Пускането на Поничките – наръчник за убиване!

Майката на Тодор: Убиваш, намираш 2000 лева и си готов
27 яну 2016 09:07,
282
Пускането на Поничките – наръчник за убиване!
Иван и Десислав Дамянови. Кадър: Нова тв

В България все не достигат доказателства за престъпления и все има убийци навън, категоричен бе братът на убития Тодор от Враца - Ивайло Йорданов.

Той нарече пускането на свобода на обвинените за убийството братя Иван и Десислав Дамянови под парична гаранция от по 2000 лева "наръчник за убиване", който дава правосъдието.

Още по темата

"Ако някой си е набелязал жертва, вече знае какво да прави. Няколко обиди, риташ автомобила, при саморазправата трябва да го оставиш да ти нанесе 1-2 удара поне, за да имаш после оправдание, след което си приготвяш 2000 лева, един адвокат и всичко отминава. Убитият - убит, другите – на свобода", коментира Ивайло пред bTV.

Младият мъж настоя, че брат му не е бил агресивен и не го е виждал да се кара с хора.

"Той помагаше на по-малки деца, на приют за кученца. Беше отдаден на обществото", изтъкна той.

"Да биеш куче на улицата, влизаш в затвора, да биеш човек и да има настъпила смърт - срещу 2000 лева излизаш на свобода", включи се и бащата на починалото момче.

Близките на Тодор са на мнение, че братята е трябвало да бъдат задържани поне докато излезе експертизата по случая, която все още се бави.

"Тази експертиза се бави все повече и повече. Какво става? Убиваш, намираш 2000 лева и си готов" допълни почернената майка.

Според нея синът и не е имал проблеми със сърцето, както се твърди. "Той не е вземал и едно хапче. За какви проблеми става въпрос?", попита тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
5
 
5
 
! Отговори
Три думи преди 8 години
Който търси, намира.
161
3
 
5
 
! Отговори
-10 преди 8 години
И трето, Сладур, огледалото е счупено по време на боя!
160
3
 
12
 
! Отговори
Врачанин преди 8 години
Поразпитах тук ,там и се оказа че никой не нарича тези двама братя поничките.Кой журналист е измислил тази глупост?
159
8
 
10
 
! Отговори
-10 преди 8 години
Един въпрос към брата на гаменчето: Ако поничките не бха по 100 кг а по 40-50 какъв щеше да е авършекът след удар с бокс по тях?
158
13
 
9
 
! Отговори
Лора преди 8 години
Мисля, че това е поредният урок за всички млади хора в България, а изводът е - стягайте куфарите и бягайте в чужбина. Не губете време. В България има място само за Понички, Очи, Черноьовци и тям подобни. Нека се саморазправят помежду си. Не само, че ни мамят и крадат, ами вече и ни убиват безнаказано. Няма бъдеще в тази държава.
157
4
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Всичко започва с Тодор и завършва с него.
156
9
 
12
 
! Отговори
Lora преди 8 години
Истината е една. Правосъдието е на страната на парите. Поничките плащат, естествено е, че ще ги изкарат невинни жертви, които са се защитавали. Дори във форумите се вижда на колко хора плащат, за да пишат в тяхна полза. Защо не огласяват медицинската експертза? Защото трябва да я стъкмят според колко са платили братята. Няма да се учудя ако искарат, че Тодор е умрял от ебола, например. ЕК отново публикува в доклада си колко корумпирана е съдебната система.
155
5
 
12
 
! Отговори
Сладур преди 8 години
Сигурен съм, че като ви напсуват и счупят огледалото на колата всички ще махнете с ръка и ще кажете "е .. случва се, няма да се разправям". Сладури............................Дефинирай "разправям"! Освен това не сме дивия запад - звъниш на 112 и чакаш нещата да се случат законно. Разбирам, че в Бг това в повечето случаи не става, но другото е самоуправство и подлежиш на наказателна отговорност...И друго - ако двама бабаити ми счупят огледалото - да, най-вероятно ще си остана в колата....
154
7
 
8
 
! Отговори
242442 преди 8 години
Дори и да се стигне до сбиване , всичко си има някакви граници ..не може двама комплексирани дебелаци да бият до смърт младо момче , жалко за част от обществото който защитават убийците и оплюват починалото момче . Това е в държавата цари пълно беззаконие и за "някой" хора правосъдие няма...А най-жалкото е , че едва ли не поущрявате това УБИЙСТВО като заслужено... Пожелавам ви някой " Понички " да се САМОЗАЩИТЯТ срещу вас по същия начин ...... ЖАЛКИ СТЕ !!!!!!
153
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 180хахах,***,точно така ли е станало??а те горките кротки като котенца,нито са го напсували,нито са счупили колата,нито са тръгнали към колата да се правят на бабаити хаха леле,какви сладки като "понички" ги направихте тия двама братя комплексари!
152
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поне да ги изкъпят в затвора тия
151
11
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Прав е бащата на момчето - заради побой над куче може да влезеш в затвора, а заради убийство на човек - си на свобода. България стана държава, в която животът на едно куче се цени повече от живота на човек. Тодор е бил много виновен заради това че носи бокс, но тези пичове са извършили убийство и трябва да влязат в затвора. Трябва да има борба до последно. Не може да им се размине заради това, че са убили едно 18-годишно момче.
150
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурен съм, че като ви напсуват и счупят огледалото на колата всички ще махнете с ръка и ще кажете "е .. случва се, няма да се разправям". Сладури.
149
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Няколко обиди, риташ автомобила, при саморазправата трябва да го оставиш да ти нанесе 1-2 удара поне, за да имаш после оправдание..."интересно - това плямпало братът, сам е признал, че Тодор е нанасял първи удар.
148
16
 
30
 
! Отговори
До 180 преди 8 години
Какво са направили според теб двамата братя?Излиза някакъв и започва да ги бие с бокс. Те какво искаш да правят? Да стоят и нищо да не правят, докато той ги удря с бокса и може да ги убие. Писа се, че боксът е смъртоносно оръжие.Аз не виждам вина в двамата братя, според досега известната ми информация.
147
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Би трябвало приятелят на Тодор, който е скрил бокса му, да бъде привлечен под отговорност за укриване на улики или какъвто текст има в Закона за такива случаи.
146
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тошко е нападнал с бокс пешеходци, след което болното му сърце не издържа и умира. На видеото ясно се видя, че младежа стоеше прав без никой, да го удря или докосва, дори разговаряше и се усмихваше, докато в един момент се свлече на земята. Самата му майка също каза, че Тожко е имал здравословни проблеми. Ако някой заслужава да бъде обвинен в убийство това е Тожко, бил е въоръжен и е нападнал пешеходци. Господ явно си знае работата, кой крив кой прав.
145
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тодор ако беше жив е подсъдим за хулигански прояви но това не е оневинява поведение на двамата братя . Има непредумишлено или предумишлено убийство не извършено от другите участници в сбиването. Степента на първото престъпление и степента на второто престъпление е много различна.
144
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да хвърлям вината върху двамата братя, след като Тодор им е налетял с бокс, удрял ги е, при това е тренирал бойни изкуства. Пита се защо Тодор е имал това чувство за ненеказуемост и че всичко в България се решава с юмруци и боксове?!
143
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много мирише цялата история. Защо приятелят на Тодор е скрил неговият бокс? Най-вероятно, за да не могат двамата братя да се позоват на неизбежна отбрана, каквато всъщност е имало.