Продавачката с парцала: Сега вече ме е страх!

Мъжът й се шегува, че няма да смее да я закача
16 фев 2016 09:44, Златко Желев
16
Продавачката с парцала: Сега вече ме е страх!
Кадър: YouTube

Смелата продавачка от врачанското село Търнава Силвия Йотова, която се отбранява срещу въоръжен обирджия с парцал, разказа, че в момента на нахлуването на мъжа е мислила само за това, че трябва да се отбранява и да спаси оборота, а сега осъзнава в каква опасност всъщност е била.

Още по темата

Всичко се случва към 21:45 ч. в неделя вечерта, малко преди магазинът да затвори. Крадецът с маска влиза, насочва пистолет към магазинерката, с другата ръка ѝ подхвърля черна чанта и настоява жената да сложи в нея оборота за деня. Обирджията е стрелял в тавана, но можеше да стреля и в продавачката.

На твърденията в социалните мрежи, че това е нагласена история Силвия отговаря пред bTV: „Не, това е истински случай и не пожелавам на никого да му се случи”.

Чак сега тя осъзнава, че е била в истинска опасност. Силвия е омъжена и има малко дете. Мъжът й се шегува, че след този случай няма да смее да я закача.

Хората от селото помнят Силвия като палаво дете и мъжко момиче.

Тя ще получи награда от собственичката на магазина Галя и от кмета на селото Габриела Раловска. И двете обявиха, че са изключително благодарни на младата жена.


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
за късмет на жената този е някакъв мухъл, ако беше добре обигран или отчаян наркоман, сега щяхме да пишем за оставки на вътрешният министър
8
0
 
8
 
! Отговори
до 10 преди 2 години
Хората които реагират по този начин, се съмнявам да реагират по по различен начин на шефовете си.А и от материала горе разбирам и на съпруга си.
Хората които треперят на шефовете си и в тази ситуация не могат да изберат по различно поведение от това което правят винаги.Ще дадат парите по най бързия начин парите и ще потреперят доста.
Друг е въпроса че магазинерките трябва да имат доста добро обучение как се постъпва в такива ситуации.А такова обучение няма въобще.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази жена определено показва голяма борбственост в живота , и това рефлектира върху поведението и в случая които няма време да мисли а само действа импулсивно(борба или починение). Интересно е обаче общественото мнение е че тя трябва да действа подчинително вероятно не само в случая а въобще в живота . Това е жена която няма обучение за такива ситуация.Полицаите и военните има много различна реакция ,но тях ги обучават година за това.
6
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не бих умрял за чужди пари, още повече този великодушен работодател,който сто на сто ги цака с осигуровки,часове и пр.
5
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болен мозък - страхувала се е, да не я изгонят ако предаде оборота без да се замисли за живота си и за това, че ще остави дете сираче. Това е била първата мисъл, която й е дошла - тоя не си е играл все пак е бил въоръжен. Ако я беше улучил по някакъв начин и беше фатално едва ли щяха да й раздават награди...
4
1
 
17
 
! Отговори
Стефанов преди 2 години
Слава Богу, че крадецът не среля по жената. И, разбира се, голямо БРАВО за смелото поведение на продавачката. И на чувството на хумор на съпруга й.
3
6
 
9
 
! Отговори
Димитър преди 2 години
От статията става ясно, че досега мъжът и я е закачал редовно.
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ауслендър

подкрепям!!!
1
2
 
35
 
! Отговори
Ауслендър преди 2 години
Целият ни народ има спешно нужда от психично лечение.... Ама всички!!!