Агресия на пътя - шофьори се биха с дървени пръти

Причината - засичане на варненски булевард
Обновена: 27 фев 2016 20:13 | 27 фев 2016 19:53, Анисия Иванова
84
Агресия на пътя - шофьори се биха с дървени пръти
Снимка: Булфото

Бой между четирима души от два автомобила във Варна завърши с двама пострадали и двама в ареста. Конфликтът възникна на фона на започналите снощи масирани проверки в цялата страна след бруталния побой на столичното Околовръстно шосе.

Инцидентът стана днес по обяд на булевард „Република" в града, съобщава bTV. След екстремна ситуация на пътя двете коли спират на платното и от всяка една от тях излизат по двама мъже. Последва конфликт, който прераства в бой. В употреба влизат и дървени прътове.

Още по темата
Как точно се е стигнало до конфликтната ситуация, засега е неясно. Това, което се знае, е, че катастрофа не е имало, а само екстремна ситуация на пътя, която е предизвикала впоследствие агресията.

В едната кола пътували момчета на 19 и на 21 години, а в другата - мъже на 44 и на 50 години. Според един от пострадалите агресивната страна били младежите. Следва бой, в който момчетата използват дървени прътове.

„Слязохме, искахме да им кажем просто да не се занимават с нас, защо ни засичат, попитахме ги само. Те обаче излязоха и едното, изглежда в якето си имаше дървен сап, нещо го удари. Първо шурея, после мен ме удариха в гръб. Аз отидох да бутам момченцето, да не се караме, викам на шурея да се прибираме и изведнъж получих удар в гърба", разказа единият от участниците в боя.

Двамата младежи са задържани. А пострадалите нямат обяснение на случилото се. Единият от ранените е със счупен нос, а другият - с разкъсан клепач.

Двамата младежи са задържани за срок от 24 часа. На този етап не е ясно дали ще им бъдат повдигнати обвинения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: бойшофьориВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
ван преди 8 години
До Анонименселяни, столичани всички се ненавиждаме един другмлади и стари, зелени и жълти мразим се!
54
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стриляйти са бе "вашта мама" селяни откачени.Стриляйте....
53
1
 
2
 
! Отговори
Киро преди 8 години
Като не искаш да те бият, не излизаш от колата... Излезнали ей така, на разходка, да ги питат момчетата "Защо така?". Стоиш си в колата и викаш Полиция. Това е правилното решение.
52
3
 
7
 
! Отговори
Нед преди 8 години
Абе шошляк в САЩ било много строги , що се излагаш бре , държавата с най висока престъпност даваш за пример . *** в Китай дето държи външния дълг на любимия ти САЩ да видиш как се радват там на престъпниците!!!!
51
0
 
17
 
! Отговори
emigrant преди 8 години
тъпанарска държава! не може поне спокойствие да осигури на гражданите си!като няма тежки наказания така ще е!
50
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е от влиянието на русский мир.
49
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе май народа/матрияла все повече измутрясва от ден на ден - масово явление, така че в тази насока бележим значителен "прогрес" в сравнение с 90-те.
48
0
 
16
 
! Отговори
Aleko преди 8 години
"На този етап не е ясно дали ще им бъдат повдигнати обвинения." - нека първо проверим колко пари могат да платят задържаните и после ще се реши
47
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1 - Няма държава; 2 - Има оправия, няколко месеца да чукат камъни както преди и ще си помислят дали втори път да се правят на мъже.
46
0
 
11
 
! Отговори
edin преди 8 години
А още не е напекло!!!Като стане 40гр ,в 20годишното мпс хептен ще перколясаме!
45
10
 
2
 
! Отговори
Един българин преди 8 години
До: номер 61 (честит)P.S.: Имай предвид, че Русия е в криза, ембаргото скоро няма да падне, рублите от руското посолство са на свършване, така че може да се наложи да работиш безплатно по тия форуми, които по принцип са предназначени за свободно изразяване на мнения, каквото изразявам аз, а не за поръчкови коментари.
44
1
 
