Единият го държеше, другият го биеше...

Приятелката на Тодор: Убиха го от бой за 10 минути!
14 яну 2016 10:07,
194
Единият го държеше, другият го биеше...
Грета, приятелката на Тодор. Кадър: bTV

"Единият брат го държеше, а другият го биеше. Всичко стана за 10 минути и той си отиде", разказа пред bTV приятелката на Тодор - Грета, която е била очевидец на смъртоносния бой в центъра на Враца.

Момичето е разпитано в полицията, час след зловещия инцидент, но не помни какво е разказала там, защото не е била на себе си.

Още по темата

Грета заяви още, че не починалият Тодор, а двамата братя са извадили бокс срещу него, макар вчера зам.-главният секретар на МВР Георги Арабаджиев да обяви, че именно младежът държал бокс в ръцете си.

"Те идваха към него, напсуваха го. Той излезе, защото има чест и тогава го нападнаха. Нападението беше животинско", каза още приятелката на починалото момче.

Напрежението във Враца не стихва след смъртта на младежа.

Нов протест се организира тази вечер от съучениците му. Акцията е планирана като шествие по централните улици на града.

Планира се шествието да премине през мястото, където стана инцидента и да завърши на централния площад в града. Така съучениците на момчето искат да се противопоставят на агресията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
54
 
! Отговори
Петко преди 8 години
Много пъти са ме провокирали, но съм си подминавам, защото знам, че ако реагирам остра, ме очакват само неприятности и нищо няма да спечеля ! Ако ме нападнат да, но за една реплика няма да сляза да се бия ! В тези времена народа озверя и се изнерви...
16
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 8 години
А ти какво правеше за тези 10 минути, гледаше кой ще е победителят ли?????Най малкото можеше да се обадиш до полицейския участък, нали???Толкова млади момченца си отиват, ей така за едни кифли.
15
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая мноооого лъже .- били го млатили 10 минути с бокс?? Това означава да те праскат 10 мин. с тесла, че ти и на кайма няма да приличаш. Посмали малко.
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бокса лесно ще се определи кой го е държал по отпечатъците, но ако първо малкия го е извадил и те са му го взели тогава неговите отпечатъци ще са заличени
13
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОВАСЕ ПОЛУЧАВА ЗАЩОТО ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА НАЧЕЛО С ПРЕМИЕРА И МИНИСТРИТЕ СЕ ДРУСАТ ОТ ***.
12
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От статията: "Той излезе, защото има чест"... (facepalm)Нямам повече коментари...
11
21
 
44
 
! Отговори
Селянина преди 8 години
Така наречените медии изградиха една тотална манипулация около този случай. По потвърдена от свидетели информация младежът каратист е слязъл да се бие с хора пресичащи пешеходна пътека , защото били бавно пресичали. След като каратиста е тръгнал да бие братята са му хвърлили един бой. Каратистччето е бил превъзбуден и си е глътнал езика. Жалко че никой не му е помогнал. Направо ми се повръща от цялата врява която се вдигна около "невинно убития" ученик.
10
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с тия шествия бе ! Направете нещо !
9
5
 
31
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Правилно 5:просто не е попаднал на авиоинженер ,като в Бургас и се е случило непростимото.
8
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да би мирно седяло, не би чудо видяло.
7
26
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малката духла сега ще си търси друг дудук, да гледа да е без бокс този път
6
10
 
26
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
реакцията на обществото към тоя инцидент е демонстрация на чист култ към слабащината, винаги победителя е виновен, а жертвите са едни кротки и добри.
5
15
 
61
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 8 години
Изключително просто и агресивно младо поколение.Този "Бияч" е бил същия като онзи, който преби възрастния човек в автобуса в Бургас.Този път обаче не е случил на жертви.Слязъл е да се прави на мъж, но е срещнал рунтави мъжки гърди.Каквото е търсил - намерил го е !
4
5
 
40
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
абе защо в училище учат толераски гнусотии като "свят и личност" а не учат как се вади глътнат език?
3
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Май малката духла послъгва. А защо не се е обадила на 112 ? И защо не му е помогнала, когато са го били 2-мата братя?И защо тя и майката на момчето не са му помогнали, като се е задушавало ?
2
15
 
25
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Въпросната млада госпожица нещо да каже.Има ограничения на количествто думи,иначе да пусна целите показания на очевидците?Ауу, на 18 да се возим на колата, да се гъзареем а?Вместо да учим за изпити?
1
6
 
18
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
"и след словесни разправий единият от пресичащите му е затворил вратаат и явно по ягресивно му е наритал колата след като има и счупено огледало тогава момчето е взело бокс и е слязло от колата и е нанесло удари в лицето на двамата (от тримата пресичащи)","видях как починалото момче си дръпна ръката и се опита отново да удари този дето му е от ляво","след което този от таксито взе бокса от ръката на починалото момче и го прибра в джоба си а аз тогава чак се намесих и му казах да върне бокса"Опа