Приятели на убития Тодор: Убийците му да бъдат наказани!

18-годишното момче бил добряк, който не би навредил на никого
13 яну 2016 09:00,
159
Приятели на убития Тодор: Убийците му да бъдат наказани!
Убитият Тодор много обичал животните. Снимка: Facebook

Убитият в центъра на Враца Тодор Йорданов е учил в местното училище СОУ" Васил Кънчов".

Приятели и съученици на 18-годишното момче споделят във Facebook, че е бил добряк, който не би навредил на никого.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че инцидентът се разигра вчера по обед пред ужасените погледи на стотици очевидци.

Двама братя - Иван П. на 32 години и 36-годишният Десислав П. с прякор Поничката го пребили до смърт след кратък словесен спор.

Свадата се разиграла, след като мъжете пресичали уличното платно и чули клаксон на автомобил, управляван от убитото момче. След разменени реплики от двете страни се стигнало до саморазправа и побой с метален бокс.

Приятел на Тодор обясни, че смъртта му е настъпила вследствие на глътване на езика и задушаване.

С младежа била и приятелката му Грета, която изпаднала в шок от зловещия инцидент.

В хода на предприетите заградителни действия, в района на инцидента, е задържан по-малкият брат, а другият успял да избяга, но по-късно отишъл сам в РПУ-то, придружен от адвоката си.

Починалият Тодор е трябвало да бъде абитуриент тази година. В спорта се справял отлично. Негови близки разказват, че ходел на много състезания, като печелил всички първи места по таекуондо.

Приятелите му настояват в социалните мрежи, че искат най-много справедливост и нападателите да си получат заслуженото.

Младите хора от Animal Help-Vratsa настояват безмилостните убийци на Тодор да бъдат наказани подобаващо.

Ето какво пишат още защитниците на животните от Враца:

Тодор и приятелката му Грета обичат животните и са наши доброволци. Той е възпитан, интелигентен и състрадателен млад човек...

Дано убийците му да бъдат наказани подобаващо!!!

Почивай в мир, Теди!!!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НовиниКриминални10 февруари, 20:28 935 3Опасна дрога: Деца пушат "чай", после посягат с нож на близкиСамо за последната година на софийското летище са хванати 100 000 дози на обща стойност 5 милиона леваОпасна дрога: Деца пушат "чай", после посягат с нож на близки Нова дрога хит сред учениците. В Русе осем младежи са настанени в психиатрия с тежки разстройства и агресивни прояви, след като са пушили от опасния чай.
109
1
 
0
 
! Отговори
Z3r0 преди 8 години
До МимаНе ти е добре нещо!
108
1
 
3
 
! Отговори
аз съм преди 8 години
Ако сийрджите бяха малко по "отворени" селчото щеше да е жив сега, ако бяха много по "отворени" щяха да ги разтарвът ама нали в България останаха само пу тките.....
107
4
 
6
 
! Отговори
Мима преди 8 години
Затова нека всеки да си върви по пътя да се прави, че не чува и не вижда.Вместо смърт и проблеми.Жалко така е да "Бойните изкуства създават илюзията"
106
3
 
9
 
! Отговори
ж преди 8 години
До Анонимен 76А той защо е слязъл да се прави на мъж? И бокса е бил негов.Това си е абсолютна самозащита.И е починал от гълтане на езика,не от удари.Лека му пръст на момчето.
105
2
 
13
 
! Отговори
аз тъй мисля преди 8 години
Равносметката за последните 2 дни: 16-18 годишен бабаит към по-възрастен - едно на едно! Само че единия е умрял, а другия с "бляскаво" криминално бъдеще! И в двата случаи прецакани!Матриал за размисъл!
104
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човека е обичал да бибитка, на гроба да му сложат задължително, клаксон!
103
2
 
14
 
! Отговори
Run to win преди 8 години
Тъжно ми е да го кажа, но ако е починал заради гълтане на езика след боя, биячите ще излязат невинни, защото не са причинили пряко смъртта (телесна повреда/животозастрашаваща травма)!И ако наистина това е причината за смъртта, то оказаната му първа помощ от минувачи и приятелката му е била тотално неадекватна и показва ниската образованост и умения на масата от населението за поведение в такива ситуации.
102
1
 
10
 
! Отговори
Ибрахим преди 8 години
Ако видят, че ром дърпа момиче или обира пенсионер/ка, нищо няма да направят. За едно пресичане обаче се изтрепаха. Що за народ сме? Само един срещу друг сме смели, против другите тихи и покорни. Обратното трябва да е.
101
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Dori da si prav, sbivaneto vodi samo do novi problemi. Dori da gi beshe nabil, posle go chaka otmashtenie, dokato e jiv shte triabva da se pazi i da se ozarta prez ramo.
100
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не лошите са имали метален бокс, а добрия! Доброто момче, се е опитвало само да ги почеши по главата с бокса, а лошите взели, че го убили...! Абе заплетена история, от която струи само невинност и добродетел!
99
2
 
3
 
! Отговори
Дедка преди 8 години
До gogo, ако не и той, нека няколко здрави младежи се хванат най-после да вършат тази работа. Аман от *** на свобода!!! Време е ние сами да се заемем с наказването им - очевидно правораздавателните ни органи не работят...
98
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Nikoi ne se namesil - ot strah. Koito go zashtiti i toi shte iade boi, a posle triabva da se mesti ot Vraca da izbegne otmashtenie. Inache e redno da se namesi niakoi da go spasi.
97
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Jal mi e za nego. Majete ubiici sa krivi, no...1. Imat pravo da presekat na patekata spokoino bez naduvane na klaksoni.2. V Bulgaria glupavite postapki chesto vodiat do smart. 18 godishen da predizvikva i drazni 30 godishni maje e glupavo.
96
3
 
8
 
! Отговори
BG преди 8 години
Made in BG
95
4
 
10
 
! Отговори
123 преди 8 години
Добре дошли в дивия запад Абсурдистан!Мен подобни "новини" вече не могат нито да ме впечатлят, нито да ме разчувстват!И не смейте да ми опонирате, защото това не е нито първия, нито ще е и последният акт на брутално насилие, с фатален изход! Защото ако не ви е още ясно, вие всички и аз живеев, в абсурдният див запад и тук важат законите единствено на патлаците, калашниците, юмруците, лобитата, мафията и да не забравим накрая-добре платените тарикати адвокати. Ха честито!
94
12
 
6
 
! Отговори
Живко Марков преди 8 години
Бияча от автобуса в Бургас е добър и скромен Тодор бил добър и скромен Но това ''японско петле'' си го е получило.''Лошите'' имали метален бокс .Само дето ударите трябваше да са 1или2 по малко.Да живее със страх и уважение към околните както в цивилизованите държави.
93
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А видеото къде е
92
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А тези, които снимат трябва да ги съдят за съучастие за бездействието си
91
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В случая май, търсача си е мамерил търсеното! Така е, който търси намира!!