Спасеното момче от Кобрата излезе от комата. Кой го преби?

Брат му казва, че са охранителите на дискотеката, МВР е с друга версия
Обновена: 10 мар 2016 10:04 | 10 мар 2016 10:00,
56
Спасеното момче от Кобрата излезе от комата. Кой го преби?
Дискотеката, пред която е станал инцидентът. Снимка: Facebook

Спасеното момче от Кубрат Пулев, пребито пред дискотека "Plazza" в Студентски град, вече е излязло от комата, съобщи брат му пред Bulgaria ON AIR.

Пребитият 22-годишен младеж, обаче остава в столичната болница "Света Анна", но вече контактен.

"Моментното му състояние е стабилизирано, извън опасност за живота е. Това е млад мъж, пристигнал при нас с тежка черепно-мозъчна травма, която представляваше непосредствена заплаха за живота му. Успяхме да го стабилизираме, да го извадим от апаратна вентилация, надяваме се скоро да го извадим и от реанимацията, за да продължи по-нататъшното му лечение", коментира пред националната телевизия Димитър Николаков, началник на звеното по интензивно лечение в "Света Анна", бившата Окръжна болница.

Още по темата

Версиите за инцидента обаче са противоречиви. Братът на пострадалия Кирил Тодоров разказа, че охраната го удряла с метален бокс. Гардовете отричат.

"Говорих с управителя на заведението, според тяхната версия брат ми е бил оставен спокойно на изхода, сам си паднал, сам си глътнал езика и сам е получил тежката черепно-мозъчна трамва", настоя Димитър Тодоров.

Младежът сподели, че е имало задържан охранител, който след разпит в полицията, е бил освободен.

"Той е криминално проявен. За мен той го е ударил, твърди си, че е било с тъп предмет в задната част на главата. Ударил го е може би с бокс", настоя брат му.

От полицията обявиха, че на полицаите са им били необходими пет минути да пристигнат на мястото на инцидента. Там униформените са заварили момчето, легнало на земята пред заведението, и охранителите, които опитвали да му окажат първа помощ. В крайна сметка спасител на момчето се оказва боксовият ни шампион Кубрат Пулев.

От 7-мо РПУ твърдят, че в заведението в Студентски град е имало сбиване между две компании, а Кирил получил удар от неизвестен човек и бил изведен навън от охранителите.

"Охранителната фирма, това са хората, които са отговорни за състоянието му в момента", отсече брат му Димитър.

От МВР са на друго мнение - докато е бил на територията на дискотеката Кирил е бил добре, но му прилошало и паднал навън.

Къде е истината? Тепърва ще разберем! По случая тече разследване, предстоят и нови разпити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНавсякъде в запада Европа приеха милиони "дотори и инженери", които се оказаха долноробни ислямисти. Та там арабухите ги малтретират сексуално и физически денонощно и ония си траят. Не приемам за пример да се дават по-глупави нации от нашата.
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименнавсякаде в западна европа е така, само петък и събота се излиза, през останалото време се учи или работи.
33
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
батеее калашника в тила, плитък гроб и това решава много проблеми. Излежи ги бе момче, разплачи има майките мръсни
32
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименАбе айде стига сте давали Германия за пример! Това е най-задръстената европейска (веврогейска) страна. Я се разходи в момента след 10 да видиш как е. Навсякъде вилнеят *** арабухи, които изнасилват наред деца и жени, а понякога и мъже. И точно тези тупани дето приеха арабухите радушно и разрушиха Европа да ги даваш за пример е меко казано неуместно.
31
3
 
9
 
! Отговори
Кой преди 8 години
Много е подозрително присъствието там на Пулев!Точно той и точно навреме там!Колко "студенти" е имало в дискотеката?Николко!Закриване!Момчето е пребито и захвърлено навън,за да не носят отговорност "гардовете",които обикновено са едни хулигани.Всички тези в кауша и ще пропеят!
30
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако някой не е дошъл да учи в СГ, да си ходи от където е.
29
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Закрийте гнусния СТУДЕНТСКИ ГРАД бе!!!! Това долнопробно място е тумор за София!!!!!
28
2
 
