Пускането на Поничките – наръчник за убиване!

Майката на Тодор: Убиваш, намираш 2000 лева и си готов
27 яну 2016 09:07,
282
Пускането на Поничките – наръчник за убиване!
Иван и Десислав Дамянови. Кадър: Нова тв

В България все не достигат доказателства за престъпления и все има убийци навън, категоричен бе братът на убития Тодор от Враца - Ивайло Йорданов.

Той нарече пускането на свобода на обвинените за убийството братя Иван и Десислав Дамянови под парична гаранция от по 2000 лева "наръчник за убиване", който дава правосъдието.

Още по темата

"Ако някой си е набелязал жертва, вече знае какво да прави. Няколко обиди, риташ автомобила, при саморазправата трябва да го оставиш да ти нанесе 1-2 удара поне, за да имаш после оправдание, след което си приготвяш 2000 лева, един адвокат и всичко отминава. Убитият - убит, другите – на свобода", коментира Ивайло пред bTV.

Младият мъж настоя, че брат му не е бил агресивен и не го е виждал да се кара с хора.

"Той помагаше на по-малки деца, на приют за кученца. Беше отдаден на обществото", изтъкна той.

"Да биеш куче на улицата, влизаш в затвора, да биеш човек и да има настъпила смърт - срещу 2000 лева излизаш на свобода", включи се и бащата на починалото момче.

Близките на Тодор са на мнение, че братята е трябвало да бъдат задържани поне докато излезе експертизата по случая, която все още се бави.

"Тази експертиза се бави все повече и повече. Какво става? Убиваш, намираш 2000 лева и си готов" допълни почернената майка.

Според нея синът и не е имал проблеми със сърцето, както се твърди. "Той не е вземал и едно хапче. За какви проблеми става въпрос?", попита тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига сте ни занимавали с тия л.умпени
201
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
златкооооо, златкоооооо , бъди малко по-обективен....невинен до доказване на противното ;)......момчето не е заслужавало да умре, но е било агресивно и със здравословни проблеми, посегнал е пръв на хора пресичащи пешеходна пътека... сигурно е бил свестен тип, но днешните млади така реагират - държавата е виновна.
200
15
 
7
 
! Отговори
ГадинНуЧестин преди 8 години
А най хубавото е че квото и да ривете малкото недоносче няма да се размножава и вече го гризат червеите! А са ривете на воля ..... колкото по малко от тоя гнусен мартял остава толкова по добре!
199
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гомнар,ще се прави на бияч срещу двама по 120 кила.Получил си е заслуженото,такива вчеращни каратистчета сами си навличат неприятностите и се правят на тарикати.
198
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На всички които нямат връзка с Тодор и близките им ни е ясно, че момчето не е умряло от боя. Без значение какво е миналото на братята в случая нямат вина за смърта на момчето. Каквото и да твърдят близките му нямам как да умреш от някой и друг шамар, а и няма човек който да не се опита да се защити от излязъл срещу тях с бокс.
197
9
 
9
 
! Отговори
до 240 преди 8 години
и кво сега Тодор е "момчето", а двамата братя са "мутри" и "убийци".Не оправдавам постъпката нито на тодор, нито на братята, и нека да не прибързваме със заключенията и раздаването на присъди.
196
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малкия *** сам си е виновен, братятя нямат вина
195
14
 
