Мъжът, ударен от къс на "Хемус": Живея втори живот!

Категоричен е, че ще си търси правата и ще иска обезщетение
16 фев 2016 10:07,
10
Мъжът, ударен от къс на "Хемус": Живея втори живот!
Снимка: bTV

Живея втори живот. Все още лекувам травмите, но се радвам, че съм жив, заяви Наско Златинов, който бе ранен от паднал бетонов къс на магистрала "Хемус" при гара Яна.

33-годишният мъж още не може да се възстанови от удара от бетонен къс с дължина над 40 см и дебелина около 7 см, който полетя от неремонтирания 40 години мост на магистралата.

Младият мъж в момента е и без работа. Преди инцидента се занимавал със строителство в чужбина.

Още по темата

Последното нещо, което помни от инцидента, е как отваря сенника на колата си, а в следващият миг парчето буквално го зашива за седалката.

"Спомням си, че ужасно силно се мъчех да си поема въздух, защото в първите 20 секунди нямах никакъв въздух явно съм изкарал всичко, което имах, поех дълбоко въздух и съм изгубил съзнание", разказа Наско пред bTV.

Буди се в ИСУЛ. "Знам, че ме бяха разсъблекли и се въртяха разни лекари и санитарки край мене, беше ми адски студено, спомням си, че ме качиха пак в линейката и съм загубил пак съзнание", спомня си мъжът.

Пораженията след удара са синини и натъртени ребра, но за щастие няма нищо счупено. Ченето му е счупено, има избити няколко зъба, а останалите са изкривени. 

"Имам проблеми с храненето, с отварянето на челюстта, имам болки доста големи в лицевата част, даже и по ребрата, нощно време се събуждам, защото ме болят", каза още Наско Златинов.

Тъй като прекарва повечето си време в манипулации и ходене по лекари все още не знае дали няма да загуби работата си.

Потърпевшият споделя, че до този момент никой не го е потърсил, нито от "Пътна инфраструктура", нито от органите на реда. "Пълно безхаберие", възмущава се мъжът.

Наско е категоричен, че ще търси обезщетение от "Пътна инфраструктура".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"няма нищо счупено. Ченето му е счупено"И на писарката главата й е кръгла, ама мисли само с ръбовете!
6
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Над 40 години не е правен ремонт на моста . Ами през това време управляваха БКП-БСП . За сравнение какво е тяхното управление вижте им паметника на връх Бузлуджа , развалина като самата им партия . Добре , че дойде ГЕРБ та да оправи Държавата. Бойко имаш още един мандат от благодарния народ .
5
2
 
12
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Пише, че в момента е без работа, а по-долу, че може да си загуби работата???
4
4
 
8
 
! Отговори
Професор преди 8 години
Затова винаги съм казвал, че винетката трябва да стане поне 500 лева. Вместо къс бетон ще го удари цял блок и няма да си има проблеми повече.
3
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези, които оцелеят по пътищата на Лили Павлова, ще пъдат довършени от болниците на Пепи Москов. Празно няма.
2
12
 
13
 
! Отговори
Плавник преди 8 години
Абе, не мога да разбера защо всеки си мисли, че трябва институциите да го търсят него? Пострадал си, търси си правата, обикаляй и ти ги търси. Това е държавна машина, а и частна да е пак е твое право и задължение да поискаш това, което ти се полага - право на живот и здравеопазване.
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е какво друго да очаква срещу 100лв. за винетка, космическа совалка ли да го удари по главата, това е само бетон.