Честит празник, бъдете силни, смели и горди българи!

Премиерът Борисов отправи поздрав по случай националния празник
Обновена: 3 мар 2016 10:08 | 3 мар 2016 10:06, Елка Василева
252
Честит празник, бъдете силни, смели и горди българи!
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави българите по случай 3 март - Националния празник на България.

"Честит 3-ти март, българи! Нека на този ден да си спомним отново, че свободата се постига с много труд, усилия и битки", се казва в поздравлението на премиера.

Още по темата

"Да не забравяме дедите ни, които са се борили за свободата на нашата родина. Да преклоним глави пред тях и да следваме техния пример - трябват дела, а не просто думи", посочва Борисов.

Той призовава, че "ние и в трудните моменти трябва да сме обединени като народ, да сме упорити и толерантни. Да помним, че свободата и демокрацията са право на всеки човек, но като гражданско общество – част от европейското семейство, да не забравяме, че имаме и задължения".

"Във времето, в което живеем и с поредното предизвикателство, пред което е  изправена Европа, ние трябва да продължим, без да губим болезненото си чувство за справедливост, с човечността си, но и да пазим силно и безпрекословно българския дух и патриотизъм", посочва Борисов.

"На днешния ден желая на всички ни да не спираме да градим страната си, да пазим българското, да защитаваме европейските си ценности и да се стремим и работим заедно за едно по-добро бъдеще. Честит празник, бъдете силни, смели и горди българи!", пожелава на българите Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не забравяме дедите ни, които са се борили за свободата на нашата родина.Дядото на Бойко които е убит от комунистите защото е крадял нивите от жените на воиниците които са на фронта.
27
2
 
26
 
! Отговори
ултра преди 8 години
страхотна усмивка на смимката, колко мазна и нагла....а като го питат на англииски колко горещо му става,защото знае колко му е умсвения багаж...ДЕДИТЕ НИ НЕ СА МЕЧТАЛИ ДА КРАДАТ ЕВРОФОНДОВЕ С ЧРЕЗ НЕКАЧЕСТВЕНИ СТРОЕЖИ, ТЕ СА СТОЯЛИ С РЪЦЕ, ЗАТОВА НЯКОЙ НЕЩА НЕ СА МРЪДНАЛИ 50 ГОДИНИ, А ТИ ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СЕ ДЪРЖИШ ТАКА С НАРОДА СИ,НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ ПОМНИ С ХУБАВО, И МАЛКИТЕ ДЕЦА НЕ СА ПРОСТИ,НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА МАНИПУЛАЦИИТЕ ВИ...10 ПРОЦЕНТА *** ОПРЕДЕЛЯТЕ СЪДБАТА НА 90, ЯЖТЕ ПАРИ ПОЛИТИЦИ
26
3
 
22
 
! Отговори
Тиквоед преди 8 години
А, мерси, айде нема нужда. Да бе се скрил и дума да не бе нарил. Ти си символ на Робството. Само кът та видя, знам, че краят на Българската държава е дошъл.
25
19
 
5
 
! Отговори
евроатлантик преди 8 години
Благодарим г-н Премиер ... дерзайте!!!
24
2
 
31
 
! Отговори
да се знае преди 8 години
Празнуваме Освобождението на България от 5-вековното Турско Робство
23
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм силен и смел Българин. Но не мога да бъда горд, когато ни управляват тикви. Боко отивай си! Ти си срам за народа и държавата!
22
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква е разликата да си член в ЕС и да си васал в Османската империя? Младите ги взимат, собствени закони нямаш, армия нямаш, образование нямаш,мюсюлманите имат повече права от коренното население, държавна политика няма... за 140 години се завъртяхме в кръг. Сега не е толкова явно само....
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и пари, и пари трябват......само с думи не става
20
0
 
27
 
! Отговори
срамота преди 8 години
Свободата Бойко е велико нещо! Велико защото ти дава независимост и суверенитет. Ти като политик ( защото държавник не си) нито си независим, нито браниш суверенитета на Република България. За каква свобода говориш?!
19
9
 
3
 
! Отговори
gerbist-evroatlantis преди 8 години
До що такаАми Османската Империя, то е ясно. Били сме гдълги години част от нея и когато народа е позабогатял през възраждането си е помислил че е добре да се отцепи и да се сложат нови управници на отцепеното, които да си ръководят държавата. И ето сега имаме държава и наши си управници, които да ни ръководят и да ни водят по пътя на прехода и реформите.Браво.
18
1
 
9
 
! Отговори
що така преди 8 години
до 32 От коя Империя чадо "пропуснал" си да уточниш както и тиквата иначе честит празник.
17
0
 
26
 
! Отговори
богат - беден преди 8 години
Как се празнува с празен джоб?!
16
5
 
12
 
! Отговори
gerbist-evroatlantis преди 8 години
Честит празник на всички българи!!!Да излезем и да викнем силно навън: Българи - Юнаци !!!Да чуят всички и да се зарадват.На този ден сме се отцепили от Империята и сме заимали своя собствена държава, със наше си управление и парламент, да вървим напред и да се развиваме като държава и народа да живее по-добре.Браво.
15
0
 
31
 
! Отговори
ctttc преди 8 години
Наглостта на тоя край няма !
14
0
 
23
 
! Отговори
следващия моля преди 8 години
Тоя го чухме сега е ред на "обединителя" на нацията представям си какви нови върхове на празнодумието ще постигне.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Boiko Nama li Po 40 lv da fadenscheinigen na bG Pensioneri sa 3.3. ti si bogat 4ovek Ako ne Vsemi ot zeza seksa ti ja Napravi milionerka Sega tja schte te hrani s tvoite milioni
12
0
 
36
 
! Отговори
удри преди 8 години
За какво да празнуват?Борисово време!За много бедни то ще е последно!Борисова бащиния-България!И дядовите нивички ви изнудиха да продадете, следват жилищата!Цар ТИКВА!И мигранти бягат през глава от мафиотската ц.иганска ***!
11
0
 
27
 
! Отговори
цвък преди 8 години
тиквун даже не знае какво се празнува, да не говорим за историческите факти.
10
2
 
34
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Безсрамник. Пие си кафето с ислямиста Местан, а нас ни поздравява с освобождението от турско робство.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Da sa jivi i sdravi rusnazite no Sega sme ot amerikansko oko i 4skame turzite da ni salejat s Emigranti Boiko dobre si se u4il ot Jivkov no toi obi4asche rusia a Sina mu. Vladimir vodata i uiskite jeni Pak pletkite stana milionerka ot pleta4kite i modata Sega dezata na komunjagite i 4engrtata Pak i vse o6te na vlast ot gerb komunjagite bkp knijki vel4ev za4eva i mn dr