Мариян – мъжът, опитал да спаси Тодор от смъртта

И четвърти човек бил намесен в спора между младежа и биячите му
20 яну 2016 13:14,
141
Мариян – мъжът, опитал да спаси Тодор от смъртта
Мариян Иванов. Снимка: Facebook

Мариян Иванов е единият от свидетелите на трагедията, покосила Враца, а и цяла България - смъртта на 18-годишния Тодор.

Мариян дори се е опитал да реанимира момчето, докато линейката дойде. Мъжът първоначално помислил, че е блъснат човек, затова се е обадил на 112.

"Директно се обаждам на 112, какъвто и да е инцидентът, колкото и леко да е ударен някой, винаги е хубаво да дойде линейка", споделя той пред врачанско издание.

Мариян отива, за да види какво се е случило и каква е тази суматоха и... "трима се хванали на хорце - хванали са се ръка за ръка, след което разбирам, че двамата са братя - Десислав и Иван. Тодор е в средата".

Според него е имало спор помужду им и когато е пристигнал, скандалът все още продължавал. В препирнята се намесил и четвърти човек, клиент на такси, който изкрещял към братята: "Пуснете го, бе!"

Мариян разказва, че именно клиентът на таксито е направил опит да скрие бокса, който държал Тодор.

Мъжът твърди, че в този момент майката на Тодор пристигнала и крещяла, не след дълго синът се се свлякъл на земята. Жената казала никой да не го пипа, защото си имал здравословни проблеми.

Мариян решил, че Тодор е епилептик, а бил чувал, че на тях сами им се възстановяват жизнените функции.

"Но в този момент тя започна да крещи някой да помогне на Тодор, умирал. Правил 2-3-4 гърча, опитал се да се изправи. В един момент се отпуснал... Не му улавях сърдечната дейност, пулс... Никъде аз не открих пулс. Може друг да го улови, но и докторът като дойде, и той не го улавяше на ръката. Дойде Десислав (единият от братята биячи – бел.ред.) и започна да бърка в устата му, като викаше: "Глътнал си е езика, да го извадя ли?"

Историята от там насетне е ясна – Тодор издъхна, а Враца избухна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
13
 
11
 
! Отговори
до 24 преди 8 години
Категорично е доказано че по тялото на Тодор има нанесени 28 удара. Да не би братята да са го държали за да може той сам да си нанася ударите.
22
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До От чужбинати да не си на Тодор брат му бе? *** мноо си се загрижил за каратисчето.
21
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Самата му майка казва, че тошко е бил проблемен и не му е за първи път! Но този път му е било, за последно!
20
9
 
54
 
! Отговори
ми да преди 8 години
Вече стана пределно ясно, че Тодор не е бил "тихо и добро дете", че Тодор е бил братята, а не те него и че Тодор е бил болен и благодарение на студа и превъзбудата си е отишъл. Обаче, нали 10 дена народа се надъхваше на обратното и сега няма очи да си признае, че е бил подведен и е застанал на погрешната страна. Та затова и не очаквам, коментарите да се променят. Има да си казват на черното бяло, иначе трябва да признаят глупостта си. ... Реално, човека каза същите неща още на следващият ден.
19
37
 
11
 
! Отговори
ъхъ преди 8 години
До 23А както се оказа, двамата убийци преди това са били агресивни и са ритали колата и са му счупили огледалото, за да се изкарат, че уж ги е блъснал, та да го съдят и да изкарат пари! И тоя прословут бокс, дето не е намерен, и с който един удар не е нанесен, да си го завреш отзад, ако го намериш! И заедно с убийците и ти да влезеш в затвора, та да познаеш удоволствието от бокс в ***
18
7
 
26
 
! Отговори
do 22 преди 8 години
Пий си хапчетата човек. Както се оказа нападателя е бил именно жертвата и то въоръжен!
17
41
 
