До Донецк и назад: Бунтовникът- бияч

Георги Близнаков винаги е бил русофил
Обновена: 1 мар 2016 12:53 | 1 мар 2016 10:37,
445

 Снимка: Миротворец

Георги Близнаков, един от биячите на Околовръстното, се оказа част от спецотряда "Тайфун" на сепаратистката Донецка народна република.

Според първоначалната информация Близнаков е бил там само за седмица, за да си направи десетина снимки за реклама и никога не е участвал в бойни действия.

Още по темата

Въпреки това украинският портал "Миротворец" е включил Близнаков в базата си данни с проруски екстремисти. На някои от снимките се вижда и медал, за който не е ясно за какви услуги е.

По-късно вчера стана ясно, че Украйна е изпратила искане Близнаков да бъде екстрадиран. Информацията бе потвърдена от съветника на министъра на вътрешните работи Антон Герашенко пред БНР.

Герашченко обясни, че Близнаков се издирва за участие в проруски батальон и мъчения на украински граждани  - "като лице, което незаконно е преминавало границата на Украйна, участвало е в незаконни въоръжени формирования и е воювало срещу Украйна".

"Ако се докаже, че непосредствено е участвал в убийства и мъчения на наши граждани, то той може да бъде осъден на лишаване от свобода", добави Герашченко.

Припомняме, Георги Близнаков, Христо Христов, Александър Гечев и Мартин Марков бяха арестувани за побоя над Васко Наумов в ролята им на охранители на Ивайло Борисов – Ториното, сочен за дясна ръка на Златко Баретата.  Той заяви, че биячите са били в изпитателен срок, като ги защити, че са били предизвикани.

У нас Георги Близнаков не крие русофилските си убеждения, той активно участва в проруски шествия и анти НАТО протести, облечен във военна униформа и развяващ знамето на Въздушно-десантните войски на СССР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


445
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
руФосил? Кой туй? Мария Нестерова спи!
19
4
 
19
 
! Отговори
:):):) преди 8 години
Момчето винаги е било грозен *** с нисък интелектуален потенциал. Това е довело до психични отклонения и единственото правилно развитие на случая е мършата да бъде терминирана и изгорена.
18
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя на всичките снимки гледа с един и същи *** и празен поглед, липса на интелект, на чувства, на каквото и да било. Това и при животните го няма.
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оп-ърбзо то всетлината е смао жруналистическата порпаганда. "РУФОСИЛ"Мамкма ив жруналистическа!
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази торба със сланина за нищо не става, само замърсява природата
15
4
 
20
 
! Отговори
Да преди 8 години
Този не е русофил, а 0лигофрен-к0мплексар!
14
10
 
26
 
! Отговори
мххх преди 8 години
Всички русофили малко си мязат не мислите ли :)
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво е бил винаги Георги Близнаков!? :)))))))
12
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя *** сега няма да може да си намери място, барнат ли го украинците...Ххахахаха, както казва поговорката - каквото надробиш, това ще сърбаш!
11
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нема нищо в кратуната -развитието е спряло в първи клас
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много дебилен, ей
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво е цивилизация поробването на коя да е разумна форма на живот, се нарича цивилизация. Най-странното е, че това поробване не просто се приема доброволно, а че се създава от самия разумен живот. Основната идея е, че разума трябва да бъде управляван и неговият капацитет да бъде използван за създаването на по-добри и по-добри условия за живот, чрез измислянето и налагането като необходими на нови услуги и нови материални придобивки. Развитието на цивилизацията върху тази основа се нарича прогрес.
8
6
 
20
 
! Отговори
Досвидания преди 8 години
В Украйна ще го оправят момчето. Да го пращат по-бръже, че от снимките заключавам, дека сиромаха нема тръпение да отиде.
7
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Покрай този празноглавец да наритат и пуделите на подмаса лидеров.
6
8
 
18
 
! Отговори
Божо преди 8 години
ФОСИЛ, означава вкаменено животно !!!!! Руфосил, означава руско вкаменено животно :))) Страхотно попадение със заглавието !!!!!
5
16
 
19
 
! Отговори
К преди 8 години
Тея комплексар бабаити наистина трябва да си понесат наказанието, но да бъдат съдени от бъгарски съд, а не от недържавата Украйна. Там просто ще го обменят като пленник за някой от техните убийци на невинни хора, на всички е известно че украинската армия уби над 10000 свои граждани, бомбардира училища, болници и жилищни райони. Има ли здравомислещи хора, които симпатизират на тая хунта киевска?
4
5
 
24
 
! Отговори
usa преди 8 години
много патриотично и русофилско да развееш руското знаме докато се перчиш с хамериканска кола
3
3
 
9
 
! Отговори
Ех колко преди 8 години
съм щастлифт, че има руфосили! ... Начрочно ли пишете неправилно, за да дразните ли!!!
2
12
 
20
 
! Отговори
dp преди 8 години
Като че е тайна, че цялата мутренска армия в БГ е под руско командване, откак излязоха в "нелегалност" 1989-а съветската агентура поддържа властта си с армия от ей такива.
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"...медал, за който не е ясно за какви услуги е."===Може би авторът има предвид "заслуги", а не услуги.