16
 
! Отговори
Майка на две момчета преди 8 години
Сами преценете кое е престъпник.Мен не ме страх да срещна братята, страх ме е от нерваци като Тодор и брат му. Ако вместо тези двамата, на пътя на Тодор се бяха изпречили моите деца?И вместо да плюят по братята, журналята да поразровят как момче със сърдечни проблеми е участвало в състезания. Там много смърди, многооо.
194
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да разбирам ли ,че ако пресичаме неправилно или не съвсем и ако някой ни бибитне,трябва да псуваме като хамали и да скачаме с ритници върху колата ли....те са го направили точно,защото имат самочувствие на мутри...и е естествено момчето да предположи си кого си има работа и да излезе с бокс....Значи мутрите да си вървят навсякъде ,а ние да се свиваме и да не смеем да реагираме ли...
193
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
238-мииииии,пешЪходната пътекае на 20 метра от мястотокъдето е станала свадата!не пишете неверни и непроверенисъждения,първо се информирайтеи после съдете!
192
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и кво ся....понеже Тодор...... е 18 годишен е можело да преценява постъпките си..... и е трябвало да си мирува,когато са почнали да го псуват и да му ритат и чупят колата....и е трябвало да не излиза ,за да не го убият ли?!....
191
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хора!ЗАПОМНЕТЕ:в един съдебен процес има ТРИ страни:-прокурор,който ЗАПОМНЕТЕ! на базасъраните доказателства от ЗАПОМНЕТЕ!следователите и полицаите от ДОСЪДЕБНОТО ПРОИЗВОДСТВО предявява обвинение и присъда!-адвокат,който ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗАЩИТАВА обвиняемия-съдия,който на база обвинението от прокурора/пак повтарям изготвено отдоклада на следователи и полицаи/,защитните аргументи на защитника иестествено ЗАКОНА взима решениеза присъда:ВИНОВЕН или НЕ!така че невинете само съдиите!
190
2
 
9
 
! Отговори
25г. преди 8 години
227Точно защото имам акъл седя тук и си живея, без да ме бият или да ми трябва бокс. Човека с акъл и на Луната ще живее добре, тъпият и на Марс да иде пак ще му е зле. Сама доказвай в коя група си, налице няма убийство ама страшно се надяваш да е така. Виновен трябва да има, някой трябва да го отнесе. Ти затова ли избяга, защото те псуват когато набие спирачки пред някой и ти теглят красиви майни? Нито Европа, нито САЩ, а къде в Африка ли няма престъпност? :D
189
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Майко на тошо, синът ти е убицът и престъпникък. Брат на тошо да го последва, че като гледам родителите, едва ли е по-различен от сгъналия. тошо е престъпникът, а не жертвата и не е са го убили, а се е задавил в собствената си повръшня, докъто е тичал да се оплаче на мама, че са го напердашили. Мамин к.е.л.е.ш.
188
10
 
21
 
! Отговори
Спокоен преди 8 години
Има огромен проблем в закона за българските медии. Започна се от самото начало - убийци били. Кой решава дали човек е убиец или престъпник? Понички били. Що така бе? Каратиста нямал ли си е прякор? Примерно Зайко, предвид това, че се габърдиса от страх. Изобщо, това е великолепно поле за добри юристи. Разни вестничета, сайтчета, телевизийки при добър юрист, ще плащат докато фалират. Ако братята се възползват от помията изляна по техен адрес, могат да станат богати хора.
187
12
 
14
 
! Отговори
Ккк преди 8 години
Няма убийство, не лъжете... малкото *** умря от инфаркт
186
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
само не разбирам как така станаха "Братя убийци" след като все още не са осъдени.Само в БГ си ВИНОВЕН до доказване на противното...
185
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЛораТи стара ли си ***, май си минала вече трийсетака и сега никой не иска да те оноди, та си тръгнала в интернет да си търсиш разтуха да си разказваш битието къде живеела, аре бегай купи си дилдо.
184
16
 
4
 
! Отговори
Лора преди 8 години
До 25г.Уви, не живея нито в Европа, нито в САЩ. И разбирам логиката на хора като теб, за които е нормално да убиеш човек и това да остане ненаказано. Естествено, че ще седя далеч от такива като теб. А ти си приготви бокс да се отбраняваш от ***, които псуват на пешеходната пътека. А ако имаш малко останал мозък в главата (в което се съмнявам, защото в страната на чалгата, и риалити форматите мозъкът на хората отдавна е изгладен), ще ме последваш и ще бягаш надалеч.
183
2
 
7
 
! Отговори
25г. преди 8 години
Мда вече си ги надживяла, я кажи къде при новогодишни изнасилвания или при каубойте дето се гърмят? Да, боксовете там са отживелица :), тогава защо пишеш в сайтове, за неща на няколко хиляди километра от теб? Седи си там и не се връщай, тука взе да става по-добре, когато хората лишени от логика се махнаха от тук, да търсят европейска далавера. И не коментирай неща за който не знаеш нищо, както явно си пролича от ''коментарите'' ти на тема Аз съм Тошко.