Ралица и приятелят й Боян са жертвите от мелето в Пловдив

Момичето след три седмици е имала рожден ден
24 яну 2016 17:30,
185
 Ралица и приятелят й Боян са жертвите от мелето в Пловдив
Снимка: Dnes.bg
Красивата Ралица и 21-годишният фен на Локомотив Пловдив Боян са жертвите от касапницата в Пловдив. 
 
Двамата влюбени заедно си отиват от този свят. Три седмици преди рождения си ден, Ралица губи живота си заедно с човека, който обича. 
 
"Огромна трагедия. Не мога да повярвам. Това е ужасно", каза пред Dnes.bg приятел на младежите. 
 
Той се надява тази трагедия да бъде обеца на ухото на всички младежи и да се замислят, когато сядат зад волана. 
Водачът на автомобила е имал книжка от една година. Колата била на баща му и я взел, за да повози приятелката си. Цяло чудо е, че в момента на удара, на спирката е нямало чакащи пътници. Днес на мястото на трагедията близки и приятели на младежите оставяха цветя и палиха свещи. 
Още по темата
 
„За съжаление много млади хора си отиват по този тъп начин”, разказва приятел на младежите. 
Младежът взел автомобила на баща си, за да повози своето гадже. Нещастието обаче ги настигнало на бул. „Найчо Цанов”.  
 
Двамата са пътували от район „Тракия” към Сточна гара, когато автомобилът им излиза от пътя, минава през автобусната спирка, забива се в билборд и се усуква около него.
 
„Ударът беше много силен, чух трясък и когато излязох, видях тази касапница”, разказа пред Dnes.bg  човек от района. 
 
Пожарникари извадиха телата на момчето и момичето от смачкания автомобил. На място имаше осем патрулни автомобила, екип на пожарната и аварийно-спасителен екип. Дясната лента на пътя, по който се е движил автомобила, е заледена. Вероятно колата е поднесла, а водачът е изгубил контрол и мерцедесът е изхвърчал на тротоара.
„Беше закачена колата на билборда, бяха смазани вътре.”, разказа очевидец на трагедията. 
 
Наложи се пожарникари да режат ламарините, за да извадят телата на загиналите. Части от автомобила и от спирката има в продължение на 100 метра по пътното платно. По първоначална информация шофьорът не е употребил алкохол, но се е движил със скорост над 100 км/ч. 
 
Прокуратурата образува досъдебно производство и разследва причината за трагедията, която отне живота на двама млади българи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
1
 
! Отговори
Мунчо-о-о преди 8 години
До Анонимен Формирането на характера и ценностната система, се ИЗВЪРШВА в къщи! Формирането на ОТГОВОРНОСТ, се ИЗВЪРШВА и в къщи, и на улицата, и в училище!Училището за тези от снимката, е, просто "ДАСКАЛОТО" -преведено, означава:"КАТ, ми пееш, Пенке ле, кой ли те чува"! В къщи:"Дай колата, бе дъртия!" От чалгата:"Води ме в някоя и...т.н.Следва: КАТ да назначи във всяко семейство по един "съветник" ,за да формира дисциплината и отговорността на "детето"Нали така???
110
1
 
7
 
! Отговори
симпатяга преди 8 години
Мерцедес и БМВ трябва да бъдат забранени за каране от 1 октомври до 31 март, просто са супер опасни, особено на хлъзгаво и особено зимата. Горе-долу все едно си в Лада, ако някой помни как се караха зимата, те така и тези. Особено пък за млад шофьор.
109
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре, че не са затрили други!Тия да са ги научили родителите им как се кара зимно време.
108
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
138Младите днес са много изкривени от интернета, от филмите и от електронните игри плей стейшън и не знам си какви други. Имат впечатлението, че всичко е някаква компютърна игра, че всичко след това може да се оправи и да се рестартира, демек да почнат отначало. Това е тотално изперкване.
107
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Законът на Дарвин е неумолим!
106
0
 
15
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
каквото са търсили, са си го намерили...важното в цялата история е, че не са взели и невинни жертви
105
0
 
