Честит празник, бъдете силни, смели и горди българи!

Премиерът Борисов отправи поздрав по случай националния празник
Обновена: 3 мар 2016 10:08 | 3 мар 2016 10:06, Елка Василева
252
Честит празник, бъдете силни, смели и горди българи!
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави българите по случай 3 март - Националния празник на България.

"Честит 3-ти март, българи! Нека на този ден да си спомним отново, че свободата се постига с много труд, усилия и битки", се казва в поздравлението на премиера.

Още по темата

"Да не забравяме дедите ни, които са се борили за свободата на нашата родина. Да преклоним глави пред тях и да следваме техния пример - трябват дела, а не просто думи", посочва Борисов.

Той призовава, че "ние и в трудните моменти трябва да сме обединени като народ, да сме упорити и толерантни. Да помним, че свободата и демокрацията са право на всеки човек, но като гражданско общество – част от европейското семейство, да не забравяме, че имаме и задължения".

"Във времето, в което живеем и с поредното предизвикателство, пред което е  изправена Европа, ние трябва да продължим, без да губим болезненото си чувство за справедливост, с човечността си, но и да пазим силно и безпрекословно българския дух и патриотизъм", посочва Борисов.

"На днешния ден желая на всички ни да не спираме да градим страната си, да пазим българското, да защитаваме европейските си ценности и да се стремим и работим заедно за едно по-добро бъдеще. Честит празник, бъдете силни, смели и горди българи!", пожелава на българите Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Навремето др. Георги Димитров е предложил България да стане част от Югославия . След много години др. Тодор Живков е предложил България да стане 16 република на СССР . Това е достатъчно да смятаме , че БКП-БСП не е Българска партия . Иначе всички действия на продажната партия е доказателство , че мразят България .
87
7
 
7
 
! Отговори
въпрос преди 8 години
Вярно ли Българската държава е поканила Реджеп Ердоган(наследник на поробителите) но е забравила да покани представител на държавата-освободителка Русия за честванията на Шипка,това го пише в световните медии!?
86
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тотален и сбъркан лицемер !! " ... желая на всички ни да не спираме да градим страната си, да пазим българското " - като подарим земите и златото си на чужденци за дребни монети , като дадем небето си на чужди държави, като дадем земя и бази безплатно, като закрием болници и наложим хората да ***, като каним поробителите, а не освободителите на празника си, като вземаме златни заеми при пре-изпълнение на хазната, като застроим природата си, като прогоним бъдещето си в чужбина ... ***!
85
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що се отнася до Русия, благодарност дължим най-вече на руския народ , изключвайки всякаква политика, комунизъм социализъм и подобни глупости.
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОТ 126 ДО 119 - НО 119 Е ИЗТРИТ
83
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честит празник и на Вас г-н Борисов . Оставете червените каскети да ви псуват , това е на добро за Родината . Техния идол др. Сталин е казал , когато врагът те хвали не се радвай . Мачкайте комунистите-социалисти - терористи , те от добро не разбират .
82
1
 
10
 
! Отговори
До. Съвм.съжит. преди 8 години
"Честито освобождение от съвместното съжителство", нещо като развод, а?
81
6
 
14
 
! Отговори
se преди 8 години
Благодарение на Русия и по късно СССР сега ни управляват такива предатели.Изучени в редиците на комсомола и партията сега забравили историята и заслепени от европейските ,,ценности" тези хора предадоха България.Срам е ,че България е завладяна от една хайка политици които със говоренето си за ЕС и НАТО си пълнят джобовете а в същото време народа страда и мизерства.Какъв празник да честваме като върховните главнокомандащи плюят по историческите истини за ролята на Царска Русия за свободата ни.
80
3
 
30
 
! Отговори
Хъм преди 8 години
Защо в поздрава си няма и дума за руските войници загинали за нашата и негова свобода.
79
3
 
16
 
! Отговори
гледайте преди 8 години
Алфа и канал 3
78
2
 
27
 
! Отговори
кан ал 3 преди 8 години
Зaщо не пишете за шествието на Атака..
77
2
 
9
 
! Отговори
До 113 преди 8 години
Явно че е вярно.Четох го в един руски сайт(взгляд.ру).Там пише, че Путин няма покана, а Ердоган е получил,защото имало повече паднали турски войници отколкото руски.
76
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до ИГОРНИКОЙ НЕ Е КАНИЛ ТУРЦИТЕ НА ШИПКА. ТИ КАК СИ ГО ПРЕДСТАВЯШ ТОВА???? НАПРАВЕНО ОПРОВЕРЖЕНИЕ ОТ ВЪНШНОТО И ЧЕ САЙТ БУЛГЕРИАН ТАЙМС Е ПАРТЕНКА КОЯТО ПУСКА ОТ СВОЕ ИМЕ ПОДОБНИ ПАРТЕНКИ.... ТАКА ЧЕ БЛАГОДАРИМ И НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ НИ Е СТРАХ ДА СИ ПОМНИМ МИНАЛОТО СИ И ДА НЯМАМЕ СМЕЛОСТ И КУЛТУРА ЗА ДА КАЖЕМ "НИЕ ПОМНИМ И ЗНАЕМ НА КОГО ДЪЛЖИМ ТОВА". А ШЕПА ЗАПАДНИ КЛА.КЬОРИ ГИ ЗАРЕЖИ- ТОВА ИМ Е ЦЕЛТА -ДА СЕ СЪРДИМ ЕДИН НА ДРУГ КАТО СЪЗДАВАТ ЗАДКУЛИСНИ ИНТРИГИ
75
0
 
22
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Честито чужденци завладели и изкупили България .Честито бивши кумуняги и техните наследници с тлъсти банкови сметки и собственици на успешни фирми . Ние истински коренни Българи сме на изчезване .
74
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Это в вашем стиле! стиль Проституток
73
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Власти Болгарии пригласили на торжества в честь освобождения страны от османского ига президента Турции Тайипа Эрдогана, при этом не выслав приглашения президенту России Владимиру Путину.В сообщении говорится, что причиной такого решения властей стало политическое сближение с Турцией, один из главных аргументов в Болгарии погибли больше турецких солдат, чем русских. Молодцы что тут сказать.
72
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да каже верно ли е поканил Ердоган за празнуване на 3 март.
71
13
 
7
 
! Отговори
Мюмюн от Атака преди 8 години
да благодарим на падналите грузинци, румънци, финланци и преди всико УКРАИНЦИ за свободата на България! Светла Ви памет ... момчета!
70
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честит празник, Българи! Под Българи имам предвид истинските такива, а не тези, които използват празника за про-руска пропаганда или пък тези, които не почитат паметта на падналите руски, финландски и румънски воини във войната. Трябва да сме горди, че без усилията и кръвта на нашите деди, днес нямаше да бъдем свободни, независимо от това кой с кого е водил някаква война. Митът за подарената ни свобода е развенчан от един виден русофил, Вазов, в Опълченците на Шипка, но предимно БЪЛГАРИН!
69
2
 
5
 
! Отговори
Настрадин Боко преди 8 години
Ех как ши ми мяза една *** на снимката !