28 рани по тялото на Тодор! От какво си отиде Тодор?

Бави се заключението от аутопсията, извършена от столични лекари
21 яну 2016 07:00,
116
28 рани по тялото на Тодор! От какво си отиде Тодор?
Снимка: Facebook

18-годишният ученик от Враца Тодор Йорданов бе погребан вчера без официалното заключение на столичните лекари, които извършиха втора аутопсия. Очаква се то да е готово до петък.

В града обаче се тиражира неофициална версия, според която заключението на патолозите посочвало, че няма следи от травми по тялото на младежа, които биха причинили директно смъртта му.

Още по темата

Според слуховете по-голямата част от изброените от патолозите 28 рани и охлузвания на момчето са получени при падането му на земята.

Близки и приятели на нелепо загиналото момче заподозряха, че официалното заключение на столичните лекари се бави нарочно от тях или от врачанската прокуратура. Целта била да не се създава допълнително напрежение след трагедията, пише "24 часа".

Недоволни от правосъдната система врачани дни наред протестираха заедно със съучениците на Тодор и настояваха за най-тежкото наказание на двамата братя, обвинени в умишлено убийство по хулигански подбуди - Десислав и Иван Дамянови.

Напрежението нарасна особено след като Врачанският окръжен съд освободи братята, известни с прякора си Поничките, от ареста и замени мярката им за неотклонение с домашен арест.

Недоволните от това решение подозират, че прокуратурата е побързала да даде разрешение за погребението на Тодор, преди да огласи официалното заключение от реаутопсията, за да успокои страстите в града.

Момчето бе погребано в кв. "Кулата", а стотици близки, съученици, приятели и съпричастни към трагедията на почерненото семейство се събраха още сутринта пред дома им, за да си вземат последно сбогом с ученика от XII "а" клас на гимназия "Васил Кънчов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
10
 
12
 
! Отговори
Do 58 преди 8 години
Ми как момчето ги е нападнало с бокс след, което не му издържало сърцето от превъзбуда и починало. Самата му майка е казала, че има здравословни проблеми.
51
30
 
26
 
! Отговори
Бай Ставри преди 8 години
Братята в затвора! За дълго! Как така срещнаха едно момче на улицата и то взе та почина? А единия брат даже избяга. Той си знае защо.
50
17
 
15
 
! Отговори
Пионка преди 8 години
До ми даМного си запознат със случая. Колко ти плащат двамата убийци и приближените му, щото без келепир никой не пише нон стоп по сайтове и медии. Не се кахъри толкова, нали вече са на свобода "жертвите"..
49
26
 
19
 
! Отговори
Paranoik преди 8 години
Глупости! Убийците вече са на свобода, а момчето в гроба!Ясно е какво ще стана. Ще ги изкарат жертви, както се случва в тази пародия на държава.
48
18
 
35
 
! Отговори
Състрадателен преди 8 години
Малкия таекуондист возил гаджето в А3(по-якия Гоуф) и свиркал на пашеходците понеже бавят 17 годишната му германска *** 1.9TDI бълваща сажди.После излязъл да ги пребие с бокса понеже възразили пък и нали трябва да се направи на велик пред селката мома.После пешеходците го ошамарили и останалото го знаете.Имал сърдечни проблеми и напрежението му дошло в повече.На клипа се вижда как пада а единия от братята дори е с гръб към него.Едно *** по-малко.Язък за момчетата, че ще го лежат.
47
17
 
14
 
! Отговори
221 преди 8 години
Сещате ли се едно време как биеше милицията?Има места по тялото където и да те бият следи не остават.Освен това даваха по Дискавъри,че има места по човешкото тяло където и с пръст да те натиснат,при по-силен натиск може да умреш.Не казвам,че е нарочно ,но при един такъв удар в областта на сърцето или слънчевия сплит ,човек може да умре.
46
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че кога ли пешеходецът е имал права?Че защо ли всички трябва да се возят в кола?Че защо ли ще се вдига цената на билета, при положение, че петролът пада?ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ХРАНИМ ХАЗНАТА и ЕЛИТА.
45
27
 
18
 
! Отговори
Pileto преди 8 години
Вчера се потресох. Институциите се влияят от сайтове и медии. Това е безумие.Някакви долнопробни индивиди пишат в защита на убийците по всички сайтове и видиш ли - мутрите биват оправдани, щото "съдът" се постановява върху разни сайтчета и медийки.Така се прави в тази държава. Убийците мародерстват и убиват - съдиите ги пускат.
44
2
 
