Единият го държеше, другият го биеше...

Приятелката на Тодор: Убиха го от бой за 10 минути!
14 яну 2016 10:07,
194
Единият го държеше, другият го биеше...
Грета, приятелката на Тодор. Кадър: bTV

"Единият брат го държеше, а другият го биеше. Всичко стана за 10 минути и той си отиде", разказа пред bTV приятелката на Тодор - Грета, която е била очевидец на смъртоносния бой в центъра на Враца.

Момичето е разпитано в полицията, час след зловещия инцидент, но не помни какво е разказала там, защото не е била на себе си.

Още по темата

Грета заяви още, че не починалият Тодор, а двамата братя са извадили бокс срещу него, макар вчера зам.-главният секретар на МВР Георги Арабаджиев да обяви, че именно младежът държал бокс в ръцете си.

"Те идваха към него, напсуваха го. Той излезе, защото има чест и тогава го нападнаха. Нападението беше животинско", каза още приятелката на починалото момче.

Напрежението във Враца не стихва след смъртта на младежа.

Нов протест се организира тази вечер от съучениците му. Акцията е планирана като шествие по централните улици на града.

Планира се шествието да премине през мястото, където стана инцидента и да завърши на централния площад в града. Така съучениците на момчето искат да се противопоставят на агресията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
12
 
10
 
! Отговори
д преди 8 години
А ти какво прави в това време сливо загнила ? САтоеше и гледаше с гръб нали ? Приятелка ей такива *** трябва да се дават на исалямска държава
96
4
 
14
 
! Отговори
Съвет преди 8 години
С емоционалните си глупави изказвания /Той излезе, защото има чест...защото е мъж...и т.н./ приятелката на момчето само може да навреди убийците да получат полагащата им се писъда. По добре е да си мълчи и да говори само пред адвоката защитаващ страната на убития...ако не късно!
95
20
 
4
 
! Отговори
Донка Казиска преди 8 години
"Единият му го държеше"?!?Очевидно става въпрос за любовен триъгълник, убийство от ревност и сега тази кукла се чувства отхвърлена.
94
18
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Момето лъже.Случая във Фраца е достоен за сценарий на филм " Как 18 тодишен младеж правещ се на Рамбо ,предизвика собствената си смърт и прати в затвора двама братя , пресичащи улицата?
93
13
 
11
 
! Отговори
Иридий преди 8 години
И сега какво, издървило се пръклето на двама истински бандити - спретнали кютек , който то не издържало? Дълбоко се съмнявам , че братята са си носили боксове? От друга страна какво значение как се е претрепал: в автогонка,свръхдоза или просто се е натровил с анаболи? Нямат реална представа за заобикалящият ги свят младите, нямат "мая" за оцеляване нямат желание и нещо да научат освен " Бързи и яростни" "Под прикритие" и т.н Очевидно само малката лигла ще извади позитиви от цялата трагедия!?
92
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо толкова старателно ги крият двамата убийци, чии протежета са??? Защо прокурорчето иска смешно наказание??? Кое е прокурорчето??? Още да питам ли???
91
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До онбашията "абе защо в училище учат толераски гнусотии като "свят и личност" а не учат как се вади глътнат език?"Защото "модерните жени",като малката кифла ги учат да вкарват език.А не да го изкарват.Нали това е целта на училището-да те подготви за живота и да ти даде професия.
90
12
 
4
 
! Отговори
Бат Тянко преди 8 години
Вече казах - момичето става да бъде изрязано в чофката от Бат Тянко.
89
6
 
8
 
! Отговори
цеко преди 8 години
Това което става в България, не може да го спре нито полиция нито възпитанието в семейството и училището. Това се попива и учи от телевизиите от интернет. Внесено е от вън и е плод на системата. Прочетете какво е казал през 1992 гд. тогавашния държавен секретар на щатите Джим Бейкър.
88
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да помислим безпристрастно над следното "откровение", подадено от момичето: "Той (Т.) искаше да стане полицай или военен, (...) аз, в негова памет, ще стана полицайка..." Може и да е така, но може и тарикатски постфактум да манипулира с такива омайни приказки мадамата, за да повлияе благоприятно на процесуално-следствените дейности, които тепърва ще извърши полицията, за да установи истината. Жалко за момчето!
87
8
 
25
 
! Отговори
Бау преди 8 години
До 110 Самоотбрана е да го обезвредят. Не да го бият докато умре. Мисля, че е бил обезвреден още след първия удар. Били са го за наказание и от злоба.
86
2
 
10
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
до 113, не дей да се пениш, не ги познавам кой са и с каво се занимават, визирам конкретен случай, и това говори още по зле за момчето, след като ги предизвиква с клаксона си и слиза да се саморазправя при положение , че са "известни" с лоша репутация както казваш и са местни. и *** е на *** сина, ясно, марсОлко.
85
8
 
12
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Слязъл с бокса и си го получил................
84
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лъжлива кифла.Видяхте ли им снимките на тези.По над 100 кг и с ръце като дънери.При това опитни биячи.Един удар в главата от такъв е достатъчен да те убие.Ако го бяха били 10 минути,малкият щеше да е на каша.Удари ли са му два шамара с възпитателна цел.След това е бил на крака и в съзнание.После е починал.Въпросът е :защо кифлата лъже?
83
2
 
7
 
! Отговори
:( преди 8 години
Като във филм на Тарантино е - няма добри, има само лоши, по-лоши и най-лоши :(
82
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Май колкото свидетели, толкова и версии. Жалко за момчето, но се замислям, че ако то е нападнал агресивно пешеходците, едва ли някой ще му се притече на помощ. Аз не бих го направил. пък и кой ли е предвиждал фаталния изход.
81
6
 
13
 
! Отговори
до 110 преди 8 години
До Анониментова с адвама 100кг мъже /с предишни провинения/ -срещу един /18 год сигурно 65 кг /*** -с изв за израза.Момчето и чък норис да е било -няма как д а е опасно за ДВАМА 100 кгмови престъпници.И тези двамацата сега сигурно ще се разболеят,нопък са ЖИВИ ,а ''лошия каратист'' е МЪРТЪВ ,нали //
80
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз от снимките виждам, че единият го държи, а другият го бие. Тръхнали са към колата, ритали са я и затова е излязъл. Момичето казва, че боксът е бил у убийците. Защо полицейският шеф бърза да твърди, че Тодор го е извадил. Бързо извадиха тези за смърт от задушаване и инфаркт и предявиха леко обвинение. Това за мен е предумишлено убийство с явна агресия и жестокост, породени от чувство за безнаказаност. В България е феодализъм
79
14
 
19
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
ПрЪдлА, послъгВа ми се струва. Имал чест, ама "друг път" просто защото е тренирал таекуондо, и си вика, ей сега ги размазах тези чички, 60 килограмов комплексар няма никакав шанс срещу двама значително по масивни и големи мъже, има шанс само ако е израснал в Шао Лин.. И да Ривете и да не рИвете, отиде си заради глупост един млад и глупав младеж, и отвори беля на други двама, докато останалите са се правили на "фотографи".
78
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кифлата лъже.