Взривът е сигнал от тези, "срещу които се изправям"

Отклоняват вниманието със счупените стъкла, смята Марешки
29 яну 2016 11:00,
67

Снимка: Булфото

Взривът пред нашата аптека в Бургас и няколкото счупени стъкла не е предупреждение срещу мен. Той е сигнал към Вас - гражданите на България. Това написа бизнесменът Веселин Марешки в официално обръщение, изпратено до медиите.

"За мен е абсолютно непонятно как е възможно в правова и демократична държава, член на Европейския съюз, в началото на 21-ви век, по улиците да се разхождат хора, въоръжени с боксове, ножове, пистолети, взривни вещества и да малтретират, убиват и взривяват безащитни хора", пише още Марешки.

Още по темата

"Народът е поставен на колене, изправен до стената, изпосталял от ежедневната си битка с монополите, картелите и всички други негласни организации, които го използват единствено като дойна крава, без да му дават дори елементарни условия за живот", пише бизнесменът.

По думите му, взривът в Бургас е сигнал за безсилието на тези, "срещу които дръзнахме да се изправим". Според Марешки взривът е сигнал, че те не приемат да има честен и нормален бизнес в България. 

"Те знаят, че народът е готов да застане срещу корупцията и картелите, които го карат да изнемогва. И се опитват да спрат с всички сили това", смята още Марешки.

"Ние намерихме начин да покажем и докажем практически, че цените на горивата могат да бъдат по-ниски. Днес аз съм лицето на битката срещу робството на картелите и монополите", написа бизнесменът.

По думите му този взрив е отклоняване на вниманието от един абсолютно реален факт - "Ниските цени на горивата трябва да понижат цените на всички стоки в потребителската кошница".

"Днес има отлична, перфектна възможност да се подобри бързо и лесно страндартът на живот на българина", смята Веселин Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ихаКлюча вероятно е бил за сейф-касата на Лукойл, така ли?
42
2
 
1
 
! Отговори
иха преди 8 години
а на бас , че този който я е взривил е ИМАЛ КЛЮЧ !!!
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я, имало рекет, обирали ни 40 ст. ? Мислех, че Великото пронатовско, проевропейско, прошенгенско и пропродажно правителство, и европейският съюз, ни пазят от лошите.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изправяте се срещу организираната престъпност гн.Марешки. Те са тези който ,,се греят под звездите и луната днес''в БГ.
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Народа има нужда от хора като него.Изразявам своята скромна симпатия и подкрепа към гн. Марешки... Искрено съжалявам, че преди време Ви плюх по няколко форума, изминалото време показа-не съм бил прав.
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Марешки е просто един бизнесмен които умее и владее способноста не само да оцелява на ръба на мизерията,ами успява и да изплува от блатото на бедността царяща в България.
37
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз заставам зад Марешки-писна ми от всичките други, включително от маанетата на Станислав Трифонов.
36
4
 
3
 
! Отговори
Магарешки преди 8 години
Ей така кукловодите ни подготвят за следващото мутренско управление. Щом не става Слави Трифонов, я да прбваме с Марешки - може пък на него по да кълват *** му с ***!
35
2
 
8
 
! Отговори
batmario преди 8 години
Г-н Марешки уважавам това което правите с горивата но според мен ако увеличите заплатите на работниците и служителите във вашата фирма например двойно ще се радвате на народната любов много повече отколкото да се борите срещу вятърни мелници...Успех
34
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
със свалянето на цените на горивата марешки бръкна в гъзът на петролната мафия в българия и взривът е отговорът на петролната мафия
33
0
 
7
 
! Отговори
ДС преди 8 години
Марешки - прави партия и да пробваме с теб. Сегашните са ясни. Поне и теб да видим.
32
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Новия "супер герой"! Аман от манипулации!
31
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една мутра срещу други мутри. И медиите като място за реване и оплакване. Добре дошли в България!
30
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой да обясни как е гръмнало отвътре-навън и лекарствата си стоят по рафтовете. Очевидно някой е влязал за да сложи взрива.
29
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Почти съм сигурен, че сам си е взривил най-забутаната аптека, която има.
28
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-н Марешки трябва вече много да внимава-мутрите във Варна и техните дружки от Герб му отправиха послание!Това става в демократична и правова"България!!...
27
4
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
В никакъв случай за НАС не става "?",а за варненска мутра толерирана от властта! Естествено това едва ли някого вече може да изненада, властта и мафията са 1 и също нещо.
26
0
 
7
 
! Отговори
999 преди 8 години
А правешкия дерибей му помогна!!!
25
1
 
5
 
! Отговори
Омир преди 8 години
До Анонимен 38или както са казали мъдреците "Внимавай когато данайците ти правят подаръци!"
24
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Истината е че Марешки без значение защо направи за няколко месеца за народа (варненци) повече от който и да било политик или управник. Пазарна икономика. Ниски цени високо търсене.