15
 
! Отговори
До ми да преди 8 години
доколкото се сещам, може да получиш много удари и дълго след това да мязаш на бушон, но да останеш жив. А за да умреш стига и един. Дали е имало такъв удар, могат и трябва да кажат патолозите, не аз, ти или който и да е от даващите мнение.Друг въпрос е, че ако в тяхната експертиза има пропуски, били те поради липса на време, опит, отношение или немърливост, това отпраща всичко последващо и базиращо се на нея в друга посока. И този факт е добре известен на всички участващи в един съдебен процес.
43
8
 
37
 
! Отговори
Вряца бацееееее преди 8 години
От какво си замина е ясно - ОТ СЕЛСКА ПРОСТОТИЯ!!! А ако тва не бяха яки момчета които могат да го набият ***? Ами ако беше МАЙКАТА на някой от тук коментиращите която щеше да бъде обругана че "пресича пред божествената голфара" ???? Много добре се получава- едно *** по малко и две *** в панделата!!!
42
5
 
25
 
! Отговори
1234 преди 8 години
28 охлузвания ,не рани и оттоци!
41
6
 
35
 
! Отговори
цитат преди 8 години
когато обществения натиск влезе в съда, правото излиза.стига защитавахте малкия с желязното кроше
40
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Видяхме го как падна на видеото. Той се свлече. Да получи 28 рани от това. Хайде моля ви се.. Сега ще се окаже, че не са го били даже. Предполагам е получил мозъчен оток от удар в главата. Питайте Бойко, той следи "От местопрестъплението" и сигурно ще разбере веднага.
39
14
 
16
 
! Отговори
нн преди 8 години
Като са толкова невинни братята , кой счупи огледалото , от където според мен започва драмата?
38
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В случая виновни за смъртта на момчето са родителите му. Имал е здравословни проблеми и не са взели мерки. Освен това не е бил психически зрял да шофира, а са му изкарали книжка. И колко време мина от инцидента, а министърът на образованието дреме. Щом \"цяла Враца носи боксове\", да се направят изненадващи проверки по училищата и да се конфискуват всички намерени боксове, а притежателите им задължително да започват работа с психолог.
37
7
 
14
 
! Отговори
ми да преди 8 години
дедо Ташунко, чети и плачи : По тялото на Тодор има 28 точковидни охлузвания от лявата страна, по-голямата част от които са получени при падането на земята. Няма причинно-следствена връзка между повърхностните наранявания и настъпилата смърт. ... Ще ви се да са рани, ама е на утепаха ви зрелището.
36
4
 
40
 
! Отговори
ми да преди 8 години
Хайде спрете се с глупостите. Какви удари в корема, какво задавяне с храна. Я го изрепетирайте и вижте дали жертвата ще си ходи изправена и ще говори нормално с околните, а няма да се превива и кашля неистово в опит да си освободи трахеята от притока на частици в нея. Баси медицинските експерти се извъдихте. Изкарахте и че човек с 28 УДАРА по тялото може да седи на краката си ... я вижте журналиста как изглежда след побой и го питайте дали е могъл да си седи на краката. Баси фантазьорите сте!
35
14
 
21
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 години
Ако го беше влачил камион, могат да се получат 28 рани по тялото. От едно свличане на земята - няма как да станат толкова. Хора, не ви ли се струва, че в Родината всичко се манипулира, за да има хляб за джурналята. Обикновените хора се мятат като риба на сухо и се занимават с гадателства и всевъзможни предположения. Така се постига отвличане на вниманието от съществени теми. Още месеци ще ни занимават със стрелчанския кмет, Поничките и т.н. А какво стана с разследването на взрива преди година?
34
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дано всеки, който защитава ке-леша с бокса го пребие подобен ке-леш на пешеходна пътека!
33
4
 
10
 
! Отговори
WKRL преди 8 години
Поредната медийна лъжа! Кое се бави, като вчера вече излязоха данни от алтопсията? Ама никой няма да им я даде докато тя не си свърши работата в съда, защото за това е правена, а не за "другарския съд". И сега използват метъра, да продължат да лъжат и наливат огън, без да осъзнават, че само се излагат. ... Няколко други медии вече се освестиха и материалите им са от истински очевидци, на които до сега никой не даваше думата, че не им изнася казаното от тях.