Чака ни слънчев и пролетен вторник

На места градусите в страната ще скочат до 24
22 фев 2016 20:02, Красимир Ангелов
2
Чака ни слънчев и пролетен вторник
Снимка: Reuters

Топъл и слънчев вторник ни очаква утре, сочи прогнозата за времето на НИМХ-БАН.

През следващото денонощие облачността над страната ще бъде разкъсана - предимно средна и висока, като през деня на много места намаляваща до предимно слънчево. Привечер от запад обаче облачността ще се увеличава. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад.

Ще бъде топло за сезона, с минимални температури между 4 и 9°C а максималните ще бъдат между 19 и 24°C, за София – 21°C.

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще се понижава.

Над Черноморието ще има разкъсана средна и висока облачност, по-значителна в сутрешните часове, през останалата част от деня намаляваща до предимно слънчево. Ще духа до умерен югозападен вятър.

Максималните температури ще са между 17 и 20 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще има разкъсана средна и висока облачност, като през деня на много места ще намалява до предимно слънчево. Ще духа умерен до силен, по билата временно и бурен западен вятър. Ще бъде сравнително топло, с максимална температура на височина 1200 метра около 14 градуса, на 2000 метра - около 8 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Коки преди 8 години
Супер, по-малко пари за отопление.