Расате на нара в 3-то РПУ! Бил мъж, счупил му крайник

Разправията станала снощи в столицата заради спор за куче
64
Расате на нара в 3-то РПУ! Бил мъж, счупил му крайник
Снимка: архив, Булфото

Боян Расате, лидер на движение "Гвардия", е задържан за нанасяне на средна телесна повреда.

Случаят е от снощи, когато на улица "Цар Симеон" Расате се разминал с 57-годишен мъж с куче, заради което възникнало спречкване, съобщи зам.-главният секретар на МВР Георги Арабаджиев.

Расате е нанесъл удари по лицето на мъжа и му е счупил крайник. В момента е задържан в столичното Трето РПУ.

Това далеч не е първия арест на националиста заради негови скандални постъпки.

В края на м.г. той бе арестуван при навлизане с колата си в охраняваната зона около турското посолство, в деня, в който на посещение у нас бе премиерът на южната ни съседка Ахмед Давутоглу.

При задържането му националистът не е носил никакви документи за самоличност - нито лична карта, нито шофьорска книжка, с която да се легитимира и да обясни на униформените защо и по каква причина е нахлул през дипломатическата охрана.

През май 2005-а Расате бе арестуван за нарушаване на обществения ред, както и за агитация в "деня за размисъл" на парламентарните избори. Тогава той се отърва само с наложената му административна глоба.

В средата на декември 2006 г., той отново се озова в ареста, този път заради подбуждане към размирици на пенсионерски протест пред Народното събрание. И тогава Расате се размина само с глоба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредното доказателство че няма случайни работи. Ето на има демокрация има и националистически партии. Да ама вижте ги на какво приличат.Те са точно такива каквито отърват на управляващите. Националистическите партии в България са проект на управляващите.
12
2
 
4
 
! Отговори
Камен преди 8 години
Ми докато няма закони и всеки път се измъкват с глоба или изобщо без никакви последици така ще е. Ще продължават да си бият хора за щяло и не щяло, да нахлуват в чужда собственост или обществени сгради и т.н. Най-големия проблем на държавата ни е липсата на законност и работещи правораздавателна и правосъдна система.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Това далеч не е първия арест на националиста заради негови скандални постъпки."Ми след като далеч не е първия арест, то тогава родните ни законодатели и изпълнители е хубаво да въведат концепта на РЕЦИДИВИЗЪМ!!! Много помага срещу самозабравили се хулиганчета.Ама какво приказвам, то нашата полиция ни пази.
10
4
 
6
 
! Отговори
Гошо Бавното преди 8 години
Интересна ще е боксовата среща Сидеров-Расате.Аз залагам на ***. Познайте кой от двамата?
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смел и напорист с/у 57 годишен.Дано някой ден попадне на ония, двамата братя от Враца.
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
RASATE E PO-LUD I OT BOLEN.
7
2
 
9
 
! Отговори
Веско преди 8 години
До МРАВКАРАСАТЕ КАКТО И СИДЕРОВ СА ОСОБЕНО полезни! ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИАко имаше един истински държавник, да има ясна и конкретна програма за бъдещето, а не само лозунги, всички досегашни управляващи щяха да са по затворите.
6
10
 
5
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
Да му скъсат цвайтера на Расате ,сега в панделата ...ха,ха,хаааааааааааа
5
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кучкарите са за бой. Комлексирани неудачници и нарциси които си дърсят някой да ги уважава и боготвори. Животното по цял ден затворено и се стиска и чака разходката и се умилква на господаря си като на господ бог и върти опашка, а като излезе - на каишка, и това ако е живот. Ако иска да гледа куче да стане овчар и кучето с овците да тича по цял ден по баирите да пази стадото.
4
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този пък кой е ?
3
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъчварова може да накара подчинените си да контролират дали собствениците на кучета събират изпражненията им както е по закон. Така или иначе полицията не върши нищо и не става за друго.
2
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бил мъж и за това - в ареста. Какви времена станаха - мъж да не си в днешно време.
1
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако на границите ни имаше толкова мини колкото са кучешките л.ай.на в София, мигрантският проблем нямаше да съществува.