13
 
! Отговори
продължение 40 преди 8 години
Нашия студентски град, да не е увеселителен парк???
27
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първият въпрос е защо въобще има нощни заведения в СГ. Аз съм пътувал назапад (Германия). Там всичко затваря след 20 00. Минаваш покрай студентски кампуси и няма жив човек по улиците след 20 00 !!!
26
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва ли да пребият някои Борисов от бой,та да ги вкара в ред.В други държави за шамар най малко 2 години деректни.Важното е Бойко дае на власт.Назад няма значение какво става.
25
9
 
5
 
! Отговори
Cleo преди 8 години
Юнашко племе са ***, ама то им е в гена, още преди 200 години въоражено брадати активисти са отвличали кораби в чуждестрани води по Дунава...
24
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Агресия с физическа саморазправа е вече ежедневие.Миналата седмида дори бях шокирана, когато видях едно момиче на 12г. да крещи и да блъска друго зад училището.Изненадата ми беше голяма, защото познавам нападателката и нейните трудолюбиви и добри родители.Намесих се веднага, като ги разтървах, но много други само гледаха-възрастни и приятелки на момичетата, сякаш беше нещо нормално.Защо всеки спор се решава с бой, дори и при децата? Какви хора станахме-лъжци, крадци, мързеливци и побойници.
23
8
 
15
 
! Отговори
? преди 8 години
Този мъж (минал 21г вече мъж ) не знаее ли ,че не трябва да удря друг човек и да му чупи нос в дискотека при охранители ?А и защо Пулев трябва да прави изкуствено дишане щом е дошъл в дискотеката да се весели( .... и как е разбрал седящ вътре ,че има проблем навън -то навярно всяка вечер стават там простотии ...) ,а може б е извикан от "групата " на брат му да "сплаши" охранителите ?А може би и този мъж се държал и агресивно срещу охранителите ....ако си е излязал споко , то може би нямаше ...
22
3
 
10
 
! Отговори
Посетител преди 8 години
Айде и аз да се изкажа. Ходя често в Плаза, защото е готино място за забавление. До сега съм виждал много пъти охраната да се намесва, но винаги много професионално. Никога не съм ги виждал да удрят човек. Другото интересно е, че там охранителите са разположени на гъсто, но без да се набиват на очи. Така реагират практически веднага , когато стане нещо и не се стига до тежък бой. Явно тези бая са се развихрили, щом има счупен нос преди да се намеси охраната.
21
2
 
19
 
! Отговори
Ти преди 8 години
е няма ли камери и пред дискотеката...ест,че ще се плати и ще се мълчи ,ако охранителите са виновни
20
1
 
50
 
! Отговори
123 преди 8 години
Полицията да иска записите от всички камери, ако не ги предоставятт затварят дискотеката и глоба 100к и ще се реши проблема! Желание и действия се иска не думи!
19
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
четох, че пострадалия е некъв назобан "спортист" културист. Сигурно е решил, че света е негов
18
1
 
37
 
! Отговори
Христина преди 8 години
До ИванПлаза е една от най-криминалните дискотеки в ''Омагьосания кръг''. До като живеех в Студентски град, бях чула отново за един, почти смъртен случай с познат на моя приятелка, който беше бит до припадък там, и то без да има очевидна вина! Тази дискотека е опасна!
17
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе стига с теа Българеещи се роми , Кобри ли са Анаконди ли какви са не знам вече , вижте му гена и родословното дърво и после да коментираме
16
2
 
23
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Тия комплексирани охрани винаги те са виновни.И аз съм си патил точно в това заведение тога се събра цялата охрана да ме бие.Комплексирани мишки