Мнение: Нападат ли мигранти – народно опълчение!

Това трябвало да са организирани, а не агресивни сили
Обновена: 12 яну 2016 09:34 | 12 яну 2016 09:22,
57
Мнение: Нападат ли мигранти – народно опълчение!
Снимка: Нова тв

Във връзка с бежанците моментално трябва да се укрепи българската армия, да се види с какви сили разполага полицията и дали не трябва да се премине към някакъв вид народно опълчение, ако бъдем нападнати тази година. Това заяви за пред Нова тв проф. Михаил Константинов, председател на "Информационно обслужване".

Той уточни, че има предвид организирани сили, които да пазят българите, а не агресивни групи, които да се саморазправят с чужденците.

"През последните 2-3 години ръководителите на Европа направиха толкова много глупави грешки. Те продължават да правят тези грешки и отказват да назоват проблема. Оплели са се в политически коректното говорене и чакат техните народи да изригнат, но тогава ще стане страшно", коментира Константинов.

"Ако започнат погроми на Запад, те ще се пренесат и тук", предупреди той.

"Трябва на висок глас българското държавно ръководство да заеме някаква позиция. Нашите политици мълчат по въпроса", призова ги социологът Кънчо Стойчев.

По думите му трябва да се увеличи бюджета на българското разузнаване. "В Европа няма лидерство. Наблюдаваме едностранно действие от страна на Меркел, което е против интересите на Европа", настоя той.

"Току що един германски министър заяви, че към Европа идват 10 милиона мигранти. Това означава, че всички неща, които виждаме, ще бъдат умножени по 10", предупреди проф. Константинов.

Той допълни, че няма как това преселение да не засегне и нас, тъй като в Европа всичко вече е запълнено.

"Българското държавно ръководство трябва да вземе позиция на висок глас. В Чехия, Полша, Словакия се изказаха. А България мълчи. Политиците са задължени нашето мнение да се чуе в Европа. Не можем да стоим на колене. България няма началници в Европа, ние сме развнопоставени", категоричен бе Кънчо Стойчев.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.