. Да намалите писането за секс. Да не си кривите душите когато пишете за Путин. И да не триете коментари. Трийте само цинизмите и заплашителните, защото само те трябва да бъдат изтривани. Имате много да се учите на журналистика. Започнете още днес. Дано успеете. Ай чао!
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
49, Не бе, баба ми го е написала. Аз й диктувах само.
37
2
 
0
 
! Отговори
до 48 преди 8 години
до 62Нека За новата година всички герберунгели да се преселят при Мишо Бирата!---------------------------------------------------------- Пожелавам ти 62-ия коментар ти да го напишеш и да ти се сбъднат желанията..ха..ха
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 62 Нека За новата година всички герберунгели да се преселят при Мишо Бирата!
35
9
 
4
 
! Отговори
путеноидите всибир преди 8 години
Да си пожелаем повече руски вдовици на нашето черноморие и петрола да падне под 20 $
34
7
 
5
 
! Отговори
М,Р преди 8 години
Ч Н Г на всички ,неразбирам как така 2016 г е удалжена ,от 356 д на 366 д ко правим.
33
9
 
12
 
! Отговори
ОТ МЕН преди 8 години
СКЪПИ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА ОТ ДНЕС БГ ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА ,ОТ ЗДРАВЕ ДА ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ, С ЛЮБОВ И ОБИЧ ЖИВОТЪТ ВИ ДА Е ПЪЛЕН,С ВЯРА И КЪСМЕТ ДА ВЪРВИТЕ НАПРЕД И МНОГО ПОВЕЧЕ ДОБРИ НОВИНИ ДА НИ НОСИТЕ .днес .бг е моят прозорец към БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА
32
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Братя и сестри, бъдете живи, здрави, винаги с пълни джобчета и много по-щастливи от изминалата година! Не се мразете, а се обичайте! Нека усмивката да слиза рядко от лицата ви! Нека постигнатото през новата година ви удовлетвори и ви направи щастливи!
31
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За новата година се изтропах в клoзета. Прочистете и вие вашия тракт.
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
I DA KAGE RUSIA E NASHATAS MAYKA ZAKRILNIZA PREZ NOVATA 20016
29
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слава на Русия.
28
2
 
9
 
! Отговори
Мерси преди 8 години
Пожелавате ни вяра.Ние вярваме че продажниците ГЕРБ, заробили народа ни със заеми ще бъдат изхвърлени от властаи Бойко ще последва Местан и ще се прибере в Банкя да сади картофи и да пасе овцеи да ги продава на арабите
27
1
 
1
 
! Отговори
Баш езиковед преди 8 години
Казва се момче ,който нас на мрази по корем да са тарази..А наздраве и живи и здрави
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повече грамотни журналисти през новата година.
25
3
 
12
 
! Отговори
НА преди 8 години
НА ЦЕЛИЯ ЕКИП НА ДНЕС.БГ ЗДРАВЕ И МНОГО УСПЕХИ.
24
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честита Новата 2016 година!Нека се сбъдне кошмара на управляващите ни след 1989г предатели, продажници,престъпници,терористи и политически номенклатурчици!Поздрав с песен-През гугъла: "Жана Бичевская Русские идут"