28 рани по тялото на Тодор! От какво си отиде Тодор?

Бави се заключението от аутопсията, извършена от столични лекари
21 яну 2016 07:00,
116
28 рани по тялото на Тодор! От какво си отиде Тодор?
Снимка: Facebook

18-годишният ученик от Враца Тодор Йорданов бе погребан вчера без официалното заключение на столичните лекари, които извършиха втора аутопсия. Очаква се то да е готово до петък.

В града обаче се тиражира неофициална версия, според която заключението на патолозите посочвало, че няма следи от травми по тялото на младежа, които биха причинили директно смъртта му.

Още по темата

Според слуховете по-голямата част от изброените от патолозите 28 рани и охлузвания на момчето са получени при падането му на земята.

Близки и приятели на нелепо загиналото момче заподозряха, че официалното заключение на столичните лекари се бави нарочно от тях или от врачанската прокуратура. Целта била да не се създава допълнително напрежение след трагедията, пише "24 часа".

Недоволни от правосъдната система врачани дни наред протестираха заедно със съучениците на Тодор и настояваха за най-тежкото наказание на двамата братя, обвинени в умишлено убийство по хулигански подбуди - Десислав и Иван Дамянови.

Напрежението нарасна особено след като Врачанският окръжен съд освободи братята, известни с прякора си Поничките, от ареста и замени мярката им за неотклонение с домашен арест.

Недоволните от това решение подозират, че прокуратурата е побързала да даде разрешение за погребението на Тодор, преди да огласи официалното заключение от реаутопсията, за да успокои страстите в града.

Момчето бе погребано в кв. "Кулата", а стотици близки, съученици, приятели и съпричастни към трагедията на почерненото семейство се събраха още сутринта пред дома им, за да си вземат последно сбогом с ученика от XII "а" клас на гимназия "Васил Кънчов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поничките са герои, те са Иисус Христос на 21 век.Да ги канонизират, такива добри хора са.Това, че имат досиета е без значение.Плюс това на всеки се случва да убие по някой човек.Какво толкова е станало?
71
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен, но вече не преди 8 години
Не ЛЪЖИИИИИИИИИИ, не СЛОВОБЛУДСТАЙЙЙЙ, че ей сега БОТЕВ те хвана....
70
13
 
6
 
! Отговори
Къде е преди 8 години
Къде е съдебната система, а експертите и становищата по аутопсията?И тези ли убийци ще бъдат пуснати като синът на Ценко Чоков? Хвала на магистратите във Враца. Има убито дете, а биячите му са на свобода.А една майка седи на гроба на сина си......
69
4
 
3
 
! Отговори
Коректура преди 8 години
Кой ще съдиш? Не можеш дори да пишеш, че и мисъл не раждаш, освен словоблудстваВсички врачани да те хванат първо на площада, а после да те съдят за обида и дискриминация.
68
11
 
11
 
! Отговори
мис пилигрин преди 8 години
Как се чувства майката на убийците. Как ли живее с мисълта, че е родила убийци и насилници?Сигурна съм, че се гордее с тях.
67
12
 
11
 
! Отговори
Тонколона басова преди 8 години
Двама бабаити/УБИЙЦИ/ с КРИМИНАЛНО МИНАЛО пребиват 18 годишен ученик до смърт.Вече са под домашен арест. Какво повече да коментираме? Освен, че УБИЙЦИТЕ имат повече права и от папата. Ама така е в тази пародия на държава.
66
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещата май са в следната хронология: Свирнал "пича" с клаксона. Подминал с колата. Няколко метра по нататък решил да се прави на "бияч" и спрял, излизайки от колата с бокс в ръка. Ама не уцелил хората ... оказали се по голяма лъжица за неговата уста.Какво повече да се коментира !? Търсило си белята каратистчето, та взело че я намерило!
65
13
 
14
 
! Отговори
пипилота преди 8 години
Поничките на топло в къщи си седят, филмчета гледат, чалга слушат и се смеят. Пеят двамата в захлас - "Няма съд, няма и държава, ще пием и ще бием, ще чупим и ще трошим, кой е като нас?"
64
2
 
9
 
! Отговори
до 72 преди 8 години
В някаква степен съм съгласен с мнението ти.Невероятна трагедия.Чудовищно е при смърт на млад човек тази отявлена защита в нета за двамата биячи.Изкараха ги почти герои "спасявали "животеца си........Но и с тиражираното твърдение ,че играят пари е само предположение....Много сериозни личности са началниците на следствието и на районното на МВР във Враца и едва ли подчинените им биха си позволили да нарушат правилата при толкова явна внезапна смърт
63
7
 
