Расате на нара в 3-то РПУ! Бил мъж, счупил му крайник

Разправията станала снощи в столицата заради спор за куче
64
Расате на нара в 3-то РПУ! Бил мъж, счупил му крайник
Снимка: архив, Булфото

Боян Расате, лидер на движение "Гвардия", е задържан за нанасяне на средна телесна повреда.

Случаят е от снощи, когато на улица "Цар Симеон" Расате се разминал с 57-годишен мъж с куче, заради което възникнало спречкване, съобщи зам.-главният секретар на МВР Георги Арабаджиев.

Расате е нанесъл удари по лицето на мъжа и му е счупил крайник. В момента е задържан в столичното Трето РПУ.

Това далеч не е първия арест на националиста заради негови скандални постъпки.

В края на м.г. той бе арестуван при навлизане с колата си в охраняваната зона около турското посолство, в деня, в който на посещение у нас бе премиерът на южната ни съседка Ахмед Давутоглу.

При задържането му националистът не е носил никакви документи за самоличност - нито лична карта, нито шофьорска книжка, с която да се легитимира и да обясни на униформените защо и по каква причина е нахлул през дипломатическата охрана.

През май 2005-а Расате бе арестуван за нарушаване на обществения ред, както и за агитация в "деня за размисъл" на парламентарните избори. Тогава той се отърва само с наложената му административна глоба.

В средата на декември 2006 г., той отново се озова в ареста, този път заради подбуждане към размирици на пенсионерски протест пред Народното събрание. И тогава Расате се размина само с глоба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
1
 
! Отговори
ванката преди 8 години
сега тоя *** с конското име трябва да бъде вкаран в софийския централен пандиз да му скъсат халката *** докато забременее и се включи активно в следващия гей парад
32
3
 
4
 
! Отговори
Калина преди 8 години
Поредният турски слагач
31
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредният русофил-престъпник.
30
4
 
8
 
! Отговори
Калина до 50 преди 8 години
Може и да е прогнила, но си е моя. А ти твоята си я сложил в нечии турски крака.И аз моля, спри да даваш акъл с турско слагачество.Във времената, в които живеем, малко национализъм няма да ни навреди! Поне е по-добре от криворазбрана толерантност!
29
5
 
7
 
! Отговори
Цецо преди 8 години
Интересно, всички наши т.н. "националисти" се чудят какви ли не щуротии и престъпления да извършат, стига да се пише за тях...
28
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Калина до 48"Защото българоте!!!! все още имаме глави на раменете"Точно ти имаш една прогнила руска тиква на раменете си и моля да не се идентифицираш с българите.
27
6
 
7
 
! Отговори
Калина до 48 преди 8 години
Анонимко, не са само руски слугите. Все оше има останали и турски слуги като теб! И хайде да не обясняваш толкова вещо що е национализъм. Защото българоте!!!! все още имаме глави на раменете си и не е нужно някой да ни заповядва в кой враг или невраг да вярваме. Това си избираме сами! А предатели като теб, които не четат история, заслужават еднопосочна командировка в Анадола!
26
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България няма националисти. Тука има само руски слуги, които служат за маши на руските служби у нас. Изповядват отживяла идеология от 19 век, внушавана им от Русия, че основния враг на България е Турция а най-големия приятел на България е Русия. В действителност приятелите и враговете на България са точно обратно на това което проповядват руските ***.
25
3
 
20
 
! Отговори
тц, тц, тц преди 8 години
Така нареклият се сам Расате разхожда кучето си по ул. Цар Симеон и в парка на църквата "Св. Николай Софийски". Кучето е от бойна порода. По вероятно е кучетата на двамата участници в случката да са се спречкали. Само се питам, той като е толкова голям националист, защо минава покрай наркоманите и ромите в квартала (гъмжи от тях) като куче с подвита опашка, а на българите скача да се бие, г-н "патриотът"
24
19
 
10
 
! Отговори
Ваньо преди 8 години
Не се опитвайте да изкарате Боян Расате престъпник и да го умалите. Расате е истински патриот от национално ниво!
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Йела *** виш , чингенето пак иска да са бие
22
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В сливнския затвор при ромите да го опъват по 5 пъти на ден , да се науче да се държи прилично
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ромски ПАРЛАМИ епа кръвта вода не става
20
2
 
11
 
! Отговори
РОМ ПАЛЕ РОМ преди 8 години
Този е Българизиран Ром или по точно Дасикане Рома- побългарен ром , ако беше българин щеше да се държи подобаващо като Европеец
19
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кучкарите в павечето случай са жежко депресирани и объркани човечета. Държат животинката по 23,45 часа в панелката и я извеждат за 15 мин да се изходи на близката детска площадка. Кучетата са подходяща компания на самотни пенсионери, които да имат повод да излизат и се разхождат. Много рядко съм виждал стопанин да води кучето, а не обратното, още по рядко да му събира изпражненията.
18
10
 
12
 
! Отговори
Tony преди 8 години
Кучкарите минаха всякакви граници. Тези, които ги подкрепят, направиха върха на духовното им падение и разрешиха една публична гавра с гей-парад в нашата столица. Чашата на търпението ни преля. Преди 70 години в София, столица на България, са изтребвали без замисляне кучета. На каруцата и в екарисажа. Не съм видял един кучкар да събира изпражненията им. Както е в белия свят. Река ли да наторя градинката в квартала ми, поне 5-6 кретена ще изявят гражданската си позиция. Безпощадно с подобни хуманоиди.
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 31Явно нищо не разбираш от кучета. На 33 години съм 95 кг. Няма куче, което да не мога да убия с голи ръце, ако ме нападне. Друг е въпроса, че е абсолютно извратено да се гледа на животното като на оръжие.
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вероятно е постановка нали е националист и е срещу евроатлантическите ценности които ни налагат.
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 28По тънката част отново с помоща на немската овчарка ли се справяш ?
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бай Ставри ще му поговори за справедливостта