Да подарим по-добър живот на дядо Асен!

Открихме дарителска сметка. Всички заедно можем да помогнем!
Обновена: 19 фев 2016 19:37 | 19 фев 2016 17:30,
55
Да подарим по-добър живот на дядо Асен!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Преди два дни ви разказахме историята за дядо Асен. Сиромахът, който продаде магаренцето си, за да плати нелепа глоба на държавата – за едно отразяно дърво в градинката си.

Дядо Асен живее в село Церово до Благоевград. И след като се раздели с дългоухия си приятел преживява със зеленчуците, които си гледа сам в двора. Има и две козички, от които си дои мляко и няколко кокошчици за яйца.

Още по темата

Асен Канджев е инвалид. Подпирайки се на бастуна си той не спира да се труди, за да има храна на трапезата си. И въпреки че взима само 180 лева инвалидна пенсия, дядо Асен е с борбен дух.

Затова нека му помогнем да си купи ново магаренце и да живее по-добре!

Медийната ни група (Bulgaria ON AIR и Investor.bg) откри дарителска сметка на името на Асен Боянов Канджев, която ще бъде активна един месец.

Надяваме се за това време да успеем да помогнем на един българин да стъпи на краката си и да се пребори за правата си.

Ако желате да помогнете:

Асен Боянов Канджев

ЦКБ Клон Централен,

BIC: CECBBGSF,

IBAN: BG67CECB 9790 20G3 9470 00.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
13
 
! Отговори
Тодор Грибнев преди 8 години
Преведох пари за закупуване на ново магаре и за акта от 100 Лв.,старото, този който го е купил ,не желае да го върне.Другото е ужасяващо,що за *** са тези,които могат да направят акт на човек в тази достолепна възраст?Докато България е хАмериканска колония ,така ще е!Тодор Грибнев. привет от Германия.
35
0
 
11
 
! Отговори
иванка петкова преди 8 години
Как не се срамуват от мръсните си дела някой чиновници? За едно отсечено дърво и то в градината му... А тези дето унищожиха горския фонд на България да сте чули някой осъден и влязъл в затвора ,или поне глобен със солидна глоба ?? Няма такава държава , която да унищожава най-бедните си граждани по престъпен начин! Съжелявам ,че нямам пари да помогна , защото водя дело за извършено престъпление срещу мен и съм сигурна ,че съдебната система няма да накаже престъпника с цялата строгост на закона!
34
0
 
25
 
! Отговори
Питам преди 8 години
А с *** инспектор дето му написа акта какво правим?
33
0
 
26
 
! Отговори
От Австралия преди 8 години
Някой от форума даде идея да се откупи магаренцето, което ще зарадва най много човека. Опитахме българи от чужбина да преведем но няма международни банкови кодове сметката и не успяхме. Колко мъка и мизерия в тази наша страна. Обичам Родината, но мразя държавата.
32
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Върнете му магаренцето бе!!!!!!!!
31
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добра идея, но по възможност откупете неговото магаре, ако не е заколено вече. Той знае на кой го е продал. Магаретата живеят до 50 години, не са вещ, живи същества са и се привързват, както кучетата. По-добре е да му върнете неговото магаренце!
30
0
 
11
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Добре де, на човека му трябват 100лв, за магаре и още горе долу толкова за новата глоба, и за това трябва да се теглет нови 2.милярда лева ли? Ай стегнете се малко там у парламента и му опростете глобите на дядото.
29
27
 
2
 
! Отговори
Cleo преди 8 години
Точно така, стимулирайте хората които нарушават законите! После 'що сте на това дередже...
28
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Aа,чакайте,сега!Правителството е заето с толкова важния въпрос да тегли нов 4,5 милиарда лева заем,мисли се усилено,как да се "разпределя" и особено важното,как да се "усвоява",а вие сте тръгнали да го занимавате с магаренцето на дядо Асен,пък и с някакви си мижави пенсии на старчоците по селата.Каква е тази деструктивност,с която искате да дестабилизирате най-стабилното правителство!Знаете ли,какво ще се получи,каква анархия ще настъпи ако бъде дестабилизирано това правителство?!
27
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде и управляващите да се бръкнат, не само да взимат.
26
0
 
37
 
! Отговори
вал преди 8 години
Днес.бг, не е само този дядо. Стотици хиляди стари добри хорица мизерстват по селата, забравени от деца, внуци, държава и общество. Гадна държава да му .....Прекрасна родина и отвратителна държава
25
0
 
27
 
! Отговори
Добри преди 8 години
Добра кауза, нека който е в състояние и му е на сърце да отдели да отдели за дядо Асен.
24
0
 
42
 
! Отговори
tr преди 8 години
имаме в голямата кошара 240 магарета и магарици, да влезе дядото и да си избере имат обаче общ кусур крадливи са ,да се чуди човек хем магарета а хем крадливи , но той да не се притеснява а да бие с пръчката яко
23
0
 
31
 
! Отговори
An преди 8 години
Браво! Чудесна кауза!
22
1
 
18
 
! Отговори
аз преди 8 години
нека които иска да помогне да го направи .без да обиждам коментиращите да си коментират на воля защото малко останахме ХОРАТА
21
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не може само читателите да дават! Дайте и вие ДНЕС БГ!!!
20
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
няма държава добре че още има хора
19
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Работи си сметката, тъкмо преведох.Освен да се надяваме, че парите ще му свършат някаква работа, кой ще се хване с издалите глобата?
18
0
 
25
 
! Отговори
иво папазов преди 8 години
аз имам една идея, така и така тея патаци в правителството нищо хубаво не правят,защо поне всеки месец от всяка партия да събират по някопй лев и да даряват на различни организации .или старчески домове,сираци, като този дядо и т.н....някой ще кажат,че ще си правят реклама ,ама барем нещо добро да направят ,да не казват колко са дарили,ей така да ни хвърлят малко прах в очите
17
6
 
4
 
! Отговори
Байко СтойнЕ преди 8 години
Пасушка магарушка :))