Почина шефът на Агенция "Митници" Ваньо Танов

Той се почувствал зле тази сутрин, издъхнал е на път към болницата
Обновена: 29 фев 2016 09:26 | 29 фев 2016 09:05, Елка Василева
224
Почина шефът на Агенция "Митници" Ваньо Танов
Ваньо Танов. Снимка: архив, Булфото

Шефът на Агенция "Митници" Ваньо Танов е починал внезапно тази сутрин, съобщиха от Министерството на финансите.

По първоначална информация 57-годишният началник на митниците се е почувствал зле рано тази сутрин. Извикана била линейка. Танов починал в нея на път за болницата.

Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната престъпност" в МВР. Роден е на 22 септември 1958 година в гр. Монтана.

От 2002 г. Ваньо Танов оглавява РДВР-Русе. С указ на президента през 2004 година е удостоен със звание "генерал-майор" от МВР.

През 2005 г. е назначен за директор на Националната служба "Борба с организираната престъпност" в МВР. През юли 2007 г. Ваньо Танов подаде оставка.

На местните избори през есента на 2007 година бе издигнат за кандидат-кмет на Русе от ГЕРБ, но загуби.

Специализирал е в Сикрет сървиз (Вашингтон) и Холандия, участва в международни експертни групи в страните от ЕС и Русия по проблемите на тероризма и корупцията.

Женен, с двама сина.

Поклон пред паметта му!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още по темата: Ваньо Танов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
27
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тука разни АТАКАИСТИ всеки дена и по цялден плюят по българия.Ежеминутно,ежесекундно плюене по българското и по България,а повечето от тях никога не са напускали пределите на страната и не знаят как е на запад.Пишат се русофили ама и руски не знаят,даже с рускини не са спали.Волене озъпти си чобаните.Докторите ни са от голяма класа ,ГОЛЯМА КЛАСА
85
7
 
30
 
! Отговори
pulsator преди 8 години
Пак има схеми за укриване и той е бил бушона.....
84
6
 
44
 
! Отговори
любопитен преди 8 години
Москов бил ли е в линейката ?
83
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да го прости.Дали не го споходи съдбата на Мишо Бирата?При този министър председател ..........А като беше главен секретар що народ се помина с негова помощ.
82
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мишо Бирата в хотелската стая, Танов в линейката ... така стават тия работи в Боколандия.
81
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно сме обречени да живеем зле с такива от.репки като червения *** . Как може да желаеш смърта на хора , които нито познаваш нито си виждал . Единственото е това , че не са от твоята партия БКП-БСП , която обаче е виновна за смъртта на над 200 000 души , избити без съд и присъда . С такива хора и това ни е много .
80
4
 
43
 
! Отговори
До анонимен 81 преди 8 години
Колко хубаво сте го казали! Подписвам се под под Вашите думи! Когато липсва житейската справедливост се намесва божията.
79
23
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АЮко някой си мисли ,че зравеопазването на запад е по добро от българското е във УЖАСНА ГРЕШКА.Само плюете без да сте си показвали носа зад граница.Знаете ли как е на запад бе играчи,да не мислите ,че там не измират по линейките,знаете ли ,че за преглед при специалист се чака по ТРИ МЕСЕЦА ????Докат ти дойде реда и може да си починал.За спешните отделения да пиша ли ,че там е пълно с талибани и африканци завършили в Румъния ? Ценете българското защото докторите ни са КЛАСА и то висока
78
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господ на някои праща само куршуми в плик, а други направо си ги прибира.
77
8
 
39
 
! Отговори
Осман преди 8 години
Нито го познавам нито имам отношение но само като му гледам снимката предполагам, че е ползвал често алкохол. Концентрат. По скоро водка или джин.
76
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Странно... Всички покрай Мишо Бирата си заминават...
75
2
 
16
 
! Отговори
Драган преди 8 години
И какво от това... ?
74
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До пенсионер:Запомни, Путин не плаща!И куршуми не праща в плик!
73
11
 
49
 
! Отговори
Иво преди 8 години
Митниците отчетоха 2 млрд повече приходи за миналата година. Това са пари които мафията е загубила, та мен лично ме съмнява това да е естествена смърт.
72
49
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В този сайт може да разберете , защо в България нищо не става . Ами вижте как се гаврят с паметта на един достоен човек , който е работил и в МВР и в митниците с желание и резултати в борбата с контрабандата . Това е похвата и манталитета на наследниците на мандраджиите . За тях единственото нещо е да могат да крадат .
71
4
 
46
 
! Отговори
Междузв.Войни 2 преди 8 години
Започна серията Империята отвръща на удараТъмната сила отне живота на един от борците с/у империята.
70
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съвестта го е убила. И алкохолът, в който се е опитвал да я удави, разбира се.
69
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повече прилича на замълчаване на знаещите отколкото на инцидент.Явно нещо сериозно се готви да стане...ЩЕ продължим да гледаме и участваме в сериала наречен "България" с почетно участие на великите сили и тъмната власт.
68
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НИКОЙ НЯМА ДА ГО ПОДМИНЕ ОНАЯ С КОСАТА. БЕЗСМЪРТНИ НЯМА! ВАЖНОТО Е ДА ЖИВЕЕШ ТАКА ЧЕ И ГРОБАРИТЕ ДА ПЛАЧАТ ЗА ВАС! НО ЕДВАЛИ ИМА ТАКИВА МНОГО! ЗА МЪРТВИТЕ ИЛИ ДОБРО ИЛИ ПО ДОБРЕ НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ! БОГ НЕ ОБИЧА ТЕЗИ КОИТО ПЛЮЯТ! БОГ ДО ГО ПРОСТИ И ЛЕКА МУ ПРЪСТ.
67
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оставка на главния архитект на София,оставка на Георги Лозанов,умря Йордан Соколов,умря Вальо Танев-става интересно по високите етажи.Господ взе нещата в ръцете си.