Пускането на Поничките – наръчник за убиване!

Майката на Тодор: Убиваш, намираш 2000 лева и си готов
27 яну 2016 09:07,
282
Пускането на Поничките – наръчник за убиване!
Иван и Десислав Дамянови. Кадър: Нова тв

В България все не достигат доказателства за престъпления и все има убийци навън, категоричен бе братът на убития Тодор от Враца - Ивайло Йорданов.

Той нарече пускането на свобода на обвинените за убийството братя Иван и Десислав Дамянови под парична гаранция от по 2000 лева "наръчник за убиване", който дава правосъдието.

Още по темата

"Ако някой си е набелязал жертва, вече знае какво да прави. Няколко обиди, риташ автомобила, при саморазправата трябва да го оставиш да ти нанесе 1-2 удара поне, за да имаш после оправдание, след което си приготвяш 2000 лева, един адвокат и всичко отминава. Убитият - убит, другите – на свобода", коментира Ивайло пред bTV.

Младият мъж настоя, че брат му не е бил агресивен и не го е виждал да се кара с хора.

"Той помагаше на по-малки деца, на приют за кученца. Беше отдаден на обществото", изтъкна той.

"Да биеш куче на улицата, влизаш в затвора, да биеш човек и да има настъпила смърт - срещу 2000 лева излизаш на свобода", включи се и бащата на починалото момче.

Близките на Тодор са на мнение, че братята е трябвало да бъдат задържани поне докато излезе експертизата по случая, която все още се бави.

"Тази експертиза се бави все повече и повече. Какво става? Убиваш, намираш 2000 лева и си готов" допълни почернената майка.

Според нея синът и не е имал проблеми със сърцето, както се твърди. "Той не е вземал и едно хапче. За какви проблеми става въпрос?", попита тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
12
 
6
 
! Отговори
Лора преди 8 години
До Анонимен и 25г.Аз отдавна живея далеч от боксовете и мутрите. Децата ме не могат да растат в държава, в която мутрите владеят съд, медии и всичко, което искат. Могат да убиват, а хора като вас да обясняват на гражданите, че вали дъжд.
181
4
 
13
 
! Отговори
25г. преди 8 години
220Аха Лорче, значи когато за малко си щял да блъснеш някой на пешеходна пътека, трябва да се чувстваш горд? Да отстоиш позицията си и да му налетиш с оръжие, защото ти е теглил една майна. Я кажи какви права и задължения има в такава ситуация? Ако братята бяха изпълнили своите задължения, може би сега единият щеше да е мъртъв. А ако не го бяха били а те бяха бити и гаменчето пак получи инфаркт, тогава предполагам пак щяха да са виновни братята по твоята логика. Причинили са му инфаркт?
180
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ok jalko za momcheto no stiga s tova be peevski ***
179
11
 
4
 
! Отговори
Лора преди 8 години
До искренПромяната на мисленето, мили Искрене не се състои в това да замълчиш когато те псуват и да се примиряваш с действителността като си седиш на задните части и бездействаш. Съвсем не. Младите хора трябва да имат активан позиция, да знаят правата и задълженията си и да умеят да се справят и оцеляват във всяка ситуация. В общество, в което няма ясни правила кое е добро и кое лошо и в което правото е на страната на парите, няма как да промениш мисленето си.
178
3
 
5
 
! Отговори
ivo преди 8 години
До 25г. ima ubiici iDrogata gi 4aka u kausha
177
5
 
11
 
! Отговори
25г. преди 8 години
215Ами дай да те запраскам с един бокс, пък после да видим какво толкова има на един бокс. Не се е защитил, напротив, нападнал ги е. Единият от братята е имал оток на окото, другият разбита уста. Но да фактите са факти, гаменчето е седяло петнадесет минути право и се е хилело и ги е заплашвало с ''найш кой съм я''. Това че е имал слабо сърце, какво общо има със братята? Те отдавна са спрели да го бият, че да са ''убийци''.Щом има мъртъв не означава, че има убиец.
176
4
 
4
 
! Отговори
/1 преди 8 години
hora toi nee izpolzval boksa skrak e trakolil svinqta
175
14
 
