Пускането на Поничките – наръчник за убиване!

Майката на Тодор: Убиваш, намираш 2000 лева и си готов
27 яну 2016 09:07,
282
Пускането на Поничките – наръчник за убиване!
Иван и Десислав Дамянови. Кадър: Нова тв

В България все не достигат доказателства за престъпления и все има убийци навън, категоричен бе братът на убития Тодор от Враца - Ивайло Йорданов.

Той нарече пускането на свобода на обвинените за убийството братя Иван и Десислав Дамянови под парична гаранция от по 2000 лева "наръчник за убиване", който дава правосъдието.

Още по темата

"Ако някой си е набелязал жертва, вече знае какво да прави. Няколко обиди, риташ автомобила, при саморазправата трябва да го оставиш да ти нанесе 1-2 удара поне, за да имаш после оправдание, след което си приготвяш 2000 лева, един адвокат и всичко отминава. Убитият - убит, другите – на свобода", коментира Ивайло пред bTV.

Младият мъж настоя, че брат му не е бил агресивен и не го е виждал да се кара с хора.

"Той помагаше на по-малки деца, на приют за кученца. Беше отдаден на обществото", изтъкна той.

"Да биеш куче на улицата, влизаш в затвора, да биеш човек и да има настъпила смърт - срещу 2000 лева излизаш на свобода", включи се и бащата на починалото момче.

Близките на Тодор са на мнение, че братята е трябвало да бъдат задържани поне докато излезе експертизата по случая, която все още се бави.

"Тази експертиза се бави все повече и повече. Какво става? Убиваш, намираш 2000 лева и си готов" допълни почернената майка.

Според нея синът и не е имал проблеми със сърцето, както се твърди. "Той не е вземал и едно хапче. За какви проблеми става въпрос?", попита тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.