Бате Бойко стана дядо: Малък Бойко се роди!

Внучето на премиера се е родило днес около 9,26 часа
Обновена: 31 яну 2016 12:16 | 31 яну 2016 12:07,
474
Бате Бойко стана дядо: Малък Бойко се роди!
Борисов с дъщеря си Венета. Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов вече е дядо на малкия Бойко. Дъщеря му Венета го е дарила с първо внуче тази сутрин.

Бебето се е родило около 9,26 часа днес в "Майчин дом" и е кръстено на дядо си, съобщи "24 часа".

Още по темата
Премиерът обяви, че чака внук на Бъдни вечер. Тогава той публикува снимка с дъщеря си Венета, която бе в напреднала бременност. Борисов нарече новината за внучето "най-хубавият подарък за Коледа".

Малко по-късно стана ясно, че подаръкът е двоен, защото се разбра, че дъщеря му чака момченце и че то най-вероятно ще носи неговото име.

Преди седмица сестрата на премиера разкри подробности около родителите на малкия Бойко. Таткото се казвал Иван и бил скромно момче.

Майка му Венета пък се занимавала с икономика и финанси. Била в Америка при своята майка. Сега се върнала, но не просто, за да роди, а за да остане в България, при баща си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
14
 
10
 
! Отговори
Йордан преди 8 години
Понеже плюете Бате, задето си е възпитал щерката да предпочита българи и да ражда в България, извикайте Калина на Симеончо убавеца да ви дари с Муньовчета със звучните типично български именца, като например Хасан. Бойко, тиква не тиква, важното е че си българска такава, че семката ти е българска и че семето на семето ти ПАК е българско и че се е редоло в българско. Честито!
197
15
 
11
 
! Отговори
Задгранично преди 8 години
Знаете ли, това е българско дете!Отвращава ме това което чета отдолу. Майката на детето е българка с добрата възможност да си вземе богат чужденец, но не - тя избира българин. Но вие не виждате това, защото е дъщеря на Бойко. Това е едно българче, родено в България, но и това не виждате, защото е вник на Бойко. Ей заради такива неща има много обидени българи, които с болка отиват на вън и с болка остават да живеят зад граница. Да е живо и здраво детенцето!
196
13
 
8
 
! Отговори
Майка преди 8 години
Раждането на дете е прекрасна новина.Да е честито, да е здраво и щастливо, а на родителите му много щастие.А що се отнася до Бойко, честито Бате, откакто с гордост обяви чеще станеш дядо ми стана симпатичен- малко са мъжете с власт, които се гордеят с подобни факти, правят го само дойстойните такива. Изненадах се, че ти се оказа такъв! Но пък това е доре. Добре е че ни изненадваш позитивно. Честито на всички в семейството ви!
195
4
 
11
 
! Отговори
безпартиен преди 8 години
Да му е честито внучето! Смятам че е време да излезе в дългодишна почивка, стига толкова нерви, квото можа направи. Гледай си здравето човек!
194
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ходи си гледай внучето Боко, не се занимавай с държавата, видяхме, че не ставаш....
193
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И сега? На учениците по една едници отгоре в дипломите, а от догодина 31-ви януари ще е национален празник?
192
1
 
21
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Оф,и това детенце(да е живо и здраво,все пак),доде го направим милиардер-бая зор ще видим!Ако пък и Лилито роди-направо трябва да се пишем бежанци и при Меркел,по 10 кожи ще ни одерат гербаджиите!
191
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко Борисов няма деца. Венета е дъщеря на жена му Стела и на Стефан Абаджиев. Не зная, кому са нужни тия постоянни лъжи.Дори и от едно бебенце гербаджиите правят ПР.
190
4
 
9
 
! Отговори
щишо преди 8 години
"И Асан днес стана дядо.
189
5
 
9
 
! Отговори
Дедо преди 8 години
Вече да сме спокойни, че след 35-40 години бате Боко Чудотвореца ще има на кого да сдаде властта и нема да ни зареже кат татко му Тато! Да е жив и здрав малкия Боко Чудотворец II!
188
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Толкова малък, а вече милиардер. Браво, дай Боже повече такива български деца, па макар и американчета.
187
1
 
15
 
! Отговори
zdr до истината преди 8 години
Да питаме дядо Неофит как стоят нещата в случая и да не се правим на такива,каквито не сме! За вярващи и невярващи - бащата,а не дядото трябва да е при майката и детето!
186
4
 
10
 
! Отговори
... преди 8 години
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО.
185
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Pravilno se e Varnala daschterata ot USA e nikoja a v bG e daschtera na boiko maika i e schtastliva s bivschijat maj na zvetelina borislavova zeza seksa jivejat v USA i se obi4at Kolko deza se rajdat taka 4e vs e normalno boiko djado 4estito
184
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СЕГА НА РЕД Е СТАНИШЕВ...ДА СТАНЕ БАБА.
183
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА МУ Е ЖИВО И ЗДРАВО. ЧЕСТИТО.
182
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-здрави-той си знае какво,колко и защо- за Големия, и най-добри пожелания за Малкия- с надеждата , че в акъла да е по-добре от Големия!И по случая-музикален поздрав за двамата : през гугъла:Македонците с песен за Путин! (ВИДЕО)
181
8
 
12
 
! Отговори
тити преди 8 години
Най-голямата новина на месеца .И сега дядо Бойко да даде на всички пенсионери по 100лв за великден-
180
12
 
16
 
! Отговори
Само Бойко! преди 8 години
Единствената партия, която след втората световна война избива собствения си народ е БКП - комунисти. Без съд и присъда са избити над 200 000 невинни хора, предимно образовани и богати, свещеници и хора на науката. Какво да коментираме злобните коментари на червените крадци, те така си живеят. Убийства , кражби и ненавист към собствения си народ. Комунизма е тумор!
179
8
 
10
 
! Отговори
трол червен преди 8 години
Леле..е...е червеня *** знае всичко . Кой кога се е родил и с кого е спал . Абе другарю че си прос..тичък и неграмотен е ясно , ами твоите господари как те търпят или и те са като тебе