11
 
! Отговори
Лора преди 8 години
Какво го размятате тоя бокс непрекъснато. Бокса та бокса. Какво като е имал бокс. Не се е защитил. Убили са го. Братят убийци не са пострадали. Ако го бяха оставили жив, щеше а отговаря пред правосъдието защо притежава бокс и как го е ползвал. Но фактие са факти-момчето е убито а убийците са на свобода и някакви хора се опитват да внушават, колко невинни са тези убийци.
174
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 205В повечето случаи в нормалните държави нямаш нужда от бокс и знаеш, че има кой да те защити справедливо. Когато живееш в джунгла и разчиташ само на себе си се справяш както можеш. В случая виждаме, че и боксът не епомогнал. Момчети е мъртво, братят са живи и дори не са пострадали. Е, олекнали са с определнеа сума пари, но то бабитлъкът си има цена.
173
2
 
6
 
! Отговори
/1 преди 8 години
az ti davam fakt predi 6 meseca sadiha desislav sa huliganstvo a sega ima 4isto dosie
172
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не може да даде, защото медицинската експертиза казва, че не ударите са причината Тодор да почине. Просто му се иска някой друг да е виновен, а не Тодор.
171
4
 
8
 
! Отговори
25g. преди 8 години
Защо репортерът снимал още в началото не каза за бокса? Защо не каза, че той е налетят на бой пръв? Защо не каза, че 15м е седял и се хилел? Може би, затова е казал ''Звъни в полицията, да видим кой, кой е.''
170
4
 
7
 
! Отговори
До 187 преди 8 години
Дай поне един факт, че именно двамата братя са убили Тодор! Досега няма такъв. За какво убийство говориш?
169
5
 
10
 
! Отговори
25g. преди 8 години
203 LoraЗащото ние не ходим с боксове да се бием срещу 2-***, че са посмели да пресичат на пешеходна пътека. Тия 8г как е учил таикондо не знам... Приятелката му едно казва, свидетелите друго ... интересно ми е, ще има ли обвинение срещу братът(който по-късно идва) и приятелката за лъжесвидетелстване? А за скритият бокс? Братята веднага ги задържаха и повдигнаха обвинения, а за другите? За тях ще дойдат ли прокурори от София?
168
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не разбирам защо обвиняват момчето в келешлък....почти всяко дете още в детската градина и първи клас скача на бой,когато с нещо го засегнат,а Тодор е 18 годишен и е нормално да реагира на тези наглеци....които знаят че са двама и много са храбри...затова е нормално да си вземе бокса или каквото там му е подръка...А това,че те са го пребили да си носят отговорността....ако той ги беше пребил,той щеше да носи отговорност,но УВИ...
167
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От побоя на Тодор му се е пръснало сърцето, а увреждането прилича на инфаркт.
166
4
 
7
 
! Отговори
искрен преди 8 години
До Лораизводът от тази история за младите хора е да си сядат на ***, да бъдат разумни, отговорни, да променят начина си на мислене, защото обществото е функция от нас самите; заради една ситуация, която не си струва и една псувня и след 5 мин щеше да е забравена, си отиде един млад живот - за какъв х** му е било на Тодор да излиза от колата и да се разправя за глупости... но бабаитлъкът на дребно и селяндурщината явно са най-важното за нас
165
6
 
8
 
! Отговори
Lora преди 8 години
До 1234Мда, те Поничките са го гъделичкали с перо и той е умрял от смях. Що не ви нагъделичкат всички такива доброжелатели, да видим каква песен ще пеете после.
164
10
 
10
 
! Отговори
1234 преди 8 години
Защо пишете глупости ,тия братя не са убили никого !! Толкова ли не разбрахте , така наречения бой не е причина за смърта на момчето !!! Той май повече ги е бил !!!
163
7
 
13
 
! Отговори
Ел Чапо преди 8 години
Че няма правосъдие в държавата е факт, че за куче се лежи повече отколкото за човек също....НО в конкретния случай май съда има право. Не е ясно какво точно е станало, знае се за бокс, знае се Тодор е слязъл от колата да се разправя и е станала лакърдия в следствие на което младежа е починал- обаче не е ясно в следствие на какво е починал. Ако не беше псувал и слизал от колата да се бие, може би щеше да е жив, а той е слязъл от келешлък- да съдят майка му и баща му задето не са го възпитали.