Ванга агент на ДС!? Шофьорът й: Няма такова нещо

Интересът към личността и предсказанията й не секват
Обновена: 20 фев 2016 11:02 | 20 фев 2016 11:00,
130
Ванга агент на ДС!? Шофьорът й: Няма такова нещо
Снимка: архив, Reuters

Вестници в Русия лансираха версията, че Ванга е била вербувана от Държавна сигурност, а смъртта й не била естествена.

Опровержение на скандалните твърдения за Ванга направи неин приближен пред Нова тв.

Още по темата

Слуховете категорично отрича мъжът, който 17 години е бил шофьор на Ванга - Жоро Търнаджиев.

"Ако беше агент, все нещо щях да чуя, да разбера. Все пак всяка сутрин и всяка вечер съм бил с нея", сподели той.

За твърденията за смъртта й, че е предизвикана, той коментира: "Все измислици. Защо не са отишли да вземат експертизата. Обвиняват докторите или друг някой, който е влизал при нея".

В България интересът към личността и предсказанията на Ванга никога не е секвал. Тя е много популярна в Сърбия и Македония, а в Русия преди две години дори направиха филм за нея. Но изведнъж в началото на декември м.г. мъртвата пророчица стана световна новина, след като един от най-големите таблоиди - "Ню Йорк пост", й посвети материал, озаглавен: "Трябваше да слушаме тази сляпа българска старица за ИДИЛ".

"Сляп мистик, за когото се твърди, че е предвидила 11 септември, цунамито от 26 декември 2004 г., разлива в атомната централа във Фукушима и раждането на ИДИЛ, също така е направила злокобни предсказания за 2016 г. и занапред", пише в статията, в която Ванга е наречена "Нострадамус на Балканите".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
11
 
14
 
! Отговори
Илмейн преди 8 години
Какво ми цъкате минусчета, казвам ви истината за ванга - тя е била проводник за злите сили. Някой правил ли си е труда да проучи въпроса и да прочете литература която е свързана с нея включително християнска такава която детайлно я разобличава? Или карате по усет? Щом е известна врачка, значи трябва да е национална гордост? Това ли ви е мисленето? Ванга и Дънов не са за хвалба пак ви казвам те са били марионетки на злите духове.
44
0
 
2
 
! Отговори
Илмейн преди 8 години
До 84Какво твърдиш ти?
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
SHTOM SVETIAT SINOD NE YA PRIZNAVA ZNACI E AGENT NA DARGAVNA SIGURNOST.
42
7
 
7
 
! Отговори
Илмейн преди 8 години
Вижте хора, въпроса не е дали Ванга е имала някакви медиумистични способности, очевидно като оръдие на злите духове е имала, подобно на античните оракули като този в Делфи. Въпроса е какъв е произхода на медиумистични способности, аз съм проучил въпроса и ви казвам че източника са зли духове от царството на мрака и нощта на сатаната. Ванга също така е учила на доктрината на преражданията което е сигурен белег че става въпрос за паднали духове, защото това е една от основните им лъжи.
41
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на кофражистите и мозакът им е бетон.
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на кофражистите и мозакът им е бетон.
39
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като Людмила ходеше при нея защо не и предсказа нещо за Тошо , а леваците и вярват .
38
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
I AZ SAM BIVSH AGENT I SHOFIORA I E BIL.IDVAT,ZAPOVIADAT TI DA DONASIASH TOCNO KAKVOTO TRIABVA I NAKRAIA NA MESEZA SI VZEMASH ZAPLATATA,A I OSHTE MNOGO DRUGI PRIVILEGII.
37
9
 
14
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 8 години
народният артист на СССР Вячеслав Тихонов, който бил пръв приятел на Юрий Гагарин, имал странно преживяване свързно с Ванга. Дни преди Гагарин да умре, те били заедно и Гагарин му дал пари да си купи часовник за рождения ден. След 2 дни Гагарин умира и Тихонов съкрушен забравя за часовника. Година по-късно отива при Ванга по личен проблем, говорили дълго и изведнъж Ванга ни в клин ни в ръкав изтърсила "Гагарин пита защо не си купи часовник"Тихонов се втрещил, защото никой друг не знаел за това
36
1
 
4
 
! Отговори
Илмейн преди 8 години
До 73Това не са литературни герои, съвсем реални са.
35
4
 