3
 
! Отговори
istina преди 8 години
Na vsichki ni e qsno ,kak raboti seshe ada i prokuraturata ,koito plati poveche ---toi shte bade onevinen !Tova e istinata v sluchaq .Lesno ne umira mlado momche ,ei taka ot Edna arritmia i nqkakvi belezi ot padane .Smeshno e i samnitelno ,poradi tova ,che i samata prokuratura si smeni hilqdi pati tezata .Fakt e ,che momcheto e martvo i dvamata mestni selski tarikati mafioti ,kato si platqt na kogoto trqbva shte izleznat chsisti ,kato salza !Shteshe da e smeshno ,ako ne beshe tragichno v sluchaq
62
13
 
19
 
! Отговори
justice преди 8 години
Айде сега другите редки продукти на отделителната с-*** като батмана с бокса и наркоманската му приятелка пак да се правят на големи катили по улиците. Аз лично съм попадал на такива същите *** дето си мислят че щото тати има кинти и няма време да го гледа (бие) и всичко му е позволено. Аз лично съм шамарил такова *** щото ми свири че спирам на пешеходна пътека и излиза от колата да се прави на мъж. Просто лекето е попаднало на правилните хора да го възпитат малко, а е батман на шамар живот!
61
2
 
15
 
! Отговори
а властта мълчи преди 8 години
За горкото момче разбрахме всичкоНе стана ясно за проверките на Министерство на образованието в училището, където "задължително всяко дете ходело с бокс"?Колко жертви ще има в този град и кога някой журналист ще си извади главата от Гугъла и ще отиде да попита нормално ли е децата да се налагат едно с друго с тия хладни оръжияРодителите ги пращат да събират знания в това "училище"
60
2
 
5
 
! Отговори
адио веритас преди 8 години
Сега предизборно сума ти човешки трагедии ще се използватГорките жертви / говоря за двете страни/Идеята ще бъде да се очерни политическия противникСбогом, обективна журналистика
59
0
 
11
 
! Отговори
европеец преди 8 години
Чете ми се за дело срещу "джурналистки", набеждаващи хора в разни престъпления.
58
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До картинатаСледна абсолютно неравностойно стълкновение ...малкия пикльо решава да се прави на мъж пред кифлата. Вади бокс и тръгва да мачка братята. местното население вади тлефените и почва да снима предполагаеми екшън. Очаква се "инструктора по карате" да ги скъса от бой. Братята обаче не знаят с кого си имат работа и го задържат. Пикльото умира от мъка и срам.Та така ....
57
15
 
34
 
! Отговори
Селянина преди 8 години
Случая приключи - нещастно стечение на обстоятелствата.Братята са невинни, каратистчето първи е налетяло и са се отбранявали. За съжаление почива от някакво сърдечно заболяване.Оставете поничките на мира, те не са виновни !
56
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи братята понички имали автоморга казват или магазин втора ръка коли може,а момчето имало куче-касичка за да си купи як голф,явно се познават само заради автоуслугите и услугите по охрана,кой на кого какво е показвал,че нещо ми чатна сякаш са се били ММА бойци и публика щракаща клипчета,ммс,бой на открито за преглед,момчето замахва,размахва братята отбиват,докат го изморят,туй момче вечерта да не би да е имало тежки боеве,тъй изморено с тези насрещни борци,сякаш не могло да побегне без голфа
55
23
 
17
 
! Отговори
картината преди 8 години
Тодор като млад водач на МПС е използвал клаксона ,това със сигурност е сигнал за предупреждение т е искал е да ги предпази!Следна абсолютно неравностойно стълкновение ...убийците са 4 пъти по тежки , два пъти по -възрастни и са двама срещу един.....като резултат Тодор е издъхнал на мястото на мелето
54
16
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Във враца медика купен после тялото отива в софия и там ли медиците са купени? И съдията който освобождава братята и той-тя купени малко много станаха купените от понички ли тутманици ли а в нета и видео се пуска как е станало а може и сърцето му да не е издържало колкото до пресата -гонят тиража другото не е важно
53
16
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Братята с право няма да бъдат осъдени. Какво са виновни, че някакъв малчо ги напада на пешеходна пътека с бокс, след което болното му сърце не издържа? Ако някой трябва да бъде осъден това е малката лигла, която лъга за бокса, и приятелчето на починалия, който се опита да скрие бокса.