Църквата ще помага на гейовете... да се покаят

Това става ясно от програмата на Всеправославен събор
31 яну 2016 09:22,
73
Църквата ще помага на гейовете... да се покаят
Снимка: архив Булфото

Църквата ще помага на гейовете да стигнат до истинско покаяние и благословена любов.

Това става ясно от документите, приети на срещата на висши православни клирици в Женева, която подготви дневния ред на предстоящия Всеправославен събор в Крит от 16 до 27 юни, пише в. "Телеграф".

Сред основните теми, обсъждани от свещениците, ще е тайнството на брака и препятствията за него.

На форума също ще бъде изразената категоричната позиция, че еднополовите семейства и съжителствата между мъж и жена без сватба са недопустими, допълва всекидневникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Нийм преди 8 години
Напълно християнска позиция от страна на църквата, подкрепям.
43
1
 
0
 
! Отговори
Горд ци га нин преди 8 години
Българи, покайте се вече и започвайте да спите с жени!!Омръзна ни вече помощите не стигат ,трябва повече хора да работят! Кой ще ни храни, помислете за нас
42
2
 
3
 
! Отговори
предложение преди 8 години
Толкова обратни попове има че спокойно моат да си направят гейославна църква
41
0
 
0
 
! Отговори
lesbiikata преди 8 години
Pokaianie bez prichina i nasilstveno. Edinstvenoto, koeto tarsia, e liubov i semeistvo s jena, no za sajalenie v tezi sredi e 10 pati po-trudno da namerish.
40
4
 
4
 
! Отговори
До Мене преди 8 години
Интересно ми е какво ти е отношенито примерно към педофилите, некрофилите и зоофилите? И те са хора които обичат нещо различно от другите.
39
10
 
6
 
! Отговори
Мене преди 8 години
Все още недоумявам как може някой да смята, че гейовете са хора с болна психика.Все едно да кажеш, че хората, които обичат нещо различно от другите (каквото и да е то), са с болна психика. Много около вас са гейове и дори изобщо не го предполагате. Жалки душици! В днешно време това не е определящо за каквото и да било. Важното е какво знаеш, какво можеш, как се справяш в живота и какво ти е отношението към другите.
38
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че те половината попове са обратни бе... нахалници! Те кога ще се покаят и за изврата и за доносите на ДС и за всички гадости...
37
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямам нищо против обратните.Много от тях са певци,музиканти,художници,дизайнери и хора на науката.Има и много проси разбира се.Винаги ги е имало и ще продължава да ги има.Нека си живеят споконо и да се *** както си искат.Но!Не може да осиновяват деца.Не може да правят извратени гейпаради на публични места.Не може да заемат висши държавни и отговорни постове защото са а.. податливи и лесно се манипулират.А БПЦ-ще спим у Никодим,ще вземем вазелин ще се веселим тра ла ла тра ла ла.
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Майко мила.. това е дъното на журналистиката. Нищо чудно да ми изтрият коментара, но за всички коментиращи поствам това dveri. bg/9yhhu . Ако някой иска да се запознае наистина с тематиката , нека прочете поне малко.
35
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха, ама че то половината духовници са си гейове ...Дряновския манастир всички го знаем.
34
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Казвам баба гуси и спирам да коментирам ;)
33
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички църкви по целия свят са пропити от корупция, извращения и алчност...Тръгнали да ми покайват.Какво ще покайвате бе ***.Хомосексуалистите са хора с болна психика, има ги от античния свят до днес, а вие се пънете да ги няма.Се едно да покаяте инвалидите, че не ходят нормално и куцат.Вие се пецате по манастирите и карате коли за стотици хиялди докато народа гладува, а искате да покайвате.Нещастници, **** съм ви и тъпата църква.
32
8
 
4
 
! Отговори
инопланетянин преди 8 години
Забрани , покаяния.... добре че в днешно време от църквата нищо не зависи от :)И като се замисля за църквата и се сещам за Баба Гуси и приближените му, което далеч не се покрива с покаянието.
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако Църквата иска отново да заеме полагащото и се място в обществото, първо самата тя трябва да се очисти от всички прелюбодейци, сребролюбци, комунистически ченгета и мутри.
30
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А гейовете в самата църква? Малко ли подобни скандали имаше?
29
5
 
7
 
! Отговори
жалко преди 8 години
До 39Абе пич, ти нормален ли си? Май ти нямаш мозък в главата! Какво общо има тук сивото вещество с сексуалната ориентация. Ти знаеш ли, колко интелигентни и успяли гейове има в всички области на професионално ниво. Не само в изкуството, но и в науката. Но нищо, продължавай да си хейтваш,то е нормално за такива като теб!
28
9
 
7
 
! Отговори
До 31 преди 8 години
Не само че, не е любов, но даже и секс не е. По скоро е вид онанизъм понеже няма никаква обмяна на енергии между различните полярности, а за резултата зачеване да не говориме....
27
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Струва ми се, че гейовете ще оцелеят и без прошката на тази институция.
26
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А на църквата кой ще помогне да се покае за греховете си и вървенето срещу библията. Един грешник ще помага на друг.
25
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поне църквата поддържа ниво на този свят. Браво на хората, великодушието им и водачеството в морален аспект.