26
 
! Отговори
Weds преди 8 години
Мн нерваци и друсалки има по пътищата, оня ден един такъв *** ми свири да се отместя в дясно, а в дясна лента автобус ще спира на спирката !?! Що за поведение , да речем че е линейка, полиция как да е, а оня *** с една баничарка . Че и ме изравни да се кара, викам му искаш ли да станеш известен набързо :))) младежи не знаете кой какъв е и какво носи в себе си ( нито е нож, нито бокс:))) Хайде със здраве и леко с нервите и стимулантите
104
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един потенциален убиец по-малко по нашите пътища. Жалко за момичето, но и тя със сигурност е знаела що за стока е гаджето и.
103
1
 
24
 
! Отговори
BG преди 8 години
Обаче как го представят - фенът на Локо Пловдив - Ц, ц, ц !!!! Колко "престижно и важно" е да бъдеш фен на някакъв си провинциален отбор в Източна Европа :)))Поздравления - "голямо" постижение в живота :)))
102
0
 
23
 
! Отговори
BG преди 8 години
Караш през нощта, пре зимата в минусови температури и на заледен път !!!! Всеки шофьор знае колко е трудно карането нощем дори през лятото на сух път !!!Сега кой ще бъде виновен ?!?! Пътищата, зимата, леда че е хлъзгав, Бойко Борисов, Световната Банка, ЕС ..... КОЙ ?!?! *** мутра заедно със своята к.... Добре че се пребиха иначе можеше да убият някой невинен !
101
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много прилича на Ники Михайлов. Направо копие.
100
10
 
1
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
до 114 Ирландеца, а какво ще кажеш за друга подобна реклама, където двойка младежи стоят на една стена и други двама се състезават на тясен път, и едно куче излиза пред колата, единият завивя рязко да запази кучето и направо в стената, момчето загива на място, а момичето в инвалидна количка на погребението, доста жестоко, не мислиш ли.
99
1
 
16
 
! Отговори
ля ля преди 8 години
не знам още колко неща трябва да се случат че да се вземат мерки! нещата трябва да се лекуват още в зародиш! стига телевизия и материализъм - ценностнаата система трябва да е друга - блеят родителите безотговорни! истината боли ама тези хора не обръщат внимание на децата си и не знаят какъв пример дават въобще не го отразяват!!! наали ги чувам всичко е пари!!!!!
98
1
 
9
 
! Отговори
Men преди 8 години
Не съм чул за кола усукала се около спирка. Билбордовете са по здрави и от дървото, а и са по на често от дърветата вече.Не случайно в развитите държави, най-много по сгради да ги поставят.
97
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Западноевропеец Добре че не са 40% ,че досега не турски самолети ще ни охраняват ,ами и турската войска щеше да охранявя Парламента и Тиквата в Банкя . От народната любов де ! 30 % с фалшификациите , 30% *** и нискочели ,крещящи срещу комунистите ,а Тиквата ,комунист . ИЧехльо , и партиината и ДС присъства с Цецо- 6те шесте апартамента.
96
0
 
19
 
! Отговори
d преди 8 години
простотията няма граници нали ги гледам по улиците подобни индивиди какви са
95
1
 
33
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 8 години
Само не разбрах този майстор над 120 км/ч или под е карал, че да станат на кайма.Мерцедесче със задно предаване, лед на пътя, нов шофьор, мацка на предната седалка - перфектна комбинация да се размажеш.
94
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От келешлъци, до това се стига. Добре, че няма невинни жертви.
93
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама всички тук на идио ти ли се правите не мога да ви разбера, реклами да ми правели с държавни пари, добри деца били и т.н. 1. Проблемът е че инструкторите са некадърни и корумпирани. 2 Недостатъчни часове и липса на полигон. Трето изпитващите от ДАИ са корумпирани. Катаджиите дето ги пускат за 20 лева също са виновни. Съдиите, прокурорите и адвокатите също са виновни, защото са корумпирани. И накрая всички са виновни, защото на всички им харесва това вече 25 години да се върши и да го търпят
92
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Испанските власти също правят такива клипове."Министерството на транспорта ви напомня, че не сме сами на пътя. Във всяка кола има човешка съдба. Нека всички пристигнем, накъдето сме тръгнали." За малко да те накара да се замислиш и да намалиш, то се натрупва в теб. Хората не бибиткат. Някой като е на светофар и се залиса, 5 секунди на зелено не тръгва, няма клаксони, изчакват го. Някой като сваля нещо на улицата и е спрял, няма клаксони, изчакват го. Човещина на пътя ако има, жертвите намаляват