Малкият Бойко ще расне в България... Борисов – развълнуван

Дъщерята на премиера, Венета, е решила да остане в родината
25 яну 2016 16:52,
125
Малкият Бойко ще расне в България... Борисов – развълнуван
Снимка: Facebook

Внукът на премиера Бойко Борисов със сигурност ще бъде кръстен на него. Той ще бъде роден в България и ще остане в родината с родителите си. Това стана ясно от разказа на сестрата на премиера д-р Красимира Георгиева.

"Категорично ще се казва Бойко, така е решила дъщеря му", каза тя пред "Нова телевизия".

Още по темата

Таткото на малкия бил скромно момче, казвал се Иван. Майка му Венета пък се занимавала с икономика и финанси. Била в Америка при своята майка. Сега се върнала, но не просто, за да роди, а за да остане в България, при баща си.

"Смятам, че ще остане тук. Брат ми се вълнува много", каза още сестрата на Борисов.

Тя все още не била информирана къде ще се роди малкият Бойко. "Защото не умея да пазя тайна. Това е семейна черта, ние сме откровени хора и може би казваме някакви неща в повече", призна си д-р Георгиева.

Тя разказа подробности от живота на премиера като малък.

"Най-трудният период, през който сме преминали заедно е загубата на майка ни. Брат ми беше по-близък с нея, аз бях по-близка с баща ни. Това беше първият голям удар, който той получи в живота си", спомни си сестрата.

Тя призна, че не си е представяла, че животът му ще се развие така. "Той много обичаше да спортува, виждала съм го като един активен спортист, който се занимава и с друга работа, за да изкарва пари. Нашите родители по-скоро искаха да го видят да се занимава с държавна работа, но не доживяха", спомни си д-р Георгиева.

Като малък премиерът се страхувал от контролни и изпити. Много се дразнел на учителката си по история, която го дразнела, като му казвала: "Подготвил си се, но не си като сестра си". Като малък бил кротко дете, но като пораснал не е имало ден да се прибере без синина.

"Искам само да е жив и здрав, надявам се да се върне малко към семейството си, защото много ми липсва, ние сме си били много близки и много сме си споделяли. Пожелавам му да има сили, за да стигне дотам докъдето той е решил", каза още Красимира Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
3
 
2
 
! Отговори
искрен преди 8 години
Честито на Премиера , на майката Венета и на тати Иван!Честито на целия български народ! Едно здраво българче! какво по-хубаво от това?!Когато се родил престолонаследника ни през 1936 година /мисля/ цяла България е ликувала и в училищата нямало повтарящи.
68
4
 
2
 
! Отговори
Чехли преди 8 години
Не е ли малко извратено момиче да се казва Бойко но имайки предвид какъв е дядото ми се струва съвсем нормално.
67
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той ще растне, а хиляди ще растнат в чужбина, а други хиляди просто няма да се родят заради такива като дядо му...Инак да е жив и здрав и да стане истински мъж а не като деда си алъш-вериш хъш!
66
3
 
14
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 8 години
ДАНО ДЕТЕТО ПО НИЩО НЕ ПРИЛИЧА НА ДЯДО СИ.
65
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
edno vreme kogato Simeon drvoiada se rodil kato Sim4o, carot osvobodil edna kamara zatvornici i razdaval flii s mas i crveno vino a podannicite mu kresteli Simo Simo dokato edin den dosel Simulion Pasi....sega kakvo ste vikame za bebeto Kratun4o ako se rodi na 2 Fevruari, ta dedo Tikva i mamulia Pipunia da sa Ok
64
2
 
26
 
! Отговори
овчи възторг преди 8 години
Птиците в Банкя пеят,, одата на радостта".Магнолиите нацъфтяха посред януари.Ликувай народе,ражда се милиардер !
63
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има изискване президентът да е роден в България.Дали Б.Б не готви династия.
62
3
 
15
 
! Отговори
внимание преди 8 години
Боце,да ти е живо и здраво,само гледай,като му прерязваш пъпната връв,да не му разбиеш бутилката шампанско в главата,че,какъвто си ***
61
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С Бойко Борисов напред ,, 1 200 000 българи гласуваха за ГЕРБ . Тук пишат двама трима БЕСЕПАРИ БЕЗ МОЗАК ,,
60
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да им се отпускат по 560 лева месечно.
59
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до Мили родни картинки. Когато си играеш със съдбата на една нация,последното нещо,което хората ти дължат е ненамеса в личното ти пространство!
58
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма ли някое еврофондче за усвояване от малкия Кратунко?
57
17
 
9
 
! Отговори
Мили родни картинки. преди 8 години
Тези които злобеят срещу нероденото дете не са ли същите които умориха дъщерята на Желю, които вдигаха лозунги за отнемане сина на Сидеров, и злорадстваха по повод смъртта на сина на Плевналиев. Прости ги Господи, те не знаят защо са родени.
56
3
 
14
 
! Отговори
е преди 8 години
радвай се бойко , ще дойде ден ще гледаш и ще плачеш, ще се питаш защо страдат наследниците ти .... да знаеш от сълзите на днешните майки ще е .... хубав ден няма как да видиш с това което причиняваш на хората...
55
3
 
28
 
! Отговори
ББ преди 8 години
Дедо му е подготвил тук едно милиардче,да си го харчунка милото
54
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да го кръстят Нарцис,защото това е истинското име на дяда му!
53
3
 
25
 
! Отговори
активен преди 8 години
Министър Танев: учебната година ще завърщи с раждането на Бойко. Всички ученици преминават в следващия клас с отличен 6. Няма да има приемни изпити за студенти. Всеки ще се запише да учи за студент там където иска.
52
16
 
14
 
! Отговори
Стела преди 8 години
Леле, колко злоба и жлъч. Какво ви е виновно още едно неродено дете? Как ще се казва е избор на родителите. Дали ще е Бойко, Бенджамин, Брежнев си е тяхна работа Гледайте себе си и се усмихвайте повече! Все пак живота е един! Enjoy!
51
3
 
15
 
! Отговори
az преди 8 години
малкото тикве ще разцепва у чалготеките
50
2
 
13
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 8 години
Малкият ЛОЙКО !!! Да се свети името му !!!