Пускането на Поничките – наръчник за убиване!

Майката на Тодор: Убиваш, намираш 2000 лева и си готов
27 яну 2016 09:07,
282
Пускането на Поничките – наръчник за убиване!
Иван и Десислав Дамянови. Кадър: Нова тв

В България все не достигат доказателства за престъпления и все има убийци навън, категоричен бе братът на убития Тодор от Враца - Ивайло Йорданов.

Той нарече пускането на свобода на обвинените за убийството братя Иван и Десислав Дамянови под парична гаранция от по 2000 лева "наръчник за убиване", който дава правосъдието.

Още по темата

"Ако някой си е набелязал жертва, вече знае какво да прави. Няколко обиди, риташ автомобила, при саморазправата трябва да го оставиш да ти нанесе 1-2 удара поне, за да имаш после оправдание, след което си приготвяш 2000 лева, един адвокат и всичко отминава. Убитият - убит, другите – на свобода", коментира Ивайло пред bTV.

Младият мъж настоя, че брат му не е бил агресивен и не го е виждал да се кара с хора.

"Той помагаше на по-малки деца, на приют за кученца. Беше отдаден на обществото", изтъкна той.

"Да биеш куче на улицата, влизаш в затвора, да биеш човек и да има настъпила смърт - срещу 2000 лева излизаш на свобода", включи се и бащата на починалото момче.

Близките на Тодор са на мнение, че братята е трябвало да бъдат задържани поне докато излезе експертизата по случая, която все още се бави.

"Тази експертиза се бави все повече и повече. Какво става? Убиваш, намираш 2000 лева и си готов" допълни почернената майка.

Според нея синът и не е имал проблеми със сърцето, както се твърди. "Той не е вземал и едно хапче. За какви проблеми става въпрос?", попита тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бокса е за нападение и убиване С такава цел е слязал от колата Братята са се отбранявали с умрюци и ритници не с ножове и пушки
121
13
 
8
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 8 години
момчето е мъртво а тези да изгният какво значи че няма доказателства че те са го убили има само живи хора свидетели безобразие *** държава
120
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой? Кой? Кой го измисли това сърдечно заболяване, да се чуди сега толкова време съдебният лекар как да го потвърди?
119
12
 
11
 
! Отговори
вариант 2 преди 8 години
Единия братец е държал Тодор .....обезвреден ,без бокс ......Другия каква самозащита е приложел ,не ми е ясно???
118
3
 
17
 
! Отговори
Митя преди 8 години
А ако някоя Поничка беше умряла от ударите с бокс, щеяха всички да врещят убиеца Тодор на бесилото.
117
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
извода е един в тази държава всеки си прави каквота иска без да му се търси сметка
116
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви сте смешни всички тукаа. Вдигнат ви ток, вдигат акциза на алкохол, цигари, винетки.. слагат ви данък здраве на чипса и сланината. Тъй като ви свалиха кожата, вече меса ви режат. Пускат ви такива битовизми, за да ви вменяват страх, за да не обръщате внимание че ви режат меса. *** народ. Случауя е *** за всеки средно интелигентен. Срещнали се на пътя някви ***, удари ли си по 2 юмрука и единия умрял. И се почват едни лукуми, някви , мутри, наркодилъри убиват учиник- който бил ангел...
115
4
 
5
 
! Отговори
Бат Тянко преди 8 години
Грето, не наказвай джонгата!
114
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че то това не е първият наръчник. Сетете се за Илиян от Соло. Там нещата са показателни за цялата система на правораздаване - т.е. няма я.
113
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тодор не е преценил ситуацията,просто трябваше да си продължи с колата по пътя и след няколко часа всичко щеше да бъде забравено.В светлината на този случай кой-кого сещате ли се за френските командоси,които не бяха преценили ситуацията и се приземиха посред нощ в нивата на едни други братя в едно село, те колко бой отнесоха, че ги вързаха даже.Та мисълта ми е, преценявайте по-добре ситуациите, защото нещата не винаги са такива каквито изглеждат,в мига когато подцениш противника, вече си загубил
112
8
 
13
 
! Отговори
Колю преди 8 години
Журналята голямо внимание им отделихте на роднините които си говорят всякакви глупости и лъжи безнаказано. Помня първите репортажи, баща зъб за зъб, около за око, да вадим бесилата по улиците да почваме.
111
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момчето е страдало от сърдечно заболяване, това е ясно. Въпрос на време е било да се случи. Трябвало родителите да бъдат отговорни да се погрижат за лечението на детето си, а не да му разрешават всякакви волности, щото просто не им се занимава.А сега ревунтат по телевизора, че са отгледали агресивен чалгар.
110
8
 
13
 
! Отговори
cic преди 8 години
Трагедия безпорно. Но сам си го е просил. Ако на някой от вас някой *** му изкочи с бокс от колата и започне да го удря ... единсвеното което ще мислите е как да го пребиете преди той вас. Няма друг вариант. Всичките приказки колко добре момче бил са роднински опити да обърнат нещата ...
109
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** си е виновен пръв вади бокс защо не е продължил да си кара колата сега щеше да е жив а сега дори просят пари за погребение
108
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слабоумната пасмина иска улично правосъдие и това си е.Елементарни частици, управляване от още по-елементарни частици.Ние сме лидери във физиката на ниво елементарни частици.
107
10
 
4
 
! Отговори
Грета преди 8 години
Тодорееееее, защо опъна жартиера, Тодорееееее!!! На кой ме остави за абитюренския???
106
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все по неясно става,предумишлено предизвикване за ръкопашен бой със словестно атака като начало за примамване,пъчене,тупане по гърдите в стил ербап,очевидец от охраната на паркинга каза като начална причина директна схватка с бокс готвен за двубой без койзнае какви изявления по въпроса за обидите,други рекоха,общо взето било мирно изчакване на пешодци по пътеката,но туй било затишие пред буря кат смерч се разиграло с такава бързина и сила даже казват 10 мин.траяло,кой трябвало да отстъпи бързо.
105
7
 
8
 
! Отговори
до 129 преди 8 години
Как ще са планирали, отде толкова мозък в квадратните им глави?! Просто си ходят по улиците и се чудят на кого да се ядосат и кого да пребият. Вече се появи един софиянец, пребит и с потрошена от братята кола, колко ли още има? Следователите да не дремят, а да съберат доказателства, за да вкарат в затвора двата добитъка и планинския спасител, че на тая възраст имат време и други семейства да почернят.
104
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Майката на Тодор: Убиваш, намираш 2000 лева и си готовКой кого е убил?Ясно е, че е тежко да понесеш такава загуба, ама да се напъващ да отмъстиш, ей така само заради лошотията си...това е ужасяващо...
103
3
 
9
 
! Отговори
истина преди 8 години
И преки свидетели на трагичното събитие и цялата общественост във Враца бяха потресени и с основание.Много жестоко е да се призовават близките му да замълчат.