12-годишна роди здраво момченце във Враца

Родилката-дете е изоставена отдавна
30 яну 2016 09:20, Анисия Иванова
80
12-годишна роди здраво момченце във Враца
Снимка: архив Булфото

Момиче на едва 12 години роди голямо бебе, съобщиха от родилното във врачанската болница. Невръстната Борислава от монтанското село Мадан се сдобила със здрав син, който тежи 3180 грама и е дълъг 50 сантиметра. Раждането е протекло напълно нормално, майката и бебето са добре, поясниха лекарите пред "Монитор".

Девойката е изоставена от родителите си отдавна. Преди да роди е била настанена в звено „Майка и бебе“ във Враца. Социалните работници, които са работили с нея са категорични, че Боби не е била жертва на насилие. Тя обаче не казва кой е бащата на бебока, който вече е записан в регистрите с името Галин.

От болницата във Враца уточняват, че това е най-малката родилка досега в отделението. След изписването Боби отново ще се върне в социалното звено, където се грижат за непълнолетни майки. Случаят с родилката – дете пък ще се разследва от компетентните органи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Pri momchetata polovia nagon pochva ot 5 godishni. Ako niama control - tova e rezultata.
41
0
 
1
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Честито!!!
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей това е дете.....стига с тази злоба.
39
2
 
1
 
! Отговори
Рачо преди 8 години
Шукар булка, шукар семе!
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що за безхаберна държава е това да не обръща внимание на това, че деца раждат деца. Това е 12 г. момиче, което някой е подмамил и забременил. Яки наказания за тези които са се грижили за нея. Раждането преди навършване на 18 г. трябва да бъде наказуемо. Нали държавата трябва да се грижи за децата.
37
1
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 35 преди 8 години
Хайде, бе?Колко много виновни изброи! А не ти ли идва наум, че родителите на тази малка родилка са живи и здрави? Бог знае още колко деца са създали и са ги зарязали, за да ги храним ние, да им осигуряваме битови условия и персонал, който да ги обслужва, а сега да им хрантутим и децата, които тези 12-годишни са родили!ОСНОВНАТА ГРЕШКА е тази, че в соц. домове се прибират деца на здрави хора. Има ли работа за тях в България? Има! Тогава ще ги въдворят силом да се трудят и да си гледат децата!
36
2
 
1
 
! Отговори
Мургавелко преди 8 години
машалла чоджум, аферим сана :D :D
35
2
 
11
 
! Отговори
АЙ преди 8 години
ДАЛИ ПРИ ТИЯ ПОПОВИ ЛЪЖИЧКИ СЕ Е НАЛАГАЛО ИН ВИТРО ???
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хахаха
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
колата ми е *** (изцапана)
32
3
 
19
 
! Отговори
До коментар 38 преди 8 години
Кой знае осеминителя на колко е години. може самия той да е на 11. Вече нищо не би ме учудило.
31
1
 
20
 
! Отговори
Ния преди 8 години
П.С Какви са тези звездички дето ги слагат на всяка дума? В случая бях написала думата "м р ъ с н а". И това ли е забранено???
30
3
 
23
 
! Отговори
Ния преди 8 години
Пак ли бе?!! Когато видях заглавието си помислих: Е, това нали го четохме миналата седмица?Е гати не мога да повярвам. Какво им става на тия деца?? Спомням си че на нейната възраст за мен секс беше толкова *** и срамна дума, че ме беше гнус да си помисля за самото действие. Времената са различни, знам.
29
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още една инвалидна пенсия.
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 35Виновен си, не се гърчи! Защо не осинови ченгененцето? Защо не го обласка с бащина любов? Не го прати на училище и не го контролира? Защо не го прати да учи цигулка, да спортува нещо? Защо не си наруши рахатлъка, а търсиш виновни? Защо не рипна да искаш по-достоен живот и заплащане? Не знаеш какви себеотдайни хора работят в социалните служби! И може ли полицията да е навсякъде, където някоя може да направи шпагат? Ние сме на това дередже заради такива мрънкьовщи и празнодумци!
27
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прочетох няколко доста злостни коментара по адрес на детето. Но според мен то е най-голямата жертва в случая. А виновни са социалните, системата и от части обществото. А най-вече прокуратура и съд. За полицията ами тя не съществува по принцип в РБ
26
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Детето се отнема, защото дете не може да гледа дете. Същата се връща на училищния чин, а бащата се намира и кастрира химически за секс с малолетна. Проблеми с приказки не се решават.
25
4
 
40
 
! Отговори
удри преди 8 години
Е това вече е прекалено ! Забременяла на 11 ?! Ама всички ние сме виновни. Отглеждаме си ***, които ще ни унищожат.
24
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горд съм, скоро ще имаме наш рекорд в "Гинес"! Щастлив съм - ще знам, къде отиват данъците ми! Ние сме единственият народ в света, който храни и отглежда гробокопачите на държавата си. И тук сме уникални! Напред към светлото бъдеще! Има и нещо много положително - мигрантите ще ни изобикалят от страх пред конкуренцията от по-старите мигранти!
23
4
 
43
 
! Отговори
me преди 8 години
Каквоооооооооооооо?! Какви са тия социални работници, бееее! Просто не е истина, момичето е забременяло на 11 годинки, как по-точно е възможно върху нея да не е упражнено насилие?! Да се намерят социалните е бой! Законът не предвижда възможност 11 годишно дете да прави доброволен секс, да се вземе ДНК от бебето и бащата да се намери и в ЗАТВОРА! Какви са тия социални работници, които могат да твърдят подобно нещо!Детето е било изнасилено, за да роди, няма никаква друга възможност когато си на 11