Приятели на Тодор: Всички във Враца носим боксове!

Настояха, че сме обречена държава, където младите хора ги убиват
17 яну 2016 21:45,
393
Приятели на Тодор: Всички във Враца носим боксове!
Снимка: Facebook

"Във Враца побоищата са нещо рутинно. Носенето на оръжие в автомобилите за самозащита е нормално", коментираха пред bTV приятели и съотборници по таекуондо на 18-годишния Тодор Йорданов, който бе пребит до смърт във Враца.

Младежите коментираха и дали техният починал приятел също има вина, тъй като е излязъл от автомобила си с метален бокс.

"Аз имам бокс, моите приятелки имат боксове и сълзотворни спрейове, защото трябва да се защитаваме. В случая братята са взели бокса на Тодор, той не е успял да нанесе нито един удар. Северозападният край е известен с много неща, нереални и ужасяващи", обясни Ели, приятелка на Тодор.

"Аз нямам бокс, но имам палка в колата, позволена е от закона и считам за правилно да я нося. Това е реалността", обясни и Христо Спасов.

"Тодор умееше да се самоконтролира. Нашият треньор по таекуондо го беше научил много добре. След това Тодор стана наш учител, тъй като треньорът замина за Германия", каза пък Илиян Цветков.

Накрая младежите обясниха, че България е обречена държава, където младите хора ги убиват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не нося метален бокс,нито някой от приятелите ми.Живяхме в разгара на демокрацията 6-7 години след 89-та,в много по-размирни времена на мутри и безнаказаност,но не сме ходили въоръжени.Младите хора днес загиват от собствените си грешки и глупости (неподходяща среда,дрогиране, и т.н.) И за тези им постъпки виновници са родителите им,че не са ги възпитали,че не са ги научили как да се справят в конфликтни ситуации.
199
1
 
24
 
! Отговори
Пехливанин преди 8 години
"Приятели на Тодор: Всички във Враца носим боксове!"-------------------------------------------------------------------------Това изчерпва всичко! Щом всеки във Враца ходи с оръжие за НАПАДЕНИЕ, да си носи последствията при провал!!!
198
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пък останах с впечатлението, че Тодор (лека му пръст на момчето) се направил на мъж пред гаджето, видиш ли к'ви с т'ия дето ке ми се пра'ят на мъже ке ми чупят Колата. Я ке слезем сЕга с боксУ ке ги отупам с тейкВондото с боксу. Ке ми се праат на големи ама не би. Я умрел , па сега ке плачем, а други виновни да бъдат, за мойта проста глава.
197
14
 
9
 
! Отговори
? преди 8 години
1. Убийците са започнали да трошат колата.2. Тодор е излязъл да се защити
196
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чета тука, демокрацията виновна , дрън дрън.Няма ли кой да каже на тия деца там във Враца, че като извадиш оръжие нещата приключват зле за някой.Или или - това е, друго няма.
195
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички уж носели боксове във Враца, ама криминално проявените убийци са нямали боксове, а доброто младо момче ги е нападнало с бокс!Ако мен някой ме нападне с хладно оръжие и аз ще се опитам максимално бързо да го обезвредя!
194
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оръжие се вади, само когато трябва да се убива! Тодор е извадил оръжие, значи е имал намерение, да убива! Който извади оръжие, да го употреби с/у мен или мен, бих го убил на място, едва ли бих се опитвал, да му го взема, като двамата братя..
193
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Озаптете ги тези деца докато е време! когато убият някого или когато си намерят майстора и ги убият, пак ще ревете ама късно!
192
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето докъде ни докараха "демокрацията" и "правовия ред" - да сме постоянно готови да грабнем нещо и да скочим да се трепеме.
191
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искрено се радвам, че живея в Източна България, тук поне се разбираме, като хората!
190
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Излезнал да се прави на мъж посeркото, ама дал фира.И сега какво? Кифлата трябва да си търси друг отворко от тия с боксовете и дето са тренирали за Брус Лий :)
189
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"А от къде 18 годишно хлапе има пари за собствена кола???"МНОГО ХУБАВ ВЪПРОС!!!Казвам, че е много хубав, понеже наскоро някой писа някаква статия, че семейството събирало пари, понеже нямало пари за погребение.
188
1
 
35
 
! Отговори
Васил преди 8 години
Спрете да дрънката кви биячи сте и как всички сте въоражени,че сами си показвате какви *** сте и как ващо приятелче псевдо мутра Тошко,всъщонст е насилника а братята са жертвите.
187
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Всички във Враца носим боксове!"Aми затова умирате млади!!! Аз лично не познавам хора на по 30-35 години, които носят боксове. Това е оръжие, което биха го носили само по-младите от тях, например 16-21 годишни. Понеже в тази възраст има мерене на п*шки, а го има и страха. После хората почват да мислят за други неща - как ще ходят на работа, как ще си вадят хляба, който тази вечер ще сложат на масата. Нямат време да мислят за глупости. Каратета, таекуодота, ****и майни! Ходи бачкай!
186
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
жалко че вместо Тодор не е починал НЯКОЙ ХИБРИДЕН ***
185
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво ги слушате тези пичлемета. Носили боксове.Два шамара и ще се напикаят.Ако не стане нещо по-лошо... Обикновено перчене на момченца пред момиченца,
184
0
 
40
 
! Отговори
БГ преди 8 години
ПЪРВО НЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО СПРЯЛ КОЛАТА,ИЛИ ПРИ СПРЯНА КОЛА СЛИЗА ОТ КОЛАТА ДА СЕ САМОРАЗПРАВЯ.ЖАЛ МИ Е ЗА МОМЧЕТО.КЪКАКЪВ Е МОТИВА,ДРУГОТО ВСИЧКО СЛЕД ТОВА Е СЛЕДСТВИЕ НА ТОВА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КОЛАТА.ЗАЩОЗАЩО,ЗАЩО Е СЛЯЗАЛ ОТ КОЛАТА.ИМАМЕ ДВА МИЛИОНА КОЛИ,АКО ВСИЧКИ ЗАПОЧНАТ ДА СЛИЗАТ ОТ КОЛИТЕ И ДА ВЪВЕЖДАТ РЕД,КАКВО ЩЕ СТАНЕ. ИМА ЛИ НАРУШЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА ОТ ДВАМАТА БРАТЯ,ДОРИ И ДА ИМА,ЗАЩО МОМЧЕТО Е СЛЯЗЛО ДА СЕ САМОРАЗПРАВЯ.КАРАЙ СИ ПО ПЪТЯ,ТЕГЛИ ИМ ЕДНА МАЙНА,НЕ Е ТОЗИ НАЧИНА.
183
2
 
22
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 8 години
ЗНАЧИ ВСИЧКИ СТЕ ИЗПЕРКАЛИ
182
1
 
24
 
! Отговори
Я от Враца преди 8 години
Малиии, сички носат боксове ! Е само я ли съм с калашник ?
181
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До здрасти Защото : 1.Правил го е и друг път с беззащитни хора.Ама този път е попаднал на 100 килограмови ***,които са яли много бой,ама и много са били.2.Гледал е много филми в които един се бие с 5-6 други едновременно и ги хвърля във въздуха.3.Най-важното; возил е руса кифла.Тя сама си го каза: как ще си стои в колата,правилно е излязъл.