3 месеца няма вест от Кристияна? Къде е?

Тя е в неизвестност от 27 ноември, отишла на концерт в Холандия
Обновена: 18 фев 2016 18:41 | 18 фев 2016 14:52,
51
3 месеца няма вест от Кристияна? Къде е?
Снимка: Facebook

Три месеца баща няма никаква вест от дъщеря си. Затова близки и приятели започнаха сами да издирват изчезнала млада жена от Панагюрище.

24-годишната Кристиана Муховска е в неизвестност от 27 ноември. Тогава тръгва за концерт към холандския град Айндховен и от този момент никой не успява да се свърже с нея.

Откъслечна информация подават нейни познати от Холандия и САЩ, но в момента никой не знае къде се намира тя. Бащата на момичето Стоян Муховски твърди, че полицията е прекратила издирването с мотива, че Кристияна е пълнолетна и може да се грижи сама за себе си.

Бащата се опасява, че върху момичето вероятно е оказано някакво влияние. Никога досега тя не се е държала със семейството си по такъв начин, нито е изчезвала, без да се обади. Притесненията му се подклаждат от думите на младеж в Холандия, който разказал, че я е виждал на улицата и се държала неадекватно.

Добрата новина е, че е жива. Притеснителното - че това поведение не е характерно за нея, тя няма психически проблеми, не се знае да е прекалявала с алкохол или да е вземала наркотици до изчезването си.

Бащата твърди, че нейни приятели са направили група във Facebook и са публикували снимки на момичето с надеждата да се доберат чрез други потребители по света до повече информация. Засега - по разказите на двама младежи, живеещи в Холандия, се знае, че Кристиана е добре.

Била в два приюта в Айндховен, после за кратко живеела с млад холандец. Опитите да се получат от него подробности засега не дават резултат, тъй като той не знае български. Успява обаче да обясни, че девойката вече не е при него и не знае къде се намира.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Холандия нищо не се губи и така е от векове.Знаете ли от коя Европейска държава нацистите депортират почти 100% от евреите?познахте, това е Холандия, защото там нищо не се губи и надлежно се водят хората в общините
9
2
 
43
 
! Отговори
Свирчо преди 8 години
Опасявам се, че концертът е станал ежедневие ...
8
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Младият холандец е с турско или арабско име.
7
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом се е обадила от приют с млад холандец е ясна работата.Търси си спонсор.Само не се разбра младият холандец от къде е ?Средният изток?
6
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
...даже и безразлично!
5
1
 
72
 
! Отговори
ekkko преди 8 години
"Опитите да се получат от него подробности засега не дават резултат, тъй като той не знае български."Абе вие нормални ли сте?! Искате да кажете че за няколко месеца не сте намерили ЕДИН човек тука дето да говори английски??
4
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълнолетна е, очевидно не иска да се прибира. Живота си е нейн и може да си го о.ира както иска
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Твърде лично"
2
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ох, дано се намери, ама... На какъв концерт е тръгнала, на класическа музика ли? Не ми се вярва.
1
17
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Холандия процъфтява българската простит.ция.