Ученик към учител: Ще ти счупя краката!

Момчето е изключено, в момента не учи никъде
9 фев 2016 16:04,
47
Ученик към учител: Ще ти счупя краката!
Снимка: архив Булфото

Учениците стават все по-агресивни към учителите и към съучениците си. Това сочат нови данни и свидетелства.

Един от случаите, доказващи това, е от Пловдив. Ученик в 10 клас вдигнал стол в класната стая и заплашил учител, че ще му счупи краката. Заради инцидента момчето е изключено, пише “24 часа“.

Това е второто му изгонване от учебно заведение. По-рано е бил в Спортното училище, но трябвало да го напусне, тъй като обвинил своя треньор, че прибира пари за организиране на лагери. В момента тийнейджърът не посещава учебно заведение.

Това съобщи зам.-председателят на общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни Петко Василев.

Другият фрапиращ случай е с третокласник, който в един от часовете заявил пред преподавателя и съучениците си, че към училището е тръгнала група, за да го взриви.

От комисията отчетоха, че през 2015 г. в Пловдив са извършени 136 престъпни деяния, чиито автори са деца и тийнейджъри. 70% са кражби.

Истински "рекордьор" е 13-годишен с 25 взломни кражби от автомобили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
чико преди 8 години
До Дени БаретатаДени, отново ще ти кажа , че не си добре след като не си разбралфалшивите профили в нета. Тук може да се изтипосаш и на 15г, пак да си старец, можеш и професор да се пишеш а да неси завършил и основното си образование.
18
2
 
1
 
! Отговори
чико преди 8 години
До Дени БаретатаАй стига бе, не съм разбрал че сега крадец може да те претрепе и за това да е виновен соца и някогашния милиционер.Не си добре момче, отровата която разпръскваш , рано или късно ще те отрови.
17
2
 
0
 
! Отговори
чико преди 8 години
До Дени Баретата" ТАМ КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ НА ХОРАТА СЕ ЦЕНИ!" Леко бе, то и тук живота на хората се цении ако не вярваш, прочети поне статията която коментираш и забележи качеството на живот на учителя! Твоят явно те е научил да рецитираш клишета.
16
1
 
3
 
! Отговори
чико преди 8 години
До Дени БаретатаИ как не се цени живота бе Дени, при соца нямаше просяци, бездомни, сега край кофата за *** все доволни от капитализма бе Дени! То като ви гледам огрените от запада виждам , че доста се прегрети!
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво стана когато комисията отчете това? Кучетата си лаят, керванът си върви. Цяло чудо е изключването на ученика. Той носи пари на училището /учителят не носи пари/. Трябвало е да освободят учителя, щом не слуша учениците.
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бият учители - ами съвсем нормално за демокрацията и пазарната икономика. Ненормалното е, че повечето очакваха друго - при демокрацията и пазарната икономика да потекат реки от мед и масло, а то ... реките потекоха само за мафията.
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не изключване а обществено полезен труд.Иначе и този се е запътил по пътя на "мачото" да обира инкасо и като него ще свърши.Децата трябва да разберат че са деца и не само имат права но и задължения.
12
6
 
5
 
! Отговори
do 10 преди 8 години
Абе, само любопитсвам, ти чел ли си плана Ран-Ът наистина? Или мелиш само конспиративни опорни точки. Или знаеш само цитати извадени от контекст. Защото аз го четох, понеже обществото все референцира този план и реших да се поинтересувам какво наистина пише в него.
11
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Тодор ЖивковБай Тошо...и в Германия ученици не посягат на учителите, но там нямат комунизъм.А и...живееха и живеят доста по-добре от по твое време.Така че...не се надигай от гроба, моля....и да лъжеш децата, които не знаят какво беше по твое време.
10
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евроатлантически ценности.....
9
0
 
37
 
! Отговори
/// преди 8 години
Навремето като не слушах учителките, нашите ми дърпаха ушите. Сега малолетните гастрити, като се качват на главата на учителите, вторите излизат виновни
8
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
План Ран-Ът.
7
2
 
37
 
! Отговори
ВАМПИ преди 8 години
ПРИ ВСЯКА ТАКАВА ПРОСТЬПКА -НАКАЗАНИЯ И НАКРАЯ ТВУ. ТАМ ЩЕ СЕ НАУЧИ КАК ТРЯБВА ДА СЕ ДЬРЖИ. кОМПРОМИСИ ВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА.
6
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Недейте така. Това е добро момче. Питайте майка му, ако не вярвате.
5
3
 
17
 
! Отговори
наивник преди 8 години
А дали сега като ритат топка и ядат филии с мас ги чака успех в живота по булгаристански?
4
5
 
34
 
! Отговори
Тодор Живков преди 8 години
Аз като управлявах държавата такъв хулиган щяха да го смелят от бой в милицията и после щеше да рапортува "добър ден, другарю учител" на половин километър от училището.Сега такива либе расти управляват държавата, че един вчерашен *** ще ги бие и ще ги оноди даже. Проблемът е, че започва да си мисли, че всичко му е позволено това куче отроче (син).
3
0
 
7
 
! Отговори
!! преди 8 години
А защо са снимали 22-ро в София!?
2
18
 
15
 
! Отговори
? преди 8 години
А учителят прибирал ли е пари от лагерите или не? Бас държа, че да.Детето казва, че царят е гол и после става враг номер едно. Оттам пътят до маргинализирането, и може би един ден затвора е кратък.С две думи, триумф на БГ образователната система.
1
6
 
19
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
Аз затова не отивам за учител , някой ще ми каже нещо и после ще му направим мечка и ще почне да се напикава в кревата.