Браво! Младежи спасиха жена от опасен изнасилвач

Момчетата задържали престъпника и го предали на полицията в Монтана
Обновена: 16 яну 2016 09:57 | 16 яну 2016 09:12,
79
Браво! Младежи спасиха жена от опасен изнасилвач
Снимка: Монитор

В Монтана трима младежи спасиха жена от грабеж и заловиха нападателят й , после го предадоха на полицията.

Случката е станала преди дни в центъра на Монтана. В петък съвременните герои бяха наградени за доблестната си постъпка от полиция и кметът на Монтана.

Благодарности от кмета на Монтана Златко Живков и директора на областната дирекция на вътрешните работи старши комисар Ивайло Антонов получиха на тържество в петък Ивелин /26 години/, Тодор /26 години/ и Лазар / 27 години/. На 10 януари те спасиха жена от грабеж, заловиха нападателя й и го предадоха на полицията.

"В период като този, в който ставаме свидетели на много агресия по улиците на страната има хора, които не са безучастни наблюдатели и са се притекли на помощ в ситуация, която също е могла да бъде с фатален край. Това е мъжка постъпка и им благодаря за това, че са реагирали по този начин", заяви кметът Живков пред "Монитор".

И трите момчета са от Монтана. Случайно преминавали с кола по булевард "Ал. Стамболийски" в центъра на града и станали свидетели на грабежа . Отбили колата, слезли и отдръпнали нападателя от жертвата му, задържали го и извикали полицията.

По късно разбрали, че са задържали престъпник с много присъди, който излязъл през декември от затвора.

Рецидивистът Бранислав Белянски има 11 присъди. На 14 януари окръжният съд в Монтана го остави за постоянно в ареста.

Месец преди да нападне Ангелина К. мъжът е излязъл от Врачанския затвор, където излежал последната си присъда за изнасилване. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
D-r преди 8 години
Do roko: Vie ste sashtite oligofreni
61
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам сериозни съмнения, че всеки ден млади хора правят по нещо хубаво някъде в България, обаче никоя медия не си прави труда да го отрази, защото първо няма да създава страх в обществото и второ няма толкова голям обществен интерес да създаде новината. Ето тук 60 коментара, под статиите за Враца 400...
60
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Онази кукувица Бъчварова да им даде сега по един полицеиски надник !!!! Много повече работа са свършили от куките !!! Поздравления за куража !!!!
59
1
 
9
 
! Отговори
Роко преди 8 години
Преди 14 години през 2002,аз и още двама авера също спасихме жена от грабеж и изнасилване в Шумен!!!Психопата беше и взел чантата и я беше вкарал в някакъв строеж и я беше напъплил,ние бяхме градска отпуска и случайно минавахме от там и му показахме как се прави даже единия авер 2 пъти му се разписа все пак бяхме загорели войници нормално сигурно ще ни помни цял живот а госпожата ни почерпи за хубавата работа е не го предадохме на полицията защото ставаше сложно но със сигурност още ни помни!!!
58
0
 
10
 
! Отговори
Кака Сийка преди 8 години
Браво, това са смели и честни деца, с които БГ може да се гордее- пример за връстниците си. С такива позитивни неща следва да се пълнят интернет страниците. Още веднъж браво!
57
0
 
6
 
! Отговори
от баба преди 8 години
стига вече хрантутене по затворите тези *** им трябва малко повече въже че няма продажби на тези материали пропосто първо тези хасъдии дето ги изписват и после тези папалачи
56
0
 
11
 
! Отговори
именно преди 8 години
браво момчета , гордост за вас и надежда че има нещо останоло от човещината която е наседена с раждането на всяко живо същество,бъдете живи и здрави и вземаите с пълни шепи младостта ,дерзаите и осъществяваите своите мечти въпреки трудностите в този объркан свят
55
0
 
17
 
! Отговори
българин преди 8 години
Единадесет присъди и не е в затвора-що за съдебна система имаме?По 5 минути ли е осъден за всяко престъпление.Защо имаме министерство на правосъдието и плащаме на съдии и прокурори.Такива като него пуснати на свобода колко са?За всеки такъв пуснат съдията дето така го е осъдил да влезе да лези в затвора вместо него!Ей богу,митничарите дето ги уволниха са б;лагородни девици в сравнение с такива съдии!Погнусен съм от цялата ни съдебна система.
54
0
 
13
 
! Отговори
Браво преди 8 години
Нека да има повече ,такива добри момчета ! Те са нашата надежда за по добро бъдеще !!! Браво на момчетата !
53
4
 
5
 
! Отговори
някой преди 8 години
Да можеха такива момчета да задържат и Боян Расате, който на приказки твърди че ни защитава от нелегалните имигранти, а на дела пребива невинни възрастни български граждани.
52
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Демокрацията ще дойде като си замине равнодушиетоБраво на момчетата
51
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да им дадат по една полицейска заплата, все пак са свършили работата на полицаите, които кой знае къде са подремвали.
50
0
 
34
 
! Отговори
Българин от Германия преди 8 години
БРАВО МОМЧЕТА ! Такива смелчаци ни трябват и в КЬОЛН !!!
49
8
 
4
 
! Отговори
Ivo преди 8 години
Дано да ги затворят, ще ни излагат така. Били предотвратили ... Объркаха статистиката
48
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българи - юнаци !
47
1
 
37
 
! Отговори
тя преди 8 години
СИНПАТЯГИ!!!
46
0
 
24
 
! Отговори
Dani преди 8 години
Tezi smeli mladegizaslygawat ne samo BRAWO amnogo mnogo po we4e Badete giwii zdrawi
45
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Престъпника си е цял живот престъпник! А на изнасилвачите трябва да се прилага кастрация, защото като излязат от затвора пак изнасилват!
44
0
 
27
 
! Отговори
тя преди 8 години
"СТИГА ВЕЧЕ " ! Крайно време е господата от полицията да заработят , поне частично да заслужат неоправдано високите си заплати!
43
1
 
34
 
! Отговори
тя преди 8 години
ЗАСЛУЖАВАТ МОРАЛНА И МАТЕРИАЛНА НАГРАДА! Бонусите на полицията да се дадът на момчетата!