Бате Бойко стана дядо: Малък Бойко се роди!

Внучето на премиера се е родило днес около 9,26 часа
Обновена: 31 яну 2016 12:16 | 31 яну 2016 12:07,
474
Бате Бойко стана дядо: Малък Бойко се роди!
Борисов с дъщеря си Венета. Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов вече е дядо на малкия Бойко. Дъщеря му Венета го е дарила с първо внуче тази сутрин.

Бебето се е родило около 9,26 часа днес в "Майчин дом" и е кръстено на дядо си, съобщи "24 часа".

Още по темата
Премиерът обяви, че чака внук на Бъдни вечер. Тогава той публикува снимка с дъщеря си Венета, която бе в напреднала бременност. Борисов нарече новината за внучето "най-хубавият подарък за Коледа".

Малко по-късно стана ясно, че подаръкът е двоен, защото се разбра, че дъщеря му чака момченце и че то най-вероятно ще носи неговото име.

Преди седмица сестрата на премиера разкри подробности около родителите на малкия Бойко. Таткото се казвал Иван и бил скромно момче.

Майка му Венета пък се занимавала с икономика и финанси. Била в Америка при своята майка. Сега се върнала, но не просто, за да роди, а за да остане в България, при баща си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
7
 
9
 
! Отговори
Мими преди 8 години
Живо, здраво и щастливо да е бебето!
157
3
 
7
 
! Отговори
До 237 преди 8 години
Виждам,че си едно просто и необразовано селянче(с цялото ми уважение към достойните хора на село).Не се казва "тез",а" тези".То е ясно,че такива като теб са основния електорат на ГЕРБ.Жалка картинка.
156
5
 
6
 
! Отговори
Анита преди 8 години
Да му е жив и здрав внука!
155
5
 
5
 
! Отговори
Една преди 8 години
Червените каскети да говорят за родолюбие е все едно педофил да иска да стане детски учител . Вашия любимец Тодор Живков подписа решение на Политбюро да станем 16 република на СССР . Вожда ви Гошо-мастиката или Георги Димитров обяви за небългари - добруджанци и македонци 50% от българското население и предлагаше да бъдем в Югославия . Още много доказателства има за предателската политика на БКП-БСП, затова народа ви ненавижда другари червени фашисти!
154
2
 
10
 
! Отговори
До 233 преди 8 години
Може и овчар да го направи.Но тогава ще бъде овчарят милионер,като онзи,дето спечели от тото-то.Ама то и това си е тото-да станеш от пазвантин м-р председател си е суперджакпот,както и да го погледнеш.
153
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледам цялата парламентарна група на ГЕРБ пее одата на радостта.Браво герберунгели.Заслужихте си заплатите и постовете.
152
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малко мутри създават семейства, а още по-малко доживяват до дядовци.Така че любимата на материала Мутра и тук е рекордьор.
151
3
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Да му е жива и здрава унукат! Не познавам друг човек станал от бат направо дядо.без да е чичка. Това е събитие достойно за рекордите на Гинес!
150
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво показва на снимката?Ааааа,паричката от питката.Е,нямаше нужда да ни се хвали.Всички знаем кой ни открадна паричките и кой ще плаща накрая.
149
10
 
10
 
! Отговори
До 207 преди 8 години
"Честито генерале наш...".Илиана Беновска ти ли си?Пусти мераци на недо..тени журналистки,ей.
148
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мутрата е истински християнин. На всеки празник е в нов анцуг.
147
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"от родилното отделение отказаха да дадат повече подробности" Ето ги: "Премиерът Бойко Борисов преряза пъпната връв и обяви малкия Бойко за открит"
146
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Boje, pazi BYlgaria!
145
9
 
14
 
! Отговори
Кой преди 8 години
Е бате Бойко.Ти не отгледа дъщеря си,а хукна по любов, а пастрока прояви човещина.Сега кой ще гледа внучуто?
144
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Парите, които изтегли като заем Бойко и които харчии откраднада си ги харчи за лечение от рак,да не му стигнат та ние да събираме с SMS още./Внукът му да отиде гастербайтер, да бачка и всеки месец да му праща по 100 евро за лечение
143
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано сега да мисли повече за България след раждането на внучето. Да спре да се кланя на запада и Америка за да може България да пребъде и тези след него да растат в нещо хубаво и добро, а не в ***. Да им е живо и здраво бебето.
142
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на генерал Борисов. И магистралите оправи, и внуче направи !
141
8
 
18
 
! Отговори
Dalida преди 8 години
Раждането на детенце е свещен Божий акт! Плюещите по Бойко и обиждащите в този момент извършват светотатство! Защо ли обаче ни най-малко не ни очудва поведението на този тип "хора"?! Ами може би защото знаем кои са и каква е ценностната им система...или по-скоро липсата на такава!!!
140
18
 
15
 
! Отговори
american boy преди 8 години
Честито бате Бойко! Да ти е живо и здраво и детето и внучето, и ти да си жив и здрав да им се радваш! Народа български те обича и се радва с теб на твойто щастие! А твоите душмани са душманите български...всеки знае кои са тe!
139
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
16 милиарда дали ще му стигнат?Приятели ще са му на Сорос внуцитеавери - милионериНие ще плащаме дълга на банките.По-скъпа винетка, по-скъпо билетче за градски транспорт.Платена зона до околовръстното.И кредита с лихви на банките, които поколения не можем да ги изплатим,за да може ГЕРБ да си харчи спокойно и за комфорт.200 бона за джип за държаВНИТЕ горски фирми200 бона за уроци по чужд език на *** герберски