Зловеща схема: Българи продават бебетата си, даже и за органи

Родители обсъждали как да убият детето си, защото било с увреждане
Обновена: 22 яну 2016 16:17 | 22 яну 2016 16:07,
146
Зловеща схема: Българи продават бебетата си, даже и за органи
Снимка: Reuters, архив

Българка е продала всяко едно от осемте си деца, разкрива мъж на име Пламен, бивш участник в схема за продажба на бебета в Гърция.

Мъжът, който познава добре веригата, намира майки, намира клиенти, кара родилките в болниците, носи бебетата на купувачите им. Той даже разказва пред Нова тв, че е имало случаи гърци да купуват български бебета за органи.

Пламен Димитров, който е момче за всичко в зловещата схема, решава да се обърне към полицията и медиите, когато съвестта му проговаря.

А това се случва, след като дочува разговор между мъж и жена – родители на продаващи се новородени. Раждат им се близнаци, но само за едното бебе се намират купувачи. Другото е с увреждания и затова родителите кроят зловещи планове за убийството му.

Пламен карал към България двойката с близнаците. Той чул, как родителите обсъждали как да го убият - дали да го облекат със студени дрехи и да го оставят в гората да умре. Той започнал да ги убеждава да не го правят, но няколко месеца по-късно бебето вече го нямало.

Пламен няколко пъти търсил властите, за да разкаже всичко, но те не се отнасяли сериозно към него.

Повечето родилки в каналите за продажба на бебета са ромки, но това не спирало гърците. Случвало се Пламен да говори с гръцко семейство, което иска да си купи бебе, защото жената не искала да ражда и да си разваля фигурата.

За да имат какво да продават, самите организатори на престъпната схема оплождали жените.

Ако жената вече е бременна, Пламен е човекът, на който се обажда, когато настъпи моментът на раждането. Той плаща цялото раждане, което по думите му в Гърция излиза около 2000 евро. Според него това е "фабрика за производство на деца", защото всички жени идвали при тях с ясната идея, че искат да забременеят или да родят, за да спечелят от детето си.

Мъжът разказва, че в момента имат два апартамента с бременни жени. Две дечица вече са се родили.

Елена, една от българките, която е от Казанлък, току що е родила детето си. Довел я мъжът й и чакат продажбата да бъде осъществена. А съпрузите, които веднъж вече са продали бебето си, вече се превръщат в "набирачи". Връщат се в България, търсят, намират жена и я карат да продаде бебето си в Гърция.

"Досега не съм видял някоя от майките да се колебае дали да продаде детето си", допълва Пламен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kogato ne ni haresva sa ne bulgari,a plamen dimitrov kakuv e?:!
35
2
 
19
 
! Отговори
Svoboden pazar преди 8 години
Koito ima, prodava..:-)Koito nema, kupuva...:-)Koito go e shube, pishe v nestobg...:-) o, sole mio!:-):-)
34
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** амеби
33
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не бих се учудил ... ромите, а и не малка част от българите са докарани до скотско състояние.Дори не толкова в материален, колкото в морален план което е дори още по-страшно.
32
3
 
36
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 8 години
Моля журналистите да назовават нещата с истинските им имена ! Не само да гонят сензация ! Не са Българи тези дето продават децата си ! Всички знаем кои и какви са ! Но ако напиша тук името им ,то ще бъде премахнато . Не стига ,че видоизменяте нещата ,ами криете истината и цензурирате . Е добре нека да пробваме с - това са етнос в България !
31
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руска хибридна статия
30
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По- добре бебето да живее богато в Гърция, отколкото са рови в кофите за смет у нас
29
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За тях отдавна раждането е " професия"
28
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
върха на тъпотиятаа на хурналятаа бебешките органи са недоразвити и много малки за подобна работа яко мирише на хибридно акоо
27
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЛАДА ВСИЧКО ПРАВИ КОГАТО СИ ГЛАДЕН СПОСОБН СИ НА ВСИЧКО.ДА МИСЛЯТ УПРАВНИЦИТЕ ДА НАХРАНЯТ НАРОДА СИ.ЧЕ БАЙ ***- Е НАЙ СРОСОБНИЯТ В СВЕТА ДА ПЕЧЕЛИ ПОСЛЕДСТВИЯТА НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТ ТОВА СА ЕАЩЕ ПОЛИТИЦИ ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ
26
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо трябва да вярваме на това писание?
25
2
 
29
 
! Отговори
чакам преди 8 години
днеска една *** 81 набор с 6 деца неграмотна и безработна ми обясни че много хубаво си гледа децата и не са ени от нищанали се сещате с чии пари ги гледаотиват за 4 месеца в австрияние работим по 40 години и не можем да отидем в австрия а те могатж
24
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
отврат! покрусен съм. това е накакъв Ад (сюреалистичен)
23
5
 
42
 
! Отговори
ПРЪЧ преди 8 години
Абе псевдо журналисти, вие кога ще решите да отразите някоя добра новина??? Хора ли сте вие или не??? Само подтискате народа ни с тия малоумщини!!! Ясно е ,че това се продава ама стига с тия пари вече!!! Замисляте ли се, че по този начин утре, вдругиден вашите деца ще разстат сред *** които убиват, крадът и изнасилват , бият се и така нататък, защото хората се информират от медийте , а медийте им пълнат главите само с щуротий и накрая... знаете!!! Еййй то пък вече аман от алчнотия честно!!!
22
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много моля журналистите да правят разлика между термините "българка" и "българска гражданка"! Че *** има и от български произход, има - само че ако една българска е забременяла и не иска детето, тя просто ще направи аборт.
21
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да ве българи били! Редакцията, не ви ли е срам да слагате такива заглавия?!
20
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако България се затрие от световната карта, на дали ще липсва на някого!Дълго време е нямало държава България, но е съществувала по дух. Сега има държава, но не съществува по дух. За това с всеки изминал ден рухваме! Няма да се учудя, великите сили които са ни върнали на картата след 500 години отсъствие, сега отново да ни махнат от нея. А може и сами да свършим тази работа!
19
3
 
61
 
! Отговори
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( преди 8 години
"Повечето родилки в каналите за продажба на бебета са ромки"Не ПОВЕЧЕТО, а всички. Българите не са способни да извършат такава гадост и това го знаем всички.
18
2
 
21
 
! Отговори
До 19ти преди 8 години
Аз лично бях свидетел как дадени хора черпеха полицаите (тогава Милиция) със думите за хубавата работа с вино и ракия
17
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
mnogo zloveshto, spasili sa go mt maki cql jivot.