7
 
! Отговори
Илмейн преди 8 години
Същата демонична йерархия от паднали сатанински духове представящи се за благодетели на човечеството се представя чрез други заблудени хорица-медиуми като "галактическа федерация на светлината" и "команда ащар", команда ащар идва от култа към стария езически култ към "богинята майка" или "кралицата на небето" на която падналите в езичество израилтяни правели питки и с това дразнели Всевишния. Ако човек не пребъдва Словото Божие може много лесно да бъде подлъган от лукавите духове и доктрините им
34
4
 
11
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 8 години
Не виждам особена разлика, между това, да вярваш в Бога и да вярваш във ВангаСамо дето Бога никой не го е виждал, а Ванга са я виждали милиони
33
1
 
4
 
! Отговори
до 61 преди 8 години
"Да бе, шарлатанка е, и за Курск не е казвала, нали! Не ви е срам да и ровите костите"Вече писах, че дори това, че е смятала Християнството за истина я поставя под съмнение. Така че не ни говори, че и ровим костите КАТО ТОЧНО ВАШАТА РЕЛИГИЯ Е ТАЗИ ДЕТО РОВИ КОСТИ ОБЯВАВА ГИ ЗА "МОЩИ" (А НЕ ЗА ИСТИНСКОТО ИМ ИМЕ "КОСТИ") НА СВЕТЕЦ и обявява човека за светец. Я ПОГЛЕДНИ КОЛКО КОСТИ СА ИЗРОВИЛИ ХРИСТИЯНИТЕ, ЗА ДА ОБЯВЯВАТ СВЕТЦИ И ГЛУПАЦИТЕ ДА СЕ МОЛЯТ НА КОСТИТЕ.
32
3
 
4
 
! Отговори
Илмейн преди 8 години
Тези заблудени от злите духове хорица играят ролята на проводник между тях и човечеството и инфилтрират ученията и доктрините които злите духове им предават. Например "теософската доктрина на блаватска" съдържа масонското учение за толерантността към различния и мултикултурализма които са и предадени от "махатмите" и по натам това влиза в политиката и започва да се внедрява в човешките общества. Тези "махатми" всъщност са стария езически пантеон от паднали духове начело с дявола.
31
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
tazi sharlatanka ne e bila agent a donosnica koi za kakvo e pital i tnn.
30
8
 
3
 
! Отговори
Илмейн преди 8 години
Ванга както и Петър Дънов, Рьорих, Блаватска и много други са били в окултна връзка и под контрола на така наречените "махатми" в които и лидерите на масонството и другите сатанински тайни общества са във връзка и под техен контрол и които наричат "духове-водачи". Тези духове се представят на заблудените хорица като "възвишени учители" и "протектори" на човечеството, но това разбира се е лъжа. Истината е, че те са йерархия от паднали, суетни изли духове начело на които е сатаната.
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пълно с неверници , за това сме на този хал , баба ванга била такава онакава , а вие където устата ви ,мирише на мляко още сте много умни , аман от разбирачи демократи
28
4
 
12
 
! Отговори
Трактор преди 8 години
Ванга предричаше основно съдбите на отделните хора, които ходеха при нея за съвет. Питаха я различни неща, за изчезнали роднини, за болести, за операции, за предстоящ брак, за мъртви близки. Тя не беше политически коментатор и рядко говореше за световното положение, само понякога изпускаше нещо, като за Сирия че щяла да падне и за черния президент на САЩ.Имаше и забранени теми - никога не казваше кога ще умреш. Ако види че ще умреш, просто казваше "*** си, няма да ти гледам"
27
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да бе, шарлатанка е, и за Курск не е казвала, нали! Не ви е срам да и ровите костите.
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ludmila Jivkova robeva svetlin rusev i dr ot bkp hodiha pri Vanga bog da ja prosti no te sa Sega v gerb i hodat pri boiko vojda kak 4 prisadi 6 imota mnogo pari sa 3 g Mandat na zz i nevinen ba4varova ne moje da se spravi i sa Tova boiko praschta zz da i pomaga i da donasa na bB kakvo stava kak moje Jane da e savetnik na bB Kakav resila plevneliev pred Pam. Levsli da govori sa *** a i 4ete resilite sa gerb i presidenta darjavi naroda daleko a te na parva linija s ohraniteli mnogo smeschno