13
 
! Отговори
ппп преди 8 години
Повечето българи не са здрави, не знаеш кой е след операция или кой какви здравословни проблеми си има. Откъде-накъде някой ще те налага до смърт или докато си прояви болестта, за да умреш на място, бе?! Доживотен за двете животни, които се опитват да се изкарат невинни и че две стокилограмови маймуни да бият осемнайсет годишно момче, не било кой знае какво! ДО живот, а ако имаше смъртно наказание, заслужават го!!!
16
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
няма бой няма нищо, просто една бутаница тодор е имал здравословни проблеми и това е довело до смъртта му,за това съдебна медицина не може да установи причината за смъртта вече колко дена.
15
23
 
16
 
! Отговори
песимист. преди 8 години
А ако двамата *** се го бяпа смлели от бой, момчето нямаше да си има здравословни проблеми, от които да издъхне. Да почива в мир! Голяма мъка за цяла България е този случай. За мен лично този случай беше последната капка, след която решихме да започнем да се ориентираме да си търсим работа в Англия, както и децата ми да учат там висшето си образование. Тук няма живот. Не знаеш кои *** ще се заядат нарочно и ще те смажат от бой до смърт.
14
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изпростяхме, ееей. Страшно стана вече! Няма кой да окаже първа помощ. Няма кой да се намеси, че да разтърве хората преди да са се убили. Майката крещи глупости! Другите гледат сеир. Самият народ е оскотял. Жалка нация сме просто.
13
47
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен под номер 8Как не те е срам да защитаваш двама Убийци? Момчето е мъртво, а единият от мръсните убийци е с КРИМИНАЛНО МИНАЛО!Това ли е България? Срам и позор за този *** народ.
12
32
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това май си го изсмукахте от пръстите!Да ги наградим братята за храбростта, а?Няма по- идиодска държава от нашата, тук всички, които са нормални са виновни и винаги има "свидетел", който ще изкара жертвата виновна!
11
16
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аре стига с тоя пикльо бе. Тръгнал да се прави на мъж пред кифлата, бибиткал на пешеходците, после извадил бокс да ги бие и като го ошамарили - аууу горкото детенце.
10
23
 
5
 
! Отговори
fal преди 8 години
Да, стана ясно, че си тотално неграмотен. Потресаваща простота на изказ и мисъл.Двамата мафиоти /братя/ е трябвало теб да пребият и заличат от лицето на земята.Вярвай ми, простотията и невежеството, което имаш няма да липсва на никого.
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да,блогъри писаха за него същото и опит за изкуствено възстановяване на ритъма,което пък не е споменато тук,а въобще къде са записите от камерите скрити и нескрити поне за пешоходната пътека където се и случва,те трябва да са убедителни и достоверен пълен запис,а на пешеходна пътека,спирки и други проблемни транспортни възли се полагат записни видео-аудио устройства,те са и вид СРС за доказване за разни инцеденти каквито и има в моменти и избягване от отговорност с години подред,трябва да има.
8
4
 
58
 
! Отговори
Жалка история преди 8 години
Цялата история е една селскa драма с фатален край. Вината в случая имат главно родителите и на убития и на братята, които са създали невъзпитани диви сeляци, а не хора с достойнство и чест. Естествено, виновни са и държавните органи, които с постоянното си отсъствие, некадърност и корумпираност карат хората да си мислят, че ще останат безнаказани независимо от постъпките им.Хора, помнете че не сте безсмъртни !
7
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Битият, бит, ***..., ***...!!!Само не ми ясно, като се знаеш, че си с проблеми и си сам, с какъв акъл отиваш да се биеш с двама, само единият от които е двапъти корокто теб???Или си е мислил, "Е сега е момента да се направя на мъж, като им се изрепча, пък те като ме видят какъв съм велик ще подвият опашки!!!"
6
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не пишете какво е крещяла майката на Тодор? Крясъците и към Тодор, са и много показателни, за това какъв точно е бил Тодор!
5
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
медийте могат да са, найстина, много коварни. долни маниполатори. сега вече е ясна случката. колко ли са изгорели заради по-интересните новини
4
52
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наивници ли сте? В България винаги така излиза накрая - виновен е умрелия.