Приятели на Тодор: Всички във Враца носим боксове!

Настояха, че сме обречена държава, където младите хора ги убиват
17 яну 2016 21:45,
393
Приятели на Тодор: Всички във Враца носим боксове!
Снимка: Facebook

"Във Враца побоищата са нещо рутинно. Носенето на оръжие в автомобилите за самозащита е нормално", коментираха пред bTV приятели и съотборници по таекуондо на 18-годишния Тодор Йорданов, който бе пребит до смърт във Враца.

Младежите коментираха и дали техният починал приятел също има вина, тъй като е излязъл от автомобила си с метален бокс.

"Аз имам бокс, моите приятелки имат боксове и сълзотворни спрейове, защото трябва да се защитаваме. В случая братята са взели бокса на Тодор, той не е успял да нанесе нито един удар. Северозападният край е известен с много неща, нереални и ужасяващи", обясни Ели, приятелка на Тодор.

"Аз нямам бокс, но имам палка в колата, позволена е от закона и считам за правилно да я нося. Това е реалността", обясни и Христо Спасов.

"Тодор умееше да се самоконтролира. Нашият треньор по таекуондо го беше научил много добре. След това Тодор стана наш учител, тъй като треньорът замина за Германия", каза пък Илиян Цветков.

Накрая младежите обясниха, че България е обречена държава, където младите хора ги убиват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е истината, прави се на мъж, но е болан и преди си е гълтал езика, по всяка вероятност е имал проблеми и със сърцето!!!Просто си е намерил майстора!!!Разбира се, че е жалко , че е починал, но ако беше някой старец, този така наречен "спокоен човек " е щял да го пребие или убие с бокса!!!А от къде 18 годишно хлапе има пари за собствена кола???Или мама и тати избиват комплекси и покриват в момента един побойник и хулиган!!!
179
1
 
16
 
! Отговори
Алекс 1 преди 8 години
До онбашията Странно и ,много изненадващо, ми прозвуча обобщението:"всички". Как така ВСИЧКИ, бе, момчета? Как така много бързо ме накарахте да се замисля, че като тръгна за областния център - Враца, ще трябва да сложа в колата бухалка /сега май е в килера/, / а имам и един"тапешник" /ще преровя да го намеря, а, да в купето имам нож, да си стържа винетката...Това ВСИЧКИ е интересна идея - звучи ми като: въоръжавайте се, хора и слизайте от кола, само ако носите бокс!!??
178
1
 
27
 
! Отговори
AZ22 преди 8 години
Пишлемето си е намерило каквото си е търсело. Ама въпроса е за живите. След като е нормално да се носи бокс и бухалки, най-добре е да се легализират огнестрелните оръжия...
177
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брееей,умеел да се самоконтролира ,че и бил учител на другите.Свири с клаксона на пешоходците,скача от колата с бокс да ги бие.Това е доказателство ,че наистина се е самоконтролирал.А представяте ли си какво е щял да прави ако не се "самоконтролираше".Човек който е спокоен и обучен да се контролира,спира и изчаква спокойно хората да пресекат,после се усмихва и потегля.Със сигурност е скачал и друг път на пешоходци и на шофьори
176
0
 
23
 
! Отговори
Алекс 1 преди 8 години
"Проста " аритметика: ЕГО + автомобил + любимата + Бокс + адреналин = смърт! Независимо дали е Враца или Вашингтон, или Варшава или всичко, започващо или завършващо с В...или Б Добре би било, до изясняване на картинката, да се види колко пъти момчето е влизало в скандали преди, колко и в какви разправии и "юмручно право" са влизали братята, добре е да се подложат двете страни, на детектор, да се направят кръвни проби на всички , за наличие на наркотични вещества...
175
3
 
18
 
! Отговори
Ташо преди 8 години
А в Бургас - града на мутрите - ножове - навсякъде бой и ножове , бой за най- малкото...вадене на нож за какво ли не и кланета...
174
6
 
5
 
! Отговори
Вр преди 8 години
До ЧовекШубе,ако съдбата ти е да се обесиш,няма да се...удавиш например:) Във всеки град има ***,така както има и много нормални хора!
173
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Блокиран в Дневник /Продължение/ Иначе идеята ти е чудесна.Казваме "докторите са виновни" и всички ще са доволни. Как журналистите още не са се сетили?
172
7
 
52
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 8 години
Жена ми е от Враца, бил съм там доооста пъти и смея да твърдя, че всъщност не всички носят боксове, напротив- не съм срещал ни 1. Да, скандалджии и панаирджии са, но не са нещо чак коренно различно от останалите българи.Всъщност е тъпо да се твърди, че всички са с боксове, ето тези двамата братя дето нали уж били криминални елементи- ами те не са носили боксове. Ама как се опитват да формират мнение роднините на починалото момче, не е много готино така, не им се получава.
171
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Блокиран в Дневник Ех тия доктори бе,за всичко са виновни.И за снега сега.1.За адреналина няма грешка.Когато сърцето спре се прави адреналин и атропин интракардинално/т.е в сърцето/2. Имал е сърдечно заболяване. Българина разбира от всичко-жени,футбол,политика...ама поне по медиц. въпроси не пишете."Как може млад човек да умре от инфаркт" Нямате представа колко деца имат сърдечни проблем и то на 5,10,15 г.Дано и да не разберете.Синът на Плевнелиев на колко год почина от аневризма на аортата
170
3
 
21
 
! Отговори
Кузма Кузмич преди 8 години
Каквото почукало ,такова се обадило...
169
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГражданиЩом тоя ги е учил *** самодисциплина и контрол аз ще обикалям през Плевен.
168
6
 
29
 
! Отговори
БТВ фен преди 8 години
Забелязахте ли как се извъртяха БТВ за по малко от 1 ден? Братята от "убийците", станаха "подсъдимите". Тодор от " зверски пребитото" и "убитото дете", стана "починалият".Велики са.Винаги първи усещат накъде духа вятъра.Гледайте ги и няма да сбъркате.
167
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ясна е работата - правел се е на мъж. Таекуондо, бокс и се мисли за голяма работа. Много филми е гледал, келешче. Жалко за погубеният живот и за родителите.
166
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако има държава да арестуват всички, които ходят въоръжени, особено учениците, защото аз моите ученици не ги пращам въоръжени на училище!
165
3
 
42
 
! Отговори
Пешеходец преди 8 години
Във Враца всички "ПЪТНИ ДЖИГИТИ" и "КИФЛИ" носели БОКСОВЕ!!!!!!!!!!!!!!!????????????????Какво да носят ПЕШЕХОДЦИТЕ!??? - Остава - ЯКИ БУХАЛКИ.
164
40
 
16
 
! Отговори
профайлър преди 8 години
Факт е ,че един 18 човек си е отишъл не навреме от този свят.И странното е ,че има хора които нямат свян и продължават да го нападат и обвиняват.Още по- страно е ,че тези двама над 30 -те не изпитват никакво чувство за вина.Психопати са и както върви ,ако им се размине леко ,ще имат и други "виновни" Жерви.
163
5
 
16
 
! Отговори
Хан Крум преди 8 години
Дали носят "всички оръжия" не знам. Но от години има глутници -апаши ,които нападат на група и то само беззащитни тинейджъриА Тодор е дисциплиниран спортист и мажеше със сигурност да изживее един пълноценен живот .
162
5
 
35
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
щом сте мъже и решавате нещата с бой, което не е лошо, трябва да сте готови на такива неща, а не да ревете по телевизията като утки. или май сте си мислили че боя е като на мортал комбат?
161
8
 
8
 
! Отговори
Of Жан Габен преди 8 години
Може ли да си честен поне пред себе си......ако човек Х бъде прегледан от лекар и после падне и ...като Тодор , лично и цялата общественост няма ли да скандирате "Лекари -убийци"?!?Отговора го знаем!Конкретно по случая Тодор пада на мястото на мелето.....как може да има хора отричащи това видимо явно престъпление посред бял ден ,при толкова очевидци и снимков материал?!?!