3
 
! Отговори
Един българин преди 8 години
До: номер 61 (честит)У лево ще ходиш ти! Аз ходя само у десно!По време на комунизма аз редовно пътувах до село с влака от София до: Бойчиновци, Брусарци, Лом и Видин. Колко пъти минах през Бойчиновци ни един път не слязох от влака.Никой не ми е взимал апартамента щото нямах такъв. Живеехме на свободен наем на квартира. А когато на нашата улица стана убийство, милиционерите дойдоха, но искаха от баща ми фенерче да си светят в тъмното (щото беше тъмно, вечер) че нямаха с какво. Милиционери!
43
4
 
8
 
! Отговори
честит преди 8 години
До Един българинайде още една либералка на хоризонта...---По време на "любимия ни Тодор живков" такива ги вземаха от вкъщи ги водеха на места (Бойчиновци и прочие) къдеето след 3 месеца ги връщаха като писета. Тогава хората ЗВЪНЯХА в милициятам, защото знаеха че ще има ответна реакция. Сега по официални данни окло 30% отн претъпленията не се докладват дори. Това че, навремето са ти взели апартаментчето либералки и мразиш соца, не ти дава право да се изказваш неподготвен. Аре у лево.
42
1
 
9
 
! Отговори
Един българин преди 8 години
До: номер 58Напротив, напротив, законите са ни архаични, тежко наследство от комунизма!Я си ги представи тия случки в "милозливите" и "либерални" САЩ ако се бяха случили какво щеше да последва! И в САЩ пращат хулиганите в тухларни, не само при любимия ви диктатор Тодор Живков!!!
41
7
 
3
 
! Отговори
Един българин преди 8 години
До: номер 55 (Цецо)Хайде стига с тези хуморески колко било хубаво при комунизма, изтъркаха се вече и не вярвам някой да се хваща, ама знае ли човек - както бабите с ало измамниците дето уж знаят че ги мамят и пак дават пари, така сега и подрастващите тийнейджъри като чуят колко било "хубаво" при комунизма и се подмокрят от кеф.В новината пише, че биячите хулигани са задържани от полицията. И ако нямат връзки както в някои случаи, сигурно ще има наказание.
40
1
 
12
 
! Отговори
честит преди 8 години
Дори и отявлен като адвокат Марин Марковски, онзи ден, явно в момент на искрено умопомрачение призна , че БГ съдиите са "твърде милозливи". Има мантра, че законите ни били хубави, ама не се прилагили-няма такова нещо. Законите са ни продукт на всички сорус-либералки, които вярват в "доброто у всеки" и в резулат напълниха членовете през годините с твърде много условни присъди. Чуството за безнаказаност(наред със селянията) доведе до това. И не само в БГ между другото, в цяла Европа,
39
1
 
3
 
! Отговори
Един българин преди 8 години
Първо таекуондо, после ММА, а сега какво, кемпо?Дано поне този път да са били равностойни противниците и в една категория.И с равностойно въоръжение.
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Правилно - в тухларната за тези младежи. Или глоба по 10 бона, да вземат от лихвар и приключват с живота. Споко, като спрат поточетата от ЕС ще се трапат и за един хляб. И ще трепат депутати, които единствено ще имат парички някакви.
37
1
 
19
 
! Отговори
Шаран БГ преди 8 години
Четете внимателно горе-написаното и си правете изводи! Отначало биячите са"момчета",после са "младежи"! И до края на написаното не възмъжават!Ако те не знаят, пишещият не знае ли , от колко годишна възраст човек носи наказателна отговорност, т.е. е вече МЪЖ. Според някой хора, казармата е била" отвратителна и пълна загуба на време"! Може би. Но при всички случаи излизащите от там са напълно наясно, че за най-малкото провинение в живота /противоморално или противозаконно/ подлежат на наказание !
36
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Саморазправата не води до нещо добро, най-много да си го отнесеш. Затова в нормалните държави се подават сигнали. Ако 10 граждани подадат днес сигнал срещу агресивен шофьор би трябвало полицията да се задейства. И хората трябва да бъдат по активни, а не